Şimdi Ara

Eskişehir Nargile Cafe? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
6.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam yaş sınırı bırak sap sorunu var mı?
  • Ehlikeyfde yok yaş sorunu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pretender

Hocam yaş sınırı bırak sap sorunu var mı?

Sap sorunu yok
  • Ehl-i Keyf güzel hem yaşında sorun olmaz.

Aga nargile nasıl giden var mı hiç?Yeni açıldı galiba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Opps

Ehl-i Keyf güzel hem yaşında sorun olmaz.

Aga nargile nasıl giden var mı hiç?Yeni açıldı galiba.

evet aga yeni açıldı benim arkadaşımın kuzeni açtı sanırım nargilesi güzeldir
  • Madem bu kadar eskişehirli var, bir organizasyon düzenleyinde gelelim bizde Kütahya'dan
  • güzel mekan olarak serdivan güzel..love esk :)
  • Eskişehir güzeldir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

quote:

Orjinalden alıntı: teknofobi

quote:

Orjinalden alıntı: FaBeRgE

tabiki Havelka

kesinlikle katılıyorum.önceden shesha da takılırdım artık yeni mekan havelka çok güzel bir mekan nargileside güzel.ve eskişehir sosyetesinin yeni mekanı

fiyatlar nasıl uygun mu alkolde var sanırım orda. ayrıca yicek içecek de varmış kahvaltı falan filan. Gidecek adam olmadığı için sorarak öğreniyoz böyle

fiyatlar açıkcası biraz ortalama üstü fakat mekanın güzelliği ve içerideki insanların kalitesi ile oranlıyınca fikaylar makul. ben genelde nargile 33 lük bira ve çerez üçlüsünü kullanırım havelkada kısaca nargile ler fix 9 lira 33 lük bira 4.5 tl cerez 3 tl ( fakat ok az ve yetersiz bir çerez). yiyecek fiyatları ise bana göre pahalı. fakat nargieleve bira çok pahalı sayılmaz kısacası gitiğimde harcadığım paraya rağmen mutlu olcabileceğim biryer.

• Havelka güzel mekan..

Güzel şehrimden ne çok insan varmış yav..
  • Arkadaşlar 4 aydır Eskişehirde'yim. Hayatta yegane zevki nargile keyfi olan biri olarak şu şehirde adam gibi nargile yapan bir tane yer bulamadım. Başlıkta bahsi geçen yerlere gittim, bir Serdivan idare eder kıvamdaydı, onun dışında şöyle kalite tütün kullanan, takım marpuç lüle temizliğine dikkat eden, hele ki iyi kömür kullanan bir yere rasgelemedim. Burada meşe kömürünü (pinar aslında ama meşe derler) bilen kafe yok galiba. İstanbul'da meşe kömürü kullanmayan yere nargile kafe demiyorlar, Eskişehir gibi öğrenci cennetinde iyi kömür kullanan mekan yok.

Bana bu işten anlayan güzel bi yer tavsiye edin de doya doya bir nargile içeyim ya
  • Hımpffffff....

Yok mu ya hiç Eskişehirli? Yarın pazar ya, bi nargile keyfi yapamıycaz yine :(
  • Uplayıp durmak istemiyorum ama burası hareketli mesaj 5 dk içinde ikinci sayfayı boyluyor, Eskişehirli arkadaşlar bi baksın ya :) Flood cezası alıcam bak :)
  • Valla arkadaş öneriler bunlar bence... Marpuç , Serdivan iyidir... Birde prestij cafe var ortamı sessiz sakin güzel bi mekan... Adalarda Harabe cafe var ordan araya sapınca direk karşına geliyor.. Birde orayı dene... Ben içmiştim orda beğenmiştim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pretender

Valla arkadaş öneriler bunlar bence... Marpuç , Serdivan iyidir... Birde prestij cafe var ortamı sessiz sakin güzel bi mekan... Adalarda Harabe cafe var ordan araya sapınca direk karşına geliyor.. Birde orayı dene... Ben içmiştim orda beğenmiştim...

Marpuç'tan memnun kalmadım. Burda eleştirmek istemem. Serdivan daha iyiydi. Mekandan ziyade nargilesinin kalitesini soruyorum, tütünü bas közü daya parayı götür mantığı olan yer çok her şehirde, ama nargile cafe olmak başka bi şey. Meşe (pinar) kullanan yer yok mu hiç?
  • nasıl sipariş vericez garson a :D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.