Şimdi Ara

Eski telefon kullanmamak ne güzelmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Normalde telefonun şarjı çok standart kullanımla öğlen bitiyorken, şimdi 2 günde bitiyor. Bir anda hayat standartlarım artmış gibi hissettim.  

• Hangi cihaz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Helal sana genç adam

• bazilarinin ise hic umrunda degil

en.wikipedia.org
    Atari video game burial - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Atari_video_game_burial
  • iPhone 14 ama bence cihazın ne olduğu pek önemli değil. Muhtemelen her yeni cihazın bataryası iyi gidiyordur diye düşünüyorum.

• trkgncr kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, hangi cihazdan geçtiniz?

• Sağolun Mi A3'ten geçtim. Artık aşırı yoruyordu cihaz beni. Sürekli kitleniyor. Öncesinde de Mi A2 kullanıyordum. İkisi de aynı rezillikte.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • trkgncr kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz cihazları bilmiyorum ama doğru karar vermişsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-38EAF14ED -- 16 Kasım 2022; 15:20:3 >
  • Tedavülde kalmadı çünkü o cihazlar :) Xiaomi'nin vakti zamanında ürettiği stock Android işletim sistemli makyajsız telefonlar. Onlardan önce de Google'ın Nexus telefonunu kullanıyordum. Sonrasında zaten Pixel olarak çıkarmaya ve Türkiye'de göndermemeye başlamıştı. Ben de alıştığım için ben de alışkanlık olarak stock sistemle devam etmiştim. Apple ekosistemini beğendim ama.

• Mi a3 1500 liraydi alacaktim bayide yoktu yil 2020 ocak,onun yerine p30l almistim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bataryasi iyi gidiyorsa eski yeni farketmiyor benim icin. en azindan aksamdan aksama yetmeli. son 6-7 senedir telefonlar arasinda batarya haric bence ucurum yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.