Normalde telefonun şarjı çok standart kullanımla öğlen bitiyorken, şimdi 2 günde bitiyor. Bir anda hayat standartlarım artmış gibi hissettim. |
Bildirim
Normalde telefonun şarjı çok standart kullanımla öğlen bitiyorken, şimdi 2 günde bitiyor. Bir anda hayat standartlarım artmış gibi hissettim. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
bazilarinin ise hic umrunda degil Atari video game burial - Wikipedia https://en.wikipedia.org/wiki/Atari_video_game_burial |
iPhone 14 ama bence cihazın ne olduğu pek önemli değil. Muhtemelen her yeni cihazın bataryası iyi gidiyordur diye düşünüyorum. |
Sağolun Mi A3'ten geçtim. Artık aşırı yoruyordu cihaz beni. Sürekli kitleniyor. Öncesinde de Mi A2 kullanıyordum. İkisi de aynı rezillikte. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-38EAF14ED -- 16 Kasım 2022; 15:20:3 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Tedavülde kalmadı çünkü o cihazlar :) Xiaomi'nin vakti zamanında ürettiği stock Android işletim sistemli makyajsız telefonlar. Onlardan önce de Google'ın Nexus telefonunu kullanıyordum. Sonrasında zaten Pixel olarak çıkarmaya ve Türkiye'de göndermemeye başlamıştı. Ben de alıştığım için ben de alışkanlık olarak stock sistemle devam etmiştim. Apple ekosistemini beğendim ama. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |