Şimdi Ara

Eskişehirde Gecelik Otel ya da Günlük Kiralık Ev

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gecelik lazım arkadaşlar.Merkeze yakın, cok göz önünde olmayan temiz ve ucuz olsun :)

Eses li vardır aranızda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla dostum ben eski sevgilimin yanına kalmaya gittiğimde hep aynı yerde kalırdım. Merkeze oldukça yakındı. İsmi Otel Emre Palas. Gecelik tek kişi televizyonlu oda ya 20 tl ya da 15 tl idi. En son yazın gittim fakat 2 sene öncede fiyatları aynıydı için rahat olsun. Büyük otel in yanı dersen herkes gösterir zaten. çok modern bir yer değil. Hababam sınıfının okuluna benziyor az fakat hani hiç bir kuşkun olmadan rahatça kalabilirsin ben kefilim
  • hafta sonu 80-100+ , h.içi de 50-80+ gibi fiyatlar var günlük evlerde.. Tavsiyem ev yerine otel tercih et, bi gece için o kadar para vermek akıl işi değil

• dostum keşke belirtseydin tek kişilik mi iki kişilik mi bakyıosun diye. tek başınaysan zaten seçenek çok ucuzluk olarak ama kızla kalayım dersen tekinoğlulları var esparkın köprüsüne çıkmadan solda kalıyor tren garına giderken 2 kişi + kahvaltı 85 liraydı en son sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cidik

dostum keşke belirtseydin tek kişilik mi iki kişilik mi bakyıosun diye. tek başınaysan zaten seçenek çok ucuzluk olarak ama kızla kalayım dersen tekinoğlulları var esparkın köprüsüne çıkmadan solda kalıyor tren garına giderken 2 kişi + kahvaltı 85 liraydı en son sanırım

Çift kişilik. unutmuşum pardon

• takip
  • ayıp lan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jim*

Valla dostum ben eski sevgilimin yanına kalmaya gittiğimde hep aynı yerde kalırdım. Merkeze oldukça yakındı. İsmi Otel Emre Palas. Gecelik tek kişi televizyonlu oda ya 20 tl ya da 15 tl idi. En son yazın gittim fakat 2 sene öncede fiyatları aynıydı için rahat olsun. Büyük otel in yanı dersen herkes gösterir zaten. çok modern bir yer değil. Hababam sınıfının okuluna benziyor az fakat hani hiç bir kuşkun olmadan rahatça kalabilirsin ben kefilim

Valla orası apartmandan bozmaya benziyo, çok ucuza kaçmaya da gerek yok.50 lira civarı bi otel düşünüyorum.Yine de aklımda olsun bulamazsam emrenin palastan ayarlarız artık. :)
    teşekkürler..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.