Şimdi Ara

Eskiden Beyblade vardı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
234
Cevap
8
Favori
20.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyblade'den ve sonraki jenerasyonu sevmemekle kalmayıp hep nefret etmişimdir nerde o pokemonlu tasolu günler.. Liseliler sizi

Ha birde digimonun yılını hatırlayan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Illuminn

Eskiden Beyblade vardı

Hocam naptın bu baya eski jenerasyonun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nutscrackerz

quote:

Eskiden Beyblade vardı

90larda oynadığımı hatırlıyorum o kadar da eski değil la

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nutscrackerz

quote:

Eskiden Beyblade vardı

90larda oynadığımı hatırlıyorum o kadar da eski değil la

Valla benim babam bile oynarmış bunu, demirini yapıp Beyblade demişler işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ghost Buster

Orjinal almistim 30 liraya amma kizmislardi buna bu kadar para verilirmi diye. Saha yoktu hicbirimizde legenin icinde oynardik. Hey gidi gunler hey.

Aynen hocam leğenin içinde oynardık
  • Bende karga vardı duvara değince kıvılcım çıkarırdı :D şimdi beyblade metal fusion bitti metal masters izliyordum sıkıldım one pieceye geçtim :D
  • bende zamanında aldığım orjinal beybladeler duruyo hayla birde çıkan tasoları falan hepsini koydum köşeye antika
  • nerden getirdiniz aklıma evde bir tane orjinal CEHENNEM KÖPEĞİ vardı her tarafı arıyacam şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: remiles01

benim koleksiyonda kerbecs yok, gittigidiyor da orjinal ise alabilirim

Kardesim sana zahmet olmazsa koleysiyonundaki beyblade'leri resim cekip koyar misin ? :)

Aslinda herkes yapsin, elindeki beyblade'lerin resmini cekip koysunlar, begendigimiz olur falan ondan aliriz bizde belli mi olur
  • Hüzünlendirdiniz beyler

Ne oynardık az tepsi çizmedim. Hele bir zaten beyblade'im vardı kardeşiminki duvara fırlatmıştı tabi pert oldu onunki

Binada az oynamadık

• quote:

Orijinalden alıntı: Admiralkheir

bende zamanında aldığım orjinal beybladeler duruyo hayla birde çıkan tasoları falan hepsini koydum köşeye antika

Neyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Digimon'u izlemedim ama en güzel tasolar Digimon'un tasolarıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syronwar -- 20 Ağustos 2012; 21:35:37 >
  • kırmızı beyaz bi beybalde vardı, babamla beraber içine metal parçalar yerleştirerek yapmıştık. okuldu yenildiğim kimse olmamıştı, salak kafam sen git bahçede toprağın içinde çevir, bir de bak yok olmuş
  • Max denen bebeyi çok severdim. Draciel miydi neydi beyblade'inin adı da. Ondan almıştım.
    Kuzende playstation oyunu vardı orada oynardım bizim evde playstation yoktu (hala yok).
  • benimki duruyor hala ama fırlatıcısı yok  Eskiden Beyblade vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: qua1912

benimki duruyor hala ama fırlatıcısı yok  Eskiden Beyblade vardı

isteee benim favorimde buydu, ahh driger ahhhh

• evde demir birşey var kardeşim oynuyor şu an parkeleri çiziyor ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Ayı

benim de hiç beyblade im olmadı ama bi poşet dolusu tasom vardı mahalledeki çocuklardan
    ütmüştüm her türlü duvar dibi falan kapışırım.. eldeşim mega taso, üterim herkesi paso

Eskiden Beyblade vardı

ne oynardım bunları küçükken. duygulandım şimdi
    beyblade olayına gelirsek 2-3 liralık şeyleri alırdık. 10 sn dönmezlerdi

• Küçücüktüm dergide minnacık fotoğrafı vardı babamda çok seyehat ederdim. Fotoğraf 150x150 boyutlarında dergideydi ve 30-40 çeşit vardı. Babama gösterdim köşedeki beğendiğim beyblade'i.. Hiç unutmam BEYAZ KAPLAN'dı... Onu istemiştim. O gün seyehate çıktı 4 gün sonra gece 02.00 gibi döndü.. Uyuyordum fakat geleceğini biliyordum sabah 05.55 de yatağımdan yıldırım hızıyla kalktım yatak odasına koştum etrafda beyblade felan yoktu. BABAAAA diye seslendim babam daha güneşin doğduğu belli olmayan bir saatte ışığı yak dedi ve o ORJİNAL olanlarda sökülüp takılanlardan olanı dolaptan çıkartı yatağına oturdu ve gözlerini ovuşturarak yaptı. 06.15'de oynadım... Harika bir histi hayatımda en unutamadığım anlardan biriydi

Eskiden Beyblade vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memoseler -- 20 Ağustos 2012; 23:32:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Benim yazlıkta bir arkadaşım vardı Mehmetcan diye. Çocuğun tam 1 bavul dolusu beyblade aksesuarları ( gövde / Metal / Topaç / vs ) vardı... Kendi beyblade parçalarıyla beyblade yapmıştı.Tüm çocuklar gidip onla oynuyorduk hep.Aramda iyiydi , bir tane beyblade yapmıştı , tam 3 dakika ( Yemin ediyorum ) dönüyordu ve çok ağırdı hangi beyblade ona çarpsa hemen saf dışı kalıyordu...

Adam canlı Dragon Born yapmıştı

Hocam o mehmetcan nasıl bişeydi benimde bi arkadaşım vardı küçükken onunda böyle çantası falan vardı çok iyi bi bayblade i vardı adıda dozerdi çarpan hemen kırılıyordu aynı mehmetcanmı acaba

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.