Şimdi Ara

Eskiden Karakterli, Espirili ve İnsanlar tarafından sevilen biriydim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
1
Favori
1.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

çok değil bundan 3 sene önce herkes tarafından çok sevilen biriydim ve beni gerçekten severlerdi evimize gelen herkesle sohbet eder espiriler yapardım, her arkadaşım beni devamlı bi yerlere çağırır onlarla gittiğim yerlerde en çok konuşan sohbeti kuran espiriler yapan bendim yani bir yere gittiğimde grup lideri gibi ben olurdum herkes benim fikrimi sorardı ve beni içten severlerdi ta ki bilgisayar denen bu meretle tanışana kadar küçüklüğümden beri istiyordum ve babam 3 sene önce aldı bu aleti bana ve o günden sonra dışarı çıkmamaya başladı nfs2 vardı sabah akşam onu oynardım mutluydumda arkadaşlarım bir yere çağırdığında gitmez, misafirler geldiğinde hoşgeldin diyip odaya geçip bilgisayar oynuyordum artık dışarıda çıkmamaya başladım hayatım ev okul arasında geçiyordu ve gittikçe asosyal birisi olmaya başladım kimseyle artık eskisi kadar rahat konuşamıyordum kızarıyordum ve hep yalnız kalmak istiyordum o zamandan bu zaman 3 sene geçti ve ben iyice asosyal oldum artık arkadaşlarım beni önemsemiyor bile farkındayım kimseyle sohbet kurmamıyorum çok sessiz birisi oldum herkes bana neden konuşmuyorsun felan diyor bende hiç diyip geçiştiriyorum herkes gülüp kahkalar atıyor ben ise mal mal bakıyorum
    sizce bu durumdan nasıl kurtulabilirim? eski halime dönmek istiyorum

aklımda bilgisayarı balkondan atasım var

• sakin ol şampiyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: cduman

sakin ol şampiyon
  • Ergenlik İnsanın İçinde Saklıdır.

bknz : Ergene
    kon.
  • quote:

sakin ol şampiyon

olamıyorum ben böyle değildim küçükken hayalleri olan birisiydim ama bu pc öldürdü beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: maswey

quote:

sakin ol şampiyon

olamıyorum ben böyle değildim küçükken hayalleri olan birisiydim ama bu pc öldürdü beni

3 Yılda 5 yaşından 30 yaşına mı geldin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Right_

quote:

quote:

sakin ol şampiyon

3 Yılda 5 yaşından 30 yaşına mı geldin?

hayır küçükken derken eskiden manasında kullandım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu durumda burdaki tek insan oldugunu sanmıyorum ..
  • yalnızca boş zamanlarını bilgisayarla değerlendirsen, arkadaşların çağırdığında gitsen böyle olmazdı
    ben küçüklüğümden beri yalnızdım hiç arkadaşım olmadı. babam bilgisayarı aldı ve ben de başına kitlendim. yalnız olunca insan seçenek kalmıyor.
    şimdi ise 2 arkdaşım var çağırdıklarında tek laf etmeden giderim
    zamanla arkdaşın olursa ve seni de çağırırlarsa mutlaka git yavaş yavaş kurtulursun
  • ne oldum dememeli ne olacağım demeli
  • gerçekten bilgisayar bu etkileri bırakıyor insan üzerinde . eminim çogu pc bagımlılarında bu sorunu yaşıyodur tek sen degilsin emin ol.
  • asosyallik sadece ilerleyen bir süreçtir. geriye döndürülemez. sadece süreci yavaşlatabilirsin. eski popüler günlerin geçmişte kaldı. geçmişe takılı kalma.
  • arkadaşım asosyalsen artık asosyalliğini tavan yap. bari bi işe yarasın. bilgisayarda php falan öğren bişeyler yaz program falan oyun oynıcağına
  • Bilgisayarı nasıl kullandığına da bağlı.Eğer oyun başından kalkmaz biri olursan ne günü takip edebilirsin ne teknolojiden haberin olur ne kendini dışa açabilirsin.Sonra ben asosyalim diye kendini hapseder yavaş yavaş özgüven kaybına uğrarsın.Hele DH'ye girdin mi geri dönüşü yoktur sende artık bizden birisin birimiz hepimiz hepimiz birimiz için yaşasın asosyallik hıyaaaaaaaaaaaaaaaa
  • hayatında asamayacıgını dusundugun her turlu engeli asmaya calıs ne olursa olsun , ozguvenin geriye gelir
  • 2. Evreye hoşgeldin

Artık aklında sürekli böyle şeyler dolanacak. Sürekli eskiden böyle değildi, eskiden böyle değildi diyeceksin. Eskiden nasılsa öyle yap. Kendini zorla. Misafir mi geldi? Gerekirse konuşma ama git onların yanında otur. Arkadaşlarınla dolan. Konuşma, zorunda değilsin şimdilik. Nelerden hoşlandıklarını nelerden konuştuklarını bul. İlgi alanlarını ortaklaştır. Kültürünü geliştir. Herhangi bir arakdaşınla başbaşa kalacacağında konuşabileceğin ortak bir ilgi alanın olsun.

Kısacası ilk olarak sosyal ortamlarda bulun, sosyal ortamları gözlemle. Sonrasında kendini hazırla ve sosyal ortamlara katıl. Yavaş yavaş düzeleceksindir. Tek şey, şu an içindeki hırsı kaybetme. Ne olursa olsun eski halime döneceğim de, asla kaybetmeyeceksin emin ol. Hayat aslında kolay bir oyun

• quote:

Orijinalden alıntı: oz_oz_oz

asosyallik sadece ilerleyen bir süreçtir. geriye döndürülemez. sadece süreci yavaşlatabilirsin. eski popüler günlerin geçmişte kaldı. geçmişe takılı kalma.

nasıl yani ben bir daha eski halime dönemeyecekmiyim
  • quote:

quote:

asosyallik sadece ilerleyen bir süreçtir. geriye döndürülemez. sadece süreci yavaşlatabilirsin. eski popüler günlerin geçmişte kaldı. geçmişe takılı kalma.

Katılmıyorum. Asosyallik ilerleyen bir süreç olabilir. Ama onu durdurabilir, geriye döndürebilirsin. Her şey senin elinde. Eskisi gibi de olabilirsin hatta eskiden daha iyi de olabilirsin.

• Hoşgeldin, zamanla alışıyorsun o duyguya
  • quote:

Orijinalden alıntı: reXow

quote:

quote:

Katılmıyorum. Asosyallik ilerleyen bir süreç olabilir. Ama onu durdurabilir, geriye döndürebilirsin. Her şey senin elinde. Eskisi gibi de olabilirsin hatta eskiden daha iyi de olabilirsin.

kesinlikle geri döndürülemez. bunu psikolog bir akrabam söyledi. süreç içe kapanma, asosyallik, depresyon, obezite olarak ilerler. bu arkadaş bu konuyu açtığına göre depresyon evresinde. bu durumdan iyiye gidemez. sosyalleşmeye çalışsa bile başarılı olamaz. hele ki 3 senelik bir süreç sonunda. antidepresanlar ve psikoterapi ile bi yere kadar gelişme sağlayabilir ama eski haline geri dönemez.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.