Şimdi Ara

Eski VW minibüsler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hatırladığım kadarıyla bir ara bu araçlar için LPG dönüşümü sonrası ruhsat çıkartma işlemi Bursada yapılıyordu, sadece oradaki bir firmada tadilat projesi vardı
    şimdi durum nedir acaba?

• DENİZ HOCAM BEN BAKTIM BENDE T-2 YOK T-4 VAR
    AYNIMIDIR FARKLIMIDIR BİLEMİYORUM.

Ama bahsettiğiniz araçta LPG li yazıyor direk sahibine sorsanıza ruhsata işlimi diilmi diye
  • abi tadilat projesi çizdirmek zor mu? yani lpg dönüşümü yaptırmak isteyen ya da yaptımış muayene yaptıramayan bi sürü minibüs var
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizhoca

abi tadilat projesi çizdirmek zor mu? yani lpg dönüşümü yaptırmak isteyen ya da yaptımış muayene yaptıramayan bi sürü minibüs var

Bidünya para abi :(
    Sonrada bi kaat parçasına 100 tl alıyorsunuz diye tömet altında bırakıyorlar adamı.
    Kaç tane araba varki izmitte bu projeye verdiğim masrafı kurtaracak.
    Buna rağmen 850 varyanttaki arabaya projem var, +100 tanede alttan tanklı araçları sayarsanız 950 yapar.
    Ama içlerinde sadece bu yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruksevgili

quote:

Orijinalden alıntı: denizhoca

abi tadilat projesi çizdirmek zor mu? yani lpg dönüşümü yaptırmak isteyen ya da yaptımış muayene yaptıramayan bi sürü minibüs var

Bidünya para abi :(
    Sonrada bi kaat parçasına 100 tl alıyorsunuz diye tömet altında bırakıyorlar adamı.
    Kaç tane araba varki izmitte bu projeye verdiğim masrafı kurtaracak.
    Buna rağmen 850 varyanttaki arabaya projem var, +100 tanede alttan tanklı araçları sayarsanız 950 yapar.
    Ama içlerinde sadece bu yok

belki kimsede yok FS de var diye sana gelirler il dışında sen de 100 değil 200 alırsın daha beter tömet altında kalırsın :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.