Şimdi Ara

eski vadide ömer baba ve testere necmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu iki kişi de aynı zamanda aynı mekanda bulunsalardı acaba neler olurdu?kurtlar vadisinde iyi olan kötü olan bir çok karakterin ömer baba ile muhabbeti dialoğu olmuştur mehmet karahanlının bile ömer baba ile hukuku olmuştur hatta ömer babanın evine bile gitmiştir, polatla dost olan düşman olan herkesin ömer baba ile muhabbeti olmuştur,acaba testere necmi ömer babayı tanıyor olsaydı ve polat alemdarın babasının da ömer baba olduğunu bilseydi acaba nolurdu ömer babaya ve nazife anneye zarar vermekten çekinmez miydi onlara napardı acaba? kurtlar vadisindeki kötü karakterler bile ömer babaya saygı duyarlardı en azından.az biraz etkilenmeyen yoktur ömer babadan,ama peki testere necmininin ömer babaya karşı olan tavrı ne olurdu? ömer baba necmiyle konuşsaydı falan sözlerinden etkilenme durumu yok muydu o necminin ömer baba testere necminin yumuşak tarafını bulamaz mıydı? testere necminin hiç mi insaflı tarafı yoktu. ömer baba ile testere necmi bunlar neden bir araya gelmediler hiç?(PUSUDAKİ BÖLÜMLERİN ÇOĞUNU CİDDİYE ALMADIĞIM İÇİN ERSOY ULUBEYİN NAZİFA ANNEYE YAPTIKLARINDAN BAHSETMEYİN BEN ESKİ VADİDEKİ BÖLÜMLERDEN BAHSEDİYORUM ONLAR DAHA GERÇEKÇİYDİ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuzla tersanesi -- 30 Mayıs 2016; 16:23:46 >

• Kardeş nerden aklına geldi ki bu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tom.waits

Kardeş nerden aklına geldi ki bu?

eski kurtlar vadisi en son küçükken izlemiştim ama geçenelrde tekrardan izlemeye başladım ve bitirdim bölümlerini merak ettim haliyle :) :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuzla tersanesi -- 30 Mayıs 2016; 16:24:19 >
  • tom.waits T kullanıcısına yanıt
    ktestere necmi ile ömer babanın arasında tanışıklık olup olmadığını da kimse merak edip sormamış tanışıklık olsaydı neler olurdu kimse merak etmemiş bununla ilgili hiç bi bilgi de yok ben bari konu açıyım dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuzla tersanesi -- 30 Mayıs 2016; 16:27:54 >
  • Ne desem bilemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Kind Regard

Ne desem bilemedim

sen izliyo muydun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuzla tersanesi

quote:

Orijinalden alıntı: Kind Regard

Ne desem bilemedim

sen izliyo muydun?

Eski Kurtlar Vadisini full 97 bölüm ve pusuyu da 240 bölüm izleyip bıraktım. Artık miladı doldu bitmesi gerek. Bahsettiğin olay bir kurgu dizisi içinde olan şeyler. Yani senarist ne yazmışsa o olur. Dolayısıyla 10 defa karşılarsalar ne fayda. Daha doğrusu Nerden böyle birşey aklına geldi hocam ya boşver gitsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BABA VE OĞUL (ÇİVİ HİKAYESİ)
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Buluşsalardı hiçbir şey olmazdı. Çünkü birbirlerinden tamamen alakasızlardı. Karahanlı falan ana hikâyeyle bağlantılı olduğu için Ömer Baba'yla karşılaştırıldı senaristler tarafından.

Bide o zamanlar Ömer Baba'nın Polat'ın babası olduğu falan belli değil.

Kendi halinde bir hocaya niye bulaşsınlar ki?

Mesela Abuzer Kömürcü Reis'te Baba'yla hiç karşılaşmadı. Yada birçok konsey üyesi ve birçok psikopatta.

Kısaca senaristler hikayeyi bu şekilde yazdığı için bu şekilde oldu.

• En son ihtiyarlar sezonu çok iyiydi. O sezon bence final sezonu olarak yayınlansaydı dizi efsane şekilde biterdi.

• Zannetmiyorum testere öyle bir adam değildi 2 söze etkilensin kendini sorgulasın

Ben de başlıcam bi ara. 2 dizi'm var yayında sezon finali yapınca onlar tekrar bitiririm kv yi. Arada acarim 55.bolum son sahneyi,polatla nevzatin haloyu ormanda kurtardigi sahneyi,testerenin ruslarla bir olup pusu kurdugu sadece catisma olan bolumu acar izlerim

• quote:

Orijinalden alıntı: 742793

Zannetmiyorum testere öyle bir adam değildi 2 söze etkilensin kendini sorgulasın

Ben de başlıcam bi ara. 2 dizi'm var yayında sezon finali yapınca onlar tekrar bitiririm kv yi. Arada acarim 55.bolum son sahneyi,polatla nevzatin haloyu ormanda kurtardigi sahneyi,testerenin ruslarla bir olup pusu kurdugu sadece catisma olan bolumu acar izlerim

bu gibi herifler zaten kolay imana gelecek herifler değildir :D ama zor da olsa düzelme şansları hiç mi yoktur, bu adamın hiç mi insaflı tarafı yoktur hiç mi yumuşak tarafı yoktur testere necmi testere olmadan önce annesini kesmeden önce nasıl bi insandı acaba iyi bi insan mıydı ? testere testere olmadan önce çevresindekiler tarafından arkadaşları tarafından ve ustası tarafından çokça ezilip aşağılanan sömürülen birisi miydiki insanlar tarafından ezilip sömürülen birisi miydi de bu kadar gaddar birisi oldu bu adam?insanlar tarafından çokça ihanete uğrayan necmi annesinin ihanetiyle bardak taştı hayattan ve insanlardan iyice nefret eder oldu testerenin bu kadar gaddar olmasının nedeni sadece annesi değildi bence annesi bardağı taşıran büyük damla oldu ,eğer ömer babanın polat alemdarın zaaflarından birisi olduğunu bilseydi bu testere necmi ömer babaya da kıyar mıydı acımaz mıydı hiç?ömer babanın kafasına sıksa yine iyi ama ömer babayı nazife anneyi testereyle kıtır kıtır kesmekten çekinir miydi çekinmez miydi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuzla tersanesi -- 1 Haziran 2016; 3:50:24 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.