Şimdi Ara

Eskişehirspor - Sivasspor Maç Konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eskişehirsporumuz Sivasla oynucak ama ben bu maçda Sivas'ın kazanacagını dusunuyorum ve puan kaybetmeden devam edecekdir görüşüm Sivas bu sene ilk 5 içinde bankodur Not:İddaa'da banko Sivas maçım var

• Senin İddaa Yatar Aksam İçin İddaalıyız Birde Şu Bilet Fiyatları 50 Ytl Olmasa
  • quote:

Orjinalden alıntı: crunch_xxx

Senin İddaa Yatar Aksam İçin İddaalıyız Birde Şu Bilet Fiyatları 50 Ytl Olmasa

sen 50 yi Fb Gs maclarında gör en az 200
  • maçta 3 sonuç da çıkabilir. sürpriz olmaz yani.

ama tabi ki gönlüm sivassporumun kazanmasından yana...

hemşehrimiz rıza çalımbay sürpriz yapabilir...
  • bugün inşallah esesim taraftarında desteğilye maçı kazanacaktır.
    Eskişehirspor 2-0 Sivasspor

56'Youla
    74'Bilica (k.k)
  • kusra bakmayında sivas esesin ağzını burnunu kıracaktır eskişehir şu haliyle biraz zor yener sivası
  • Bu akşam Es-Es kazanacak aha buraya yazıyorum. O kupon yatar hocam

Ayrıca bilet fiyatları da çok pahalı kınıyorum yönetimi. Kombine Açık bileti 380 ytl açık tek maç bilet fiyatı 25 lira zaten. E 17 maç, 25 ytlden 405 ytl yapıyor. Bu kombinenin ne cazibesi var o zaman
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yaw hocam es-es hangi maçı kazanmışta kazancak diyosunuz vallahi şaşkınlık krizine soktunuz beni.niye sivası yenceğini düşünüyosunuz sivas ligin belkide en iyi top oynayanı
  • quote:

Orjinalden alıntı: inonu88

yaw hocam es-es hangi maçı kazanmışta kazancak diyosunuz vallahi şaşkınlık krizine soktunuz beni.niye sivası yenceğini düşünüyosunuz sivas ligin belkide en iyi top oynayanı

• quote:

yaw hocam es-es hangi maçı kazanmışta kazancak diyosunuz vallahi şaşkınlık krizine soktunuz beni.niye sivası yenceğini düşünüyosunuz sivas ligin belkide en iyi top oynayanı

Es-es'i hiç 90 dakika izlemedim çünkü bu 3 haftada büyük takımlarla maçı yoktu, stada gitme şansım zaten yok :)

Fakat ben de aynen böyle düşünüyorum. Keşke ilk galibiyetini içerde Sivas'tan alıp oranın zor bir deplasman olduğunu gösterse, fakat pek umudum yok açıkçası.

• Beckhir oranın zor deplasman oldugunu Gs Bjkde gösterse olmazmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: John Rambo

Beckhir oranın zor deplasman oldugunu Gs Bjkde gösterse olmazmı

Hocam senin Vitesse maçı daha sakat geldi bana.
  • Maçlar oynanmadan kazanılmıyor. Sivasspor bencede favori ama Eskişehir'in kadrosuna bakıyorum hakkaten fena isimler yok yani ibre maç içinde her iki tarafada kayabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: beckhir

quote:

Orjinalden alıntı: John Rambo

Beckhir oranın zor deplasman oldugunu Gs Bjkde gösterse olmazmı

Hocam senin Vitesse maçı daha sakat geldi bana.

kuponu şimdi yatırdım daha yagmurda yagıyo saten vitesse macını yetiştirebilmek için kostum baya yatarsa bide

• eses attı 1-0
  • tüh lan rezi olduk niye o kadar iddialı konuştuysam
  • Es es es ki ki ki kaldır .... Neyse.
  • quote:

tüh lan rezi olduk niye o kadar iddialı konuştuysam

bırak ya ne guzel obur macda tutuyodu
  • Eskisehirspor 1 - 0 Sivasspor

40 yilda bir iddia oynuyalim dedik ise bak
  • bende pek bankolara oynamam ama oldu işte neyse 2 milyonluk yapmısdım saten en iyisi eskisi gibi alt üst yada 0.2 lere

not:durun be daha mac bitmedi 2-0 olursa

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.