Bildirim
Eski VW minibüsler
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
DENİZ HOCAM BEN BAKTIM BENDE T-2 YOK T-4 VAR
AYNIMIDIR FARKLIMIDIR BİLEMİYORUM.
Ama bahsettiğiniz araçta LPG li yazıyor direk sahibine sorsanıza ruhsata işlimi diilmi diye -
abi tadilat projesi çizdirmek zor mu? yani lpg dönüşümü yaptırmak isteyen ya da yaptımış muayene yaptıramayan bi sürü minibüs var -
quote:
Orijinalden alıntı: denizhoca
abi tadilat projesi çizdirmek zor mu? yani lpg dönüşümü yaptırmak isteyen ya da yaptımış muayene yaptıramayan bi sürü minibüs var
Bidünya para abi :(
Sonrada bi kaat parçasına 100 tl alıyorsunuz diye tömet altında bırakıyorlar adamı.
Kaç tane araba varki izmitte bu projeye verdiğim masrafı kurtaracak.
Buna rağmen 850 varyanttaki arabaya projem var, +100 tanede alttan tanklı araçları sayarsanız 950 yapar.
Ama içlerinde sadece bu yok -
quote:
Orijinalden alıntı: faruksevgili
quote:
Orijinalden alıntı: denizhoca
abi tadilat projesi çizdirmek zor mu? yani lpg dönüşümü yaptırmak isteyen ya da yaptımış muayene yaptıramayan bi sürü minibüs var
Bidünya para abi :(
Sonrada bi kaat parçasına 100 tl alıyorsunuz diye tömet altında bırakıyorlar adamı.
Kaç tane araba varki izmitte bu projeye verdiğim masrafı kurtaracak.
Buna rağmen 850 varyanttaki arabaya projem var, +100 tanede alttan tanklı araçları sayarsanız 950 yapar.
Ama içlerinde sadece bu yok
belki kimsede yok FS de var diye sana gelirler il dışında sen de 100 değil 200 alırsın daha beter tömet altında kalırsın :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X