Şimdi Ara

Eskişehir Anadolu Üni. (AÖF) Kayıt İçin Yardım (+Askerlik)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bu üniversite'ye gidicem.Kayıtlar 09EKİM 3KASIM arası.Bana okuldan belge gelicekmi kayıt'tan önce.Eğer gelirse hangi belgeler gelecek ve bunları ne için kullanıcam.

Birde askerliği erteletmek için okuldan hangi belgeleri nasıl ve ne zaman alıcam (kayıt olduğum gibi alabilirmiyim mesela).

Şimdiden sağolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 26 Ağustos 2006; 16:10:35 >

• sana bir zarf gelecek icindeki kitapcıkta neler yapacagın yazılı olacak.askerligi okul erteliyor senin birsey yapmana gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turexx -- 26 Ağustos 2006; 16:15:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: turexx

sana bir zarf gelecek icindeki kitapcıkta neler yapacagın yazılı olacak.askerligi okul erteliyor senin birsey yapmana gerek yok.

Peki okulun ertelediğine emin misin ? Sonra almasınlar bizi askere

Benim bir belge alıp vermem gerekmiyor mu ? Okul kendi yolluyor mu ? Birde şuan yollamışmıdır acaba ?

Son gün 31 Ekim'de o yüzden soruyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: Rietveld

quote:

sana bir zarf gelecek icindeki kitapcıkta neler yapacagın yazılı olacak.askerligi okul erteliyor senin birsey yapmana gerek yok.

Peki okulun ertelediğine emin misin ? Sonra almasınlar bizi askere

Benim bir belge alıp vermem gerekmiyor mu ? Okul kendi yolluyor mu ? Birde şuan yollamışmıdır acaba ?

Son gün 31 Ekim'de o yüzden soruyorum.

kayıt yaptıngın zaman erteleme islemi baslar okul halleder merak etme sen.bende okuyorum bugune kadar bir sorun cıkmadı

• quote:

kayıt yaptıngın zaman erteleme islemi baslar okul halleder merak etme sen.bende okuyorum bugune kadar bir sorun cıkmadı

Tamam sağol.O zaman ben 3 Kasım'ı beklemeden hemen gidip kayıt olayım 31 Ekim'den önce.

• Yukarıdaki arkadaşın verdiği linkte şunlar yazıyor.

Program: ÖSYS Yeni Kayıt
    Başvuru Tarihi: 11/09/2006 00:00 - 29/09/2006 17:30
    Mazeretli Kayıt Tarihi: 02/11/2006 - 03/11/2006 (mesai saatleri)

1) BAŞVURU

ÖSYS Yeni Kayıt Programının başvuru koşulları aşağıdadır:

"2006 yılı ÖSYS sonunda, açıköğretim sistemine göre öğretim yapan İktisat, İşletme ve Açıköğretim Fakültelerine yerleştirilen adaylar kayıt yaptırabilirler."

Programın başvuru koşullarını taşıyor iseniz 11/09/2006 - 29/09/2006 tarihleri içerisinde başvurunuzu bu siteden yapınız. Başvurunuzun ardından size, bilgisayarınıza indirmeniz ve baskısını almanız için bir dosya verilecektir. Dosyanın bir kısmı sizin için gerekli olan bilgileri, bir kısmı ise kayıt anında büroya teslim etmeniz gereken ilave belgeleri içermektedir. Bu dosyanın baskısını alıp okuduktan sonra kayıt anına kadar muhafaza ediniz.

Bu başvuru olayı ne oluyor anlamadım.Bir bilginiz var mı ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla Benim Okul Göndermemişti..Asker Kaçağı Gözüküyordum..Polis Jandarma Arıyordu..Ciddiyim..

Sen OKulun Yapmasını beklemeden,Kayıt oldukdan Sonra..Kapalı bir sarı zarf içinde Evrak verecekler Okuldan..Onu Alıp Doğru

Askerlik Şubesine Git...Ne Olurrr Ne Olmaz
  • Rito hangi bölümü yazdın ben kamu yönetimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 26 Ağustos 2006; 16:55:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: F@ruk

Rito hangi bölümü yazdın ben kamu yönetimi.

Ben Maliye'ye gidicem.Orda görüşürüz artık.Nasılsa ikiside İktisat Fakültesi'nde sanırım.

Bu arada şu yukarıda yazdığım başvuru muhabbetine kafam takıldı.29 Ağustos son diyor.O nedir ?
  • * Internet Başvuru Belgesi (başvuru sonrasında sitemizden temin edilecek)
    * Fotoğraflı-İmzalı Form (başvuru sonrasında sitemizden temin edilecek)
    * Öğrenci Bilgi Formu (başvuru sonrasında sitemizden temin edilecek)
    * 6 adet 4.5x6 cm. Fotoğraf
    * Onaylı Nüfus Cüzdanı Örneği
    * Öğrenim Belgesi
    * Askerlik Durumu Belgesi (sadece erkek adaylar için gereklidir)
    * ÖSYS Sonuç Belgesi
    * Banka Dekontu (ödeme sonrasında banka şubesinden temin edilecek)
    * Öğrenci Kayıt Dosyası (kayıt tarihinden önce adresinize gönderilecektir)

benim işlerde karışıq valla :\
    yoklama kağıdı ewe gelmedi halbuki 2 sene geçti yaşıtlarıma geleli..şehirdeki mahalle muhtarlığına gidip sordum oraya gelmemiş , kütüğüm olduğu köye gidip sordum ordada yok yoklama kağıdım , bazıları git askerlqi şubesine sor dediler bazıları gitme direk askere yollarlar dediler onun için gidip sormadımda...
    nolcak şimdi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GUNDAM -- 26 Ağustos 2006; 17:54:39 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Rietveld

quote:

Orjinalden alıntı: F@ruk

Rito hangi bölümü yazdın ben kamu yönetimi.

Ben Maliye'ye gidicem.Orda görüşürüz artık.Nasılsa ikiside İktisat Fakültesi'nde sanırım.

Bu arada şu yukarıda yazdığım başvuru muhabbetine kafam takıldı.29 Ağustos son diyor.O nedir ?

Sen ankaradamısın peki?

Ben ankaradayım kayıtı burdan yaptırcam.Akşam gazi üniversitesine derslere gidebiliyormuşsun.
  • diğer illeri bilmem ama aö kayıtlarında hayvani kuyruk olur eskişehirde. kayıda gelirken yanınızda su falan olsun.son günlere bırakmamaya çalışın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.