Şimdi Ara

Eskişehir Playstation 4 Takas ve Bilgi Paylaşım Grubu (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
745
Cevap
30
Favori
27.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnfamous second son Türkçe - Assassins creed unity satılıktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eses_redblack -- 27 Ekim 2016; 13:16:54 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MReyiz -- 12 Ekim 2016; 14:06:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satıldı Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cmkrtn26 -- 19 Aralık 2016; 9:28:5 >
  • Merhabalar. Kullanmaya vaktim olmadığından PS4 ve 2 adet Joystick satıyorum. İlgilenen arkadaşlar mesaj atabilir.
  • Knack adlı oyunu arıyorum. Kutulu ve Türkçe düşünüyorum. Eskişehir içi teslim alınacaktır.

• Satılık veya Takaslık Beyond Two Souls & Heavy Rain. İlgilenler mesaj atabilir
  • Merhaba,

10 günlük Türkçe Battlefield 1 oyununu Call of duty: infinite warfare ile takas etmek istiyorum. üzerine makul ölçülerde ödeme yapabilirim.

• TAKASLANDI (forum içi)Elimde Until Dawn var A.C Syndicate veya Bloodborne ile takas yapılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eses_redblack -- 6 Aralık 2016; 15:20:40 >
  • Yeni Oyunlarla Takas + Para Şeklinde Olabilir Arkadaşlar Tekliflere Açığım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cmkrtn26 -- 12 Aralık 2016; 15:18:55 >
  • Satıldı Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cmkrtn26 -- 19 Aralık 2016; 9:27:1 >
  • TAKASLANDI Rise of the Tomb Raider 20 yıl sürümü yeni oyunlarla takas düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eses_redblack -- 31 Aralık 2016; 0:32:27 >
  • arkadaşlar bloodborne ,farcry primal,infamous second son , middle earh shadow of mordor almayı düşünüyorum, satmayı düşünen arkadaşların bilgisine!!!
  • Güzel olmuş bu grup kimse yok gibi ama
  • Satilik Farcry primal
  • Satılık Call of Duty infinity warfare uygun fiyata verilecektir

Forum içine Satılmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patapon_00 -- 19 Şubat 2017; 12:1:27 >
  • Takaslik bloodborne alinik division

• Elimde elder scrolls online tamriel unlimited ed. Var aklıma yatan bir oyunla takas olur

• Wotcher 3 türkçe takas olur

• Uncharted Collection (1-2-3) Türkçe Dublaj

veya

Uncharted 4 Türkçe Dublaj

GTA 5 ile takas düşünüyorum

• benide ekleyin..
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.