Anket tarzı bir soru sormak istedimHem güncel konular değişsin diye hemde fikirlerinizi merak ettim bu konuda.
Eskiden kiralık itemler varken mi daha iyiydi şuan mı?
tabiki iyidi efe yani 500 k 'ya +7 shell nerede görülmüş
Böylede kötü o kiralıklarda kötüydü sayelerinde ezik kimse kalmıyo yok old rolmuş yok old skeymiş en ezik adamda ske war artık kimseye dmg vurulmuyor kiralıklar koxpları çok arttırmıstı eline cbyi alan kosuyordu slota bence en temizi 2 sene öncesi günde sadece 2 bdw olan ve koca serverın kallugada toplandıgı zamanlardı.Oyundan gerçekten haz aldıgım zamanlardı
quote:
Orijinalden alıntı: Ruoja
tabiki iyidi efe yani 500 k 'ya +7 shell nerede görülmüş
500kla koxperler akıodu ama
3 yıl önce oynuyordum tekrar başlamadn önce.. Kxp falan yoktu o zamanlar .. OLd takı kiralık itemde yoktu Bosslar dağınık çıkardı boss taşı yoktu .. Saatlerini takip eder drop alıp char dizerdik .. DS de sabahlayıp lvl kasar savaşlarda slotları darma duman edip NP yi tavana vururduk.. Artık bunların hiçbiri kalmamış gördüğüm kadarıyla...
OLD takı falan hepsi gitse ne kadar güzel olurdu .. Yeni server gelse ve kxp olmasa belki eski tadı verir ama çok zor.
Kira daha iyi ama nasıl iyi açıklıyım. Şu 500k ile alınan kiralık item değilde rentral npcsi vardı orda itemlerimizi kiraya verebildiğimiz,alabildiğimiz kiralama iyiydi. O kiralama sayesinde 20m verip 1-2 gün md +9 takabiliyordum (tabi ucuza kiralık veren bulmak zordu) ama onunda bugunu buldu bizimkiler oda kalktı
quote:
Orijinalden alıntı: 6e
Kira daha iyi ama nasıl iyi açıklıyım. Şu 500k ile alınan kiralık item değilde rentral npcsi vardı orda itemlerimizi kiraya verebildiğimiz,alabildiğimiz kiralama iyiydi. O kiralama sayesinde 20m verip 1-2 gün md +9 takabiliyordum (tabi ucuza kiralık veren bulmak zordu) ama onunda bugunu buldu bizimkiler oda kalktı
2gb'ye Shard+9 koymuştu bir adam kiraya
quote:
Orijinalden alıntı: Cgynux
quote:
Orijinalden alıntı: 6e
2gb'ye Shard+9 koymuştu bir adam kiraya
2gb çok fazla bir ücret ben 20m den +9 md kiralamıştım ilk defa takmıştım md 9 ama oda pek uzun sürmedi tabi
kiralik itemlerin kalkmasi o zamanki okcular acisindan cok kotu olmustu old takilarin gelmesi oyunu kalabaliklastirmak adina iyi oldu bence hergun boss donen adamlar icinde kotu oldu
Şimdi koxperlar item yapacaz diye gb alıyor.Ozamanlar 500k ile diziyorlardı. K2'nin işine gelmedi kaldırdı.Bizi düşündüğünden değil yani.
Şu old itemlerede tamamen kılım. Old rol old ske alıyor geliyor adam.Bizim hakkımız değil mi ardreamde malicesiz 1.5k vurmak
quote:
Orijinalden alıntı: sound_of_silence!
Böylede kötü o kiralıklarda kötüydü sayelerinde ezik kimse kalmıyo yok old rolmuş yok old skeymiş en ezik adamda ske war artık kimseye dmg vurulmuyor kiralıklar koxpları çok arttırmıstı eline cbyi alan kosuyordu slota bence en temizi 2 sene öncesi günde sadece 2 bdw olan ve koca serverın kallugada toplandıgı zamanlardı.Oyundan gerçekten haz aldıgım zamanlardı
Doğru söze ne denir bdw konusunda tamamen katılıyorum.
Şu an daha iyi bence Efe
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme