Şimdi Ara

eski sevgilimin eski haline aşığım sanırım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arakdaşlar benim gibi saçma sapan bir ruh hali taşıyan var mı acaba merak ettim.Bundan bir 2 hafta önce yeni sevgilime seni çok özledim görüşelim dedim o da ailesinin yanında olduğunu yanıma gelemeyeceğini söyleyip ayrılalım dedi bana çok koydu bu tavrı 3-4 gün konuşmadık sonra yanna gittim barıştık fakat şu ara yine görüşemiyoruz.Eski sevgilim ile hiç böyle bir sorunumuz yoktu ailesi o kadar baskı yapardı allem eder kullem eder yanıma gelirdi.Eski sevgilimle son zamanlarımızda birbirimize ilgimiz azaldı sonra o başkasına ilgi duydu ve ayrıldık fakat ben o hala iyi ve birbirimizi deli gibi sevdiğimiz günleri arıyorum.Yeni sevgilimi de çok sevdiğim zamanlar oldu kültür farkından mıdır ailesini benden üsten tutmasından mıdır yoksa elalem neder diye düşünmesinden midir,bu sevgiyi daha da büyütemedim hep bir yerlerde ağaç budar gibi budadı.Eski sevgilimi falan özlemiyorum özlediğim şey eskisi gibi sevilmek benim sevgilim önce Allah sonra Peygamber Efendimiz(s.a.s)sonra ben demeli ne bilim çok şey mi bekliyorum ve manitayla evrenme nişanlanma arifesindeyiz.Ayrılmayıda denedik olmuyor deli gbii özlüyorum neyse şimdiden sağolun
    NOt:Şİmdi uykundan uyandım eski manitamla braberdim yine fakat eski manitam eski manitası unutamadığını söylüyordu ardakş rüyamda bile mutlu değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi easymen -- 2 Temmuz 2014; 12:23:22 >

• Bendede olu sonra dershanede ona benzeyen birini buldum.(boyu azdaha kısaydı daha bana göreydi) sonra bende onla çıktım şuan ben bu tipi nasıl severim diyorum kendime.
    Özet: 2 seneye kalmaz unutursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LetMeKissYou

Bendede olu sonra dershanede ona benzeyen birini buldum.(boyu azdaha kısaydı daha bana göreydi) sonra bende onla çıktım şuan ben bu tipi nasıl severim diyorum kendime.
    Özet: 2 seneye kalmaz unutursun.

benimki nükseden bir hastalık gibi tam 2 sene oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eski forumlara ne oldu
    geçen yıl açıldı
    Eski sevgilimi çok özledim .
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.