Şimdi Ara

Eski tadı kalmadı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Valla ben de başından beri solo takılıyorum desem yalan olmaz. Wotlk zamanı 3 arkadaş takıldık onun dışında hep tektim.
    Zaten BL tayfasını görünce en güzeli tek başına oynamak bizimkilere bulaşmamak diyor insan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thrashbringer -- 21 Mayıs 2016; 9:27:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kafa adamlarla hertürlü oynanırda 20 tane kafa adam bulmakta zor. 5 tane bulsam öpüp başıma koyacam. 2 kişi bir araya gelemiyoruzki oynayak.

bi guilde girdim adamlar beni raide çağırıyor. Ramazan ayındayız diyorum iftar etseydik bi. adamlar neredeyse o ne diyecek.
    başka guilddeyiz. guilddeki bir bayanın bebeği ağlıyor 30 dk onu uyutmasını bekliyoruz.

hepsi saygılı akıllı adamlardı ama kafa değillerdi. Kafa adam bulmak cidden zor. Ama bulunca yok vanillaymış yok wow ölmüşmüş bakmam. açarız yeni karakter 70 levelde expi kitler yaparız raidimizi. hayal hep bunlar tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 21 Mayıs 2016; 19:20:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

kafa adamlarla hertürlü oynanırda 20 tane kafa adam bulmakta zor. 5 tane bulsam öpüp başıma koyacam. 2 kişi bir araya gelemiyoruzki oynayak.

bi guilde girdim adamlar beni raide çağırıyor. Ramazan ayındayız diyorum iftar etseydik bi. adamlar neredeyse o ne diyecek.
    başka guilddeyiz. guilddeki bir bayanın bebeği ağlıyor 30 dk onu uyutmasını bekliyoruz.

hepsi saygılı akıllı adamlardı ama kafa değillerdi. Kafa adam bulmak cidden zor. Ama bulunca yok vanillaymış yok wow ölmüşmüş bakmam. açarız yeni karakter 70 levelde expi kitler yaparız raidimizi. hayal hep bunlar tabi.

herkes kafa adam arıyor guild özlemi çekiyor aramızda forumca kuralım tekrar 0dan başlayalım eminim gelicek birçok insan olur. Belki gelenler bir süre sonra bırakır fakat kala kala 5 kişi kalsak bile bence cok zevkli olabilir ne düşünüyorsunuz?

• mertis M kullanıcısına yanıt
    iftarimiz var, kimsenin de bebegi yok. henuz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: laiyaaa

hehehe siz hangi server hangi guildsiniz ne yapar ne edersiniz bi anlatın ona göre kasalım gelelim yanınıza :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: movieman

quote:

Orijinalden alıntı: laiyaaa

hehehe siz hangi server hangi guildsiniz ne yapar ne edersiniz bi anlatın ona göre kasalım gelelim yanınıza :D

leyla abla guildi tanıtımı ile ilgili konu açmıştı oraya bakabilirsin :)
    valla bende düşünüyorum bütün gün wow forumlarındayım güzel güzel sohbet edip oyun oynasak hoş olabilir

• movieman M kullanıcısına yanıt
    su forumda hala beni tanimayan varsa bana yazik la :)
    aynen istiyorsan luxuria diye aratabilirsin. (eski konular Riot olarak acildi)
    Progress olarak istedigimiz basariyi bir turlu yakalayamadik su ana kadar ki contentlerin hic birinde ama muhabbet eglence acisindan iyi bir guildiz bence :)
    en son mythic tyrant kalmistik, iki haftadir yeniden hc lere basladik, gorunen o ki, bi mythic kadromuz da olusmaya baslamis ufaktan. kismet.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.