Şimdi Ara

Eski sistemde Wow oynamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese kolay gelsin Hayırlı Ramazanlar.
    İleriki zamanlarda sağlam bir pc toplayacağım fakat şuan için o imkanım kısıtlı. Bu yüzden eski sistemimle wow oynamak istiyorum. Anlayan arkadaşlar yardım ederse sevinirim.
    İşlemci: İntel Core 2 Duo E7600 3.06 Ghz
    Ekran kartı: R7 250 2 gb DDR3
    Ana Kart: P5641T-M
    Ram: 4 + 2 gb
    Psu: 400 w

Sizce bu sistemle bir şeyler yapabilir miyim? Teşekkürler.

• legion öncesi olsa low ayarlarda oynardın ama legion sonrası optimizasyon'dan ya da grafik düzeltmelerinden kaynaklı sistem gereksinimleri arttı ve legion öncesi high-ultra ayarlarda sıkıntısız oynayan ben şimdi low-medium ayarlarda raid'de 35-50 fps arası oynuyorum.
  • wow ekran kartından daha çok işlemciye yüklenir ve core 2 duo işlemci ile çok zor ayrıca LEgion da zaten optimizayon problemleri çok fazla. sistemin çok iyi değilse bunu dibine kadar yaşıyorsun.
  • Cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum. Ben de biraz sabredeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wow eski wow değil hocam vanillada bende sizinkine benzer hatta daha düşük sistemlerde oynuyordum ama şimdi fena olmayan bir sistemim olduğu halde raidlerde feci fps drop alıyorum.

geldiğimiz 2017 yılında artık wow için bile iyi sistem gerekiyor kısacası...
  • Bunlar hep Amerika'nın oyunları Ne demişler sabret Şükret seyret. Sabredelim bir gün bizde ultrada oynarız İnşallah.

• deneyebilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eski Bir Atari oyunu
    19 yıl önce açıldı
    Parasız Yeni Online oyun
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şahsi görüşümce rahatlıkla oynayabilirsin diye düşünüyorum. Bende senin o sisteminin anca çeyreğine tekabül edecek dandik bir laptop var. Cpu ve gpu yu buraya yazsam millet gülüp geçer nasıl oynadıgıma şaşarlar. Belki bloklayan bile çıkabilir Buna rağmen normal maplerde 60-110 fps , orgrimmarda çok kalabalık oldugu saatlerde 30-60 fps , dalaranda çok kalabalık saatlerde 25-55 fps alıyorum. Bu fps oranları benim için çok iyi. Cpu ve gpu yazsam gerçekten nasıl oynadıgıma, nasıl o fps leri aldıgıma herkes şaşacaktır. Tabi ben mecburen ayarları none/disabled/low olarak oynuyorum. Bu forumda benimkinden daha dandik laptop kullanan oldugunu sanmıyorum. Kaldıki Seninki zaten laptop değil kasa. cpu,gpu,ram her konuda benimkini fazlasıyla katlıyorsun. Sıkıntı yaşayacağını sanmam. Tabi raidlerde durumun tam olarak ne olur bilemem. none/disabled/low yaparsan raidlerde de sıkıntı yaşayacagını sanmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YshtolaRhul7017 -- 31 Mayıs 2017; 12:33:12 >

• Laptopta kaç gb ekran kartı var acaba? Bazı arkadaşlar kaldırmaz oynayamazsın diyor ama ben de tereddütte kaldım. Şuan kasayı yenilemek yerine 2. El laptop almayı düşünüyorum. Eğer laptoplardan anlıyorsanız soru sormak istiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.