Şimdi Ara

Eskişehir Playstation 4 Takas ve Bilgi Paylaşım Grubu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
745
Cevap
30
Favori
27.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elimde ac unity ve destniy var takaslik yorumlara acigim watsaptan ulasmak istwyen olursa 05535990148

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimde temiz CoD Advanced Warfare var. Fiyat 100 lira,

Takas için Unity, Evil Within, Alien veya Lords of the Fallen düşünüyorum.

• Merhaba arkadaslar Ps4 oyunlari takas eden bir yer varmi eskisehir merkezinde?birde elimde driveclup Oyunu var daha dun aldim,yukleme nasil yaparim? yaparsam takas edebilirim cift kisilik savas oyunlari ile simdilik eskisehirdeyim yardimci olursaniz sevinirim

• Lords of the fallen satıyorum.teklifleri beklerim
  • cod advanced mevcut bi kaç güne biter satmayı düşünüyorum
  • UFC mevcut takaslikk

• Hiç gta5 satan yada takaslicak yokmu şehirde ya

• Ac4 ve Final fantasy var elimde takas lamak isteyenler 0553 444 54 30 whatsapp tan yada eXjN0 psnde ulasabilir

• Alınık the last of us remastered elden nakit verilir :)
  • Lords of the Fallen mevcut fiyat 100 tl
  • Geçtiğimiz hafta ben de bu gruba dahil oldum. Şimdilik elimde The Last of Us var, onu bitirmeye çalışıyorum. The Last of Us'tan sonra Shadow of Mordor ya da Dragon Age: Inquisition'a başlamayı düşünüyorum. O zaman geldiğinde satmak isteyen olursa görüşebiliriz.

Bu arada Esnaf Sarayı'ndaki ikinci el ya da takas durumu nedir bilgisi olan var mı?
  • Elimde shadow of mordor var takasda yaparim satadabilirim tekliflerinizi bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: rjx

Geçtiğimiz hafta ben de bu gruba dahil oldum. Şimdilik elimde The Last of Us var, onu bitirmeye çalışıyorum. The Last of Us'tan sonra Shadow of Mordor ya da Dragon Age: Inquisition'a başlamayı düşünüyorum. O zaman geldiğinde satmak isteyen olursa görüşebiliriz.

Bu arada Esnaf Sarayı'ndaki ikinci el ya da takas durumu nedir bilgisi olan var mı?

Esnaf sarayi cok bozdu ya eskisi gibi degil fiyatlar artik.5 tl ye psp mi kirdirmistim deep center da zamaninda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lord of fallen i shadow murdor la takas ederim kabul edersn
  • lords of the fallen
    cod advanced warfare
    second son mevcut
    0534 217 00 41 wtspp
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rise Against
    Esnaf sarayi cok bozdu ya eskisi gibi degil fiyatlar artik.5 tl ye psp mi kirdirmistim deep center da zamaninda

Ne zamandır uğramıyorum ama fiyatların artması kötü olmuş. İkinci el oyun alabileceğimiz başka yerler var mı peki? Gelecekte forumdaki arkadaşlardan almayı isterim öncelikle ama her oyunu kendi aramızda bulamayabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rjx

quote:

Orijinalden alıntı: Rise Against

Ne zamandır uğramıyorum ama fiyatların artması kötü olmuş. İkinci el oyun alabileceğimiz başka yerler var mı peki? Gelecekte forumdaki arkadaşlardan almayı isterim öncelikle ama her oyunu kendi aramızda bulamayabiliriz.

Ben ps3 kullanicisiyim o yuzden ps cafelerde tek tuk ikinci el oyunlar oluyor oradan birseyler bulabiliyorum ama sizin isiniz daha zor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende ps3 oyunu var bolca birşeyler ayarlarız esnaf sarayı çok pahalı

• quote:

Orijinalden alıntı: patapon_00

Bende ps3 oyunu var bolca birşeyler ayarlarız esnaf sarayı çok pahalı

Ne oldu fiyatlara boyle birden firlamis Baska adam gibi yer de yok.Hocam su ara islerim yogun ama firsat buldugumda elinizdeki oyunlardan takas etmek veya almak isterim

• Rise Against kullanıcısına yanıt
    Tamam ben Ps4 aldım zaten ps3 oyunları boşta

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.