Şimdi Ara

Eski sevgiliye yıl dönümü mesajı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
8.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet ayrılmasak bugün 1 yıl olacaktı. Ayrılalı 4 ay falan oldu. Kız nefret ediyormuş benden öyle geldi kulağıma. Ama ben yine de bir mesaj atmak istiyorum. Atmalı miyım ya da ne yazayım ? Bir umut belki de. Yoksa kendimi mi küçültürüm. Kaybedecek bir şeyim de yok gibi ama siz ne dersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Eski Sevgiliye Yıl Dönümü Mesajı

Eski sevgiline yıl dönümünde mesaj atmayı düşünüyorsan, dikkat etmen gereken bazı hususlar var. Öncelikle ilişkinin sona ermesinin üzerinden ne kadar zaman geçtiğini ve aranızdaki iletişim durumunu göz önünde bulundurmalısın.

Eğer ayrılığın üzerinden çok zaman geçtiyse ve hala dostça bir iletişiminiz varsa, eski sevgiline yıl dönümü mesajı göndermek uygun olabilir. Ancak, ayrılık yakın zamanda gerçekleştiyse veya hala aranızda gerginlik varsa, mesaj atmaktan kaçınmak daha iyidir.

Mesajın içeriği de önemlidir. Kişisel veya duygusal mesajlar göndermekten kaçınmalısın. Bunun yerine, ilişkinizdeki iyi zamanları anan ve eski sevgiline güzel dileklerde bulunan bir mesaj yazmalısın.

Mesajını kısa ve öz tutmaya çalışmalısın. "Eski sevgiliye yıldönümü mesajı uzun" anahtar kelimesinde de belirtildiği gibi, uzun mesajlar karşı tarafı bunaltabilir.

Örnek Eski Sevgiliye Yıl Dönümü Mesajı:

"Bugün, geçirdiğimiz harika yılların yıl dönümü. Hayatımın bir parçası olduğun için minnettarım. Yıl dönümün kutlu olsun!"

Anahtar Kelimelerin Kullanımı:

• Eski sevgiliye yıldönümü mesajı uzun: Mesajı kısa tutmaya çalışmalısın.
    • Eski sevgiliye yıldönümü mesajı atmak: Mesaj atmadan önce ilişkinin sona ermesinin üzerinden ne kadar zaman geçtiğini ve aranızdaki iletişim durumunu göz önünde bulundurmalısın.
    • Eski sevgiliye yıldönümü mesajı: Mesajın içeriği kişisel veya duygusal olmamalı, bunun yerine eski sevgiline güzel dileklerde bulunmalısın.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Dost tavsiyesi olsun sana atma

• atma kardeşim atma , kalbin ne kadar at desede atma, hem kendini küçük düşürürsün hemde gelecek yanıt olumlu veya olumsuz içini bi umut kaplar. unut
  • YıLLaR biLe gEçiYor. Sen mi GeçmeYecekSin be kızım ;)

yaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mrlol

atma kardeşim atma , kalbin ne kadar at desede atma, hem kendini küçük düşürürsün hemde gelecek yanıt olumlu veya olumsuz içini bi umut kaplar. unut

Aynen öyle hocam. Neden kalbim atmamı istiyor cidden kaybedecek bir şeyim de yok gerçekten

• Kaybedecek birşeyim yok,demişsin içinde kalacağına seviyorsan hala at mesaj.Sen buradakilere aldırmaBuradakilerin %85-90 ının sevgilisi olmadığı için ya kıskanir tersini söyler,yada çok yaşamıscasına konuşur.Sen adam ol dinle beni.

• quote:

Orijinalden alıntı: gidecemhasan

quote:

Orijinalden alıntı: Mrlol

atma kardeşim atma , kalbin ne kadar at desede atma, hem kendini küçük düşürürsün hemde gelecek yanıt olumlu veya olumsuz içini bi umut kaplar. unut

Aynen öyle hocam. Neden kalbim atmamı istiyor cidden kaybedecek bir şeyim de yok gerçekten

üstteki arkadaşı dinleme kıskanmam ile veya herhangi bir şekilde alakası yok 4 ay geçmiş diyorsun ve sen hala unutmamamışsın , kızın senden nefret ettiğini bile bile okyanusda kürek çekmenin bir mantığı yok , içinde hala bir umut olduğu için öyle düşünüyorsun biliyorum unutmak zor ama elden birşey gelmiyor doğru olanda bu. senin yerinde olsam mesaj atmazdım , kendini daha kötü hissetme ihtimalin bence daha yüksek , eğer mesajı gönderirsen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mrlol -- 25 Kasım 2013; 17:49:02 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu kadar ezik bu kadar çaresiz olmayın lan
  • 4aylık bir ilişki için mi? Aklını peynir ekmekle mi yedin?
  • Genelde bir kız eski sevgilisinden nefret ediyorsa onu hala özlüyordur ama geri dönemeyecek kadar sinirlidir, gururuna yediremez geri dönmeyi. Bana sorarsan kız senden hala hoşlanıyor olabilir.Fakat senden bir adım bekliyordur.Hem özür dilemen hem de onu tekrar iyi olabileceğinize ikna etmen gerekiyor.Etkili ve samimi bir konuşmayla bence bu halledilebilir fakat mesajla pek mümkün gözükmüyor :(

Not : ona gidip "bi ara konuşabilir miyiz?" tarzı mesaj da atma.Çünkü hayır diyeceğini düşünüyorum.Direk bir yerde tek yakalayıp konuşman gerekir hala seviyorsan.Seçim senin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skillet

4aylık bir ilişki için mi? Aklını peynir ekmekle mi yedin?

Önce mesajı oku bi sonra neyle yediğimize bi bakalım

• quote:

quote:

Ee 2 ay fazla olunca level mi atlıyorsun ilişkide.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z3T

Genelde bir kız eski sevgilisinden nefret ediyorsa onu hala özlüyordur ama geri dönemeyecek kadar sinirlidir, gururuna yediremez geri dönmeyi. Bana sorarsan kız senden hala hoşlanıyor olabilir.Fakat senden bir adım bekliyordur.Hem özür dilemen hem de onu tekrar iyi olabileceğinize ikna etmen gerekiyor.Etkili ve samimi bir konuşmayla bence bu halledilebilir fakat mesajla pek mümkün gözükmüyor :(

Not : ona gidip "bi ara konuşabilir miyiz?" tarzı mesaj da atma.Çünkü hayır diyeceğini düşünüyorum.Direk bir yerde tek yakalayıp konuşman gerekir hala seviyorsan.Seçim senin...

Mesajın için sağol dostum ama bilmiyorum atacağim ilk adim bugün bir mesaj atmak. Bir umudum da yok açikcasi sadece atmak istiyorum belki çok kötü bir cevap alacağım

• atarsan ezik düşersin bence atma kız senden nefret ediyomuş hem
  • quote:

quote:

quote:

+1 İki ay fazla olsun ne fark etti sanki.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheTurkAdam07

quote:

quote:

quote:

Neyse siz toplayin çarpin bölün hadi

• Arkadaşlar matematiği baştan yaratmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheTurkAdam07

quote:

quote:

quote:

4+2 6 oluyor sazan mısınız la 6+4 de 12 olmadığına göre sazansınız.

• Sadece onun egosunu tatmin etmiş olursun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.