Şimdi Ara

Eskişehirliler için neo avm de sıcak fırsat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10 tl lik herhangibi bir magazada yapacagınız alısverise 1 adet cekiliş hakkı bulunuyor fişi ibraz etmeniz yeterli ... cekiliş çarkıfelek şeklinde oluyor cekilişle 4 bilete kadar cinebonusda film izleme hakkı elde ediyorsunuz ben bugun ykm den sırf bu cekiliş için 10 liralık kapsonlu spor ust aldım ismini su an anımsıyamadım biraz kalın oluyor kumaşı ... çekilişte ise 4 adet sinema bileti kazandım boş yok 1-2-3 veya 4 biletden birisini mutlaka kazanıyorsunuz.. kazanılan bileti yılın son gunune kadar kullanma hakkınız var.... cinebonusda film izleme ucreti ne kadar bilmiyorum ama 10 tl karsılıgı 4 bilet sıcak fırsat gibi geldi

• Bugün billboardlarda görmüştüm sıcak bir fırsat bi bilet 8 tl zaten sinemalarda bedavaya film izlemiş oluyoruz.Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbaday

10 tl lik herhangibi bir magazada yapacagınız alısverise 1 adet cekiliş hakkı bulunuyor fişi ibraz etmeniz yeterli ... cekiliş çarkıfelek şeklinde oluyor cekilişle 4 bilete kadar cinebonusda film izleme hakkı elde ediyorsunuz ben bugun ykm den sırf bu cekiliş için 10 liralık kapsonlu spor ust aldım ismini su an anımsıyamadım biraz kalın oluyor kumaşı ... çekilişte ise 4 adet sinema bileti kazandım boş yok 1-2-3 veya 4 biletden birisini mutlaka kazanıyorsunuz.. kazanılan bileti yılın son gunune kadar kullanma hakkınız var.... cinebonusda film izleme ucreti ne kadar bilmiyorum ama 10 tl karsılıgı 4 bilet sıcak fırsat gibi geldi

Önemli not: Market alışverişi (Carrefour) dan alınan 10 TL'lik fişler geçerli değil. Marketten çıkıp ta üst katta boşuna sıra beklememeniz için yazdım. Ama diğer işyerlerinden yapılan alışverişler için sıcak fırsattır. Teşekkürler...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.