quote:Orjinalden alıntı: coyjonquil Aman kalsın ondan sonra vicdanımın ucu sızlayacak dimi bak hep sizin iyiliğinizi düşünüyom seçilcim; ne buluşması? ne zaman? nerde?
id = 104331 Katılım zamanı: 19 Ekim 2005; Mesaj sayısı: 3526 | İkinci El Mesajı 12 Son 50 | Son 100 Üye şu anda Forumda değil Son giriş 4 Eylül 2007; 21:50:46
quote:Orjinalden alıntı: s.recelar hoşbulduk ciğerlerimcanlarım kız caddy yap bi buluşmada toplanak yaparız okullar açılmadan..
quote:Orjinalden alıntı: cADDy quote:Orjinalden alıntı: s.recelar hoşbulduk ciğerlerimcanlarım kız caddy yap bi buluşmada toplanak yaparız okullar açılmadan.. wallaha bi el at kardeş yaa @ula murat artizlikmi yapıyon alırım anahtarını hee
quote:Orjinalden alıntı: s.recelar quote:Orjinalden alıntı: cADDy quote:Orjinalden alıntı: s.recelar hoşbulduk ciğerlerimcanlarım kız caddy yap bi buluşmada toplanak yaparız okullar açılmadan.. wallaha bi el at kardeş yaa @ula murat artizlikmi yapıyon alırım anahtarını hee bana mı dedin
quote:Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online quote:Orjinalden alıntı: s.recelar quote:Orjinalden alıntı: cADDy quote:Orjinalden alıntı: s.recelar hoşbulduk ciğerlerimcanlarım kız caddy yap bi buluşmada toplanak yaparız okullar açılmadan.. wallaha bi el at kardeş yaa @ula murat artizlikmi yapıyon alırım anahtarını hee bana mı dedin başka muratmı var benim tanıdığım @anaa aslıda gelmiş biride oynuyo coşmuş
quote:Orjinalden alıntı: s.recelar quote:Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online quote:Orjinalden alıntı: s.recelar quote:Orjinalden alıntı: cADDy quote:Orjinalden alıntı: s.recelar hoşbulduk ciğerlerimcanlarım kız caddy yap bi buluşmada toplanak yaparız okullar açılmadan.. wallaha bi el at kardeş yaa @ula murat artizlikmi yapıyon alırım anahtarını hee bana mı dedin başka muratmı var benim tanıdığım @anaa aslıda gelmiş biride oynuyo coşmuş
quote:Orjinalden alıntı: Du4L!Ty Hatırlanmadım , tahmin ediodum yoo nickinden tanıdım napıyon @minikyas geleceğede niyazi derler @replica kızgınmısın bana