Şimdi Ara

Eskişehir Obd2 Elm327 Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi günler hayırlı kandiller, megane2 aracım var ve elektronik bi parçada hata olduğu için çalışmıyor. Obd2 Elm327 ile bilgisayardan araca bağlanıp hatayı silince araç çalışıyor. Bugün çalıştırıp ustaya götürmem gerekiyor lakin internette eskişehir içerisinde bu ürünü satan 1 tane bile kişi bulamadım. Dolayısıyla aracı yerinden kıpırdatamıyorum. Bilgisi olan arkadaşlar veya kendinde olan arkadaşlar yardımcı olmak isterlerse çok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O elm cihazını ödünç yanına al, android telefona da piston programını indir, hatayı sil devam et kardeşim.

• evet öyle yapmak mantıklı tabi ki ama ödünç alabilecek birisi yok maalesef varsa da o kişiyi belki buradan bulabilirim) hem satın almak da isterim diye bilen duyan var mı diye sordum) çok teşekkürler yorumunuz için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi upsewen -- 29 Kasım 2017; 11:31:58 >
  • upsewen kullanıcısına yanıt
    Pc den bağlanınca siliniyor dediniz diye kim başlıyorsa ondan ödünç alın diye demiştim. Burdan alın kapıda ödeme, bir günde gelir, oldu olacak bir gün daha fazla yatar araba. Ben çevreme çok aldırdım.

Aracın arıza kodu ne parçayı siz değişemez misiniz? Birde eksi kutup başını 5 dk söküp öyle çalıştırmayı deneyin, çoğu araçta işe yarıyor.

https://www.kaplantis.com/ELM327-Supermini-Arac-Ariza-Tespit-Cihazi-OBD2-V15,PR-10040.html?gclid=CjwKCAjw3f3NBRBPEiwAiiHxGBB8MmRhiQz-1_74LiK7_jEC0hrP32xVwtFwml9IXPK4dWIzOqKLGhoCmZ0QAvD_BwE

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.