Şimdi Ara

ESKİ SEVGİLİNİN EVLENMESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler zamanında güzel bir ilişkim oldu. Ben sevdim o da sevdi. Güzel günler geçirdik. Sonra ayrılık girdi araya. Bi kaç kere denesem de olmadı tekrar. Neyse yolumuza baktık. Hayatıma girenler oldu çıkanlar oldu. Saatlerce konuştuğum oldu 5 dk da silip attığım oldu. Hoşlandığım için konuştuğum da oldu birlikte olmak için konuştuğum da. Tüm bunların sonunda o ilk kız arkadaşımı tam olarak aklımdan çıkaramadım. Sevgi değil belki ama biraz merak biraz dostça bir özlem öylece duruyor içimde. Fake bir adresim var facede o da ekliydi arada girip bakıyordum napıyor diye. Sonra face e her girerken korkuyla girdiğimi fark ettim yanında birini görürsem yada birinin hayatında olduğu gösterecek bir şeyle karşılaşırsam diye. Sonra sildim ve engelledim onu. Şimdi hiç bir şeyini göremiyorum. Ama korkuyorum bir sohbet ortamında X te nişanlanmış veya birinin fotosunda bir erkekle falan görürüm diye. Sevgi yok buna eminim. Ama kutsal bişey gibi olmuş ben de. Açıklayamadığım duygular. Sizde de oluyor mu aynı şey?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: gandalff

hocam sizin padişah sendromu olmuş. kızı hareminize almışsınız yeni hatunlar geliyor artık gözdeniz değil ama kimsenin de olsun istemiyorsunuz. zor iş geçmiş olsun

Padişah sendromu ne yav 😂

• Hocam ben facebooktan girdim baktım arkadaşınıza evli ve çok mutlu, napacaksınız şimdi?
  • İngilizcede "oneitis" diye geçen bir sendrom.
  • Vay arkadaş herkes işin ilimine bilimine sahipmiş meğerse:D ulan ben de diyorum tek ben çekiyorum bunu. Yalnız olmadığımı bilmek güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nesliihan

Hocam ben facebooktan girdim baktım arkadaşınıza evli ve çok mutlu, napacaksınız şimdi?

Allah mutluluğunu daim etsin ne diyim :)

• Yalnız değilsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayat kadını ile evlenilir mi
    10 ay önce açıldı
    Sevgilinin eski ilişkileri
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eskime geçen baktımda sevgili yapmış resim çekilmişler güzel güzel . Öyle işte sal aman
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.