Şimdi Ara

Eskişehir kızı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler eskişehire gittim o kızlar ne öyle ya valla çirkin kız yok nereye baksam güzel kız istanbulda oturuyorum moralim bozuldu biz de buralarda güzel kız var diye geçiniyoruz...

• o zaman izmire hiç gitme
  • selamkardeş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 yıl önce arkadaş mühendis olmak için gitti eskişehire. Aramız 72 km yani taş çatlasın 1 saat sürer kağnıyla. Gidiş o gidiş daha da gelmedi. Ne mühendisi oldu bilemiyoruz şimdi.
  • izmirle kapışır kızları güzellik merkezinden fırlamışlar gibi
  • Candır Eskişehir
  • Güzellerde apaçiside çok be kardeşim
  • Rusya ya gitme sakın
  • izmir fena of of .bornova da gördüklerimi birden bir allah.
  • Üniversite şehri olduğu için doğal çoğu yerlisi değil okul için oraya giden kızlardan oluşuyor. Bir nevi toplama kampı gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 19 Temmuz 2012; 14:00:50 >
  • İzmir
  • izmirde lüks semtler dışında bi b.k yok arkadaşlar heveslenmeyin büyük bir yalan var ortada

eskişehir güzeldir geçenlerde iş hayatımı oradamı geçirsem diye düşünüyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Has Yoğurtçu

o zaman izmire hiç gitme

Aynen panpa sendemi izmirdensin yoksa izmir kizlari depresyon sebebidir :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzeldir, merkezde çalışıyorum hergün görüyorum o kızları. Evlenmem lazım artık bak bak nereye kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHzgn

Güzeldir, merkezde çalışıyorum hergün görüyorum o kızları. Evlenmem lazım artık bak bak nereye kadar.

bende depresyona girdim bir bizim buradaki kızlara bak birde eskişehirdeki keşke bende skişehirde yaşasaydım
  • İstanbul'da birkaç gün gezdim. Eskişehir'e göre güzel kız sayılı desem yalan olmaz. Hem istiyorum :P hem de çapkınlık yapmaya üşeniyorum beyler. Öyle uzaktan bakıyorum. Ama biriniz gelirse beraber gidip çapkınlık yaparız. Liselilerle uğraşmam, yaşım 22. 23 yaş altı kıza çapkınlık yapmam ona göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHzgn -- 19 Temmuz 2012; 15:03:19 >
  • Bizim buralarda bir laf vardır co, bilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHzgn

İstanbul'da birkaç gün gezdim. Eskişehir'e göre güzel kız sayılı desem yalan olmaz. Hem istiyorum :P hem de çapkınlık yapmaya üşeniyorum beyler. Öyle uzaktan bakıyorum. Ama biriniz gelirse beraber gidip çapkınlık yaparız. Liselilerle uğraşmam, yaşım 22. 23 yaş altı kıza çapkınlık yapmam ona göre.

18 yaşındayım kızın kız kardeşinide bana ayarlarsın artık
  • Eskişehirdeyim.Balkondan çıkıp bakmak bile yetiyor.Dün bir kız gördüm.Fıstık gibiydi.
  • Burda (izmir) güzel kızlar var evet, ama ultra tipsizler de var, onlar göç işte...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REAL MADRID -- 19 Temmuz 2012; 15:12:16 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.