Şimdi Ara

Eski sevgilimin malum görüntüleri internete sızmış [Ciddi]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
19.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ☆☆☆☆ ARKADAŞLAR KONU CİDDİDİR LÜTFEN SAMİMİ OLUNUZ☆☆☆☆

Bi arkadaş şöyle şöyle bi site var bi baksana dedi site malum ifşa sitelerinden bende dalga geçiyor sandım

b-ben
    a-arkadaşım

b: oğlum neden saçma sapan sitelere bakmamı istiyorsun?
    a: gir bak tanıdık birisini göreceksin
    b: kimi la söyle şimdi uğraşamam
    a: 5 dakikanı almaz gir kendin bak

arkadaşın verdiği linke baktım ve isimsiz paylaşılan bir videoydu %99 doğru kişi olduğundan emin bir şekilde o kişinin eski sevgilim olduğunu gördüm şuan hem iyiki ayrılmışım tahminlerim doğru çıktı diyorum ve aşağılıyorum hemde sinirlerim bozuldu üzülecek değilim ama garip hissettim

kız 18i geçeli çok oldu sitenin sahibini vs tanımıyorum ama bilindik bir site yani çoktan binlerce kişi gördü ve videoyu indirdi

beni başkası için terk etmişti daha doğrusu soğuduğunu anlayıp ben ondan ayrıldım ve muhtemelen benim yerime tercih ettiği çocuğa videolar attı ayrıldıkları zamanda çocuk bunu ifşa etti

kıza ayrılmadan önce söylemiştim çocuğun onu kullanacağını işi bitincede onu rezil edeceğini ve bu tür şeyler olacağını ama anlamada sorunu olduğu için kavrayamadı şuan tahmin ettiğim gibi oldu

içimden bir ses banane ne hali varsa görsün iyiki ayrılmışım diyor ama çok garip hissettim zerre üzülmedim çünkü kızı bu tür konularda çok uyarmıştım ama insan 7sinde neyse 70inde de odur diye boşuna dememişler çocuk bunu kullandı ve işi bitincede videolarını yaydı

Şimdi bana ne öneriyorsunuz? Konu ciddidir arkadaşlar ve sitenin linkini vs istemeyin öyle bir karaktersizlik yapamam eski sevgilimde olsa arkasından iş çevirmem.

• Ya hic takma ya da linki i kıza at ama yapcak bir sey yok zaten ayrilmissiniz dusunmene degmez
  • Etme Bulma Dünyası
    Doğal Seçilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jungian_Shadow -- 14 Mart 2017; 15:51:56 >
  • İyi olmuş kıza, sen de keyfine bak neden umurunda olsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeidaraSanji

Etme Bulma Dünyası
    Doğal Seçilim

aynen öyle hocam ayrılmadan önce kıza ne dediysem gerçekleşti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viper13

İyi olmuş kıza, sen de keyfine bak neden umurunda olsun?

üzüldüğüm söylenemez ama garip hisettim hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygskötüydü

quote:

Orijinalden alıntı: DeidaraSanji

Etme Bulma Dünyası
    Doğal Seçilim

aynen öyle hocam ayrılmadan önce kıza ne dediysem gerçekleşti

İyi olmuş Allah belasını verir böyle. Umarım ilerde iyi yetişmiş birini kandirip evlenmeye kalkmaz kişiliksiz karı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi buraya 'üzüldüm link varmı' cılar damlar.
  • üzüldüm link varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 11 52 7 -- 14 Mart 2017; 15:57:46 >
  • Arkadaşlar kızın muhtemelen bu durumdan haberi yok konuşmuyoruz mesaj atıp sormayıda düşünmüyorum ama babası duyarsa kızın başı çok büyük bir belaya girecek bana kalsa beter olsun diyip umursamam ama sizinde fikirlerinizi merak ediyorum
  • Hocam kız da bu potansiyel varmış sana yollamadı mı bir şeyler? Yoksa namuslu ayağına mı yattı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 11 52 7

üzüldüm link varmı

Ben neden suçlu oluyorum? Kızdan video isteyip internette yayan ben değilim kızın ismini vs paylaşmadım sitenin linkinide atmayacağım
  • CSB

No link no güven
  • Çok uzuldum kardeşim , link var mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viper13

Hocam kız da bu potansiyel varmış sana yollamadı mı bir şeyler? Yoksa namuslu ayağına mı yattı

namuslu ayağına yatmadı inanmayacağımı biliyordu benimle sadece gerçek hayatta bir şeyler yaşadı atmalık duruma gerek olmadı zaten birlikteydik

daha çok çocuktum salaktım vs. diyordu ama saf değiliz sonuçta yaşımızda büyük o yüzden bu tür ayaklara girme samimi ol demiştim
  • arkadaşlar hala link istiyorsunuz link falan atamam karaktersiz bir herif değilim ikiside allahından bulsunlar
  • Çok üzldüm link var mı üzüntünü paylaşayım

Sallama yav hak etmiş işte ne takıyorsun. Biraz pragmatist ol işine gelmiyorsa sallama başına iş açma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Survival -- 14 Mart 2017; 16:7:57 >
  • viking kulubune bir genç daha katıldı
  • Ee konu acmanin amaci ne
  • Link atmayacaksan niye açıyoesun krdş
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.