Şimdi Ara

Eski sevgilimi saplantı haline getirdim, yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kısaca özetliyorum. 2 seneden beri ayrıldık fakat hala twitter'ına bakıyorum. bazen beni özlediğine dair sözler yazıyordu karşılık felan veriyordum. onun sevgilisi oldu ve ayrıldılar ama hala benim hesabımı takip ediyor. belli ediyor arada.

Bu durumdan çok sıkıldım. Hiç bir şey hissetmesem de , sevmesem de her gün kalktığımda ilk iş onun profilini kontrol etmek oluyor ne yazmış ne etmiş bakıyorum. Bazı paylaşımlarına sinir oluyorum. 2 senedir sınava evde hazırlandım aşırı asosyaldim bu yüzden mi acaba ?. Üniversteye başlıycam bu sene sizce geçermi bu durum ?? yeni bir kız arkadaş edinince bile geçer gibi oluyor ama yeni kız arkadaşıyla yürümeyince tekrar devam ediyor. Ne olur yardım edin saplantı halini aldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Logic54 -- 21 Temmuz 2014; 6:36:20 >

• Parça parça okudum teşhisim işsizlik senin gibi niceler var kendi hayatına bak kızın selfieleri seni kurtarmaz unut gitsin karşına daha iyileri çıkacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tek değilmişim asosyalliğin getirdiği bi saplantı üni başlayınca unutup gidiceksin emin ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3DMystic

tek değilmişim asosyalliğin getirdiği bi saplantı üni başlayınca unutup gidiceksin emin ol

Sen atlattın mı peki hocam ? katılıyorum 1 2 yeni kız arkdaş edindiğimde hiç bakmasamda olur diyorum ama onlarda elden uçunca... biraz anlatırmısın senin durumu hocam lütfen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Logic54

quote:

Orijinalden alıntı: 3DMystic

tek değilmişim asosyalliğin getirdiği bi saplantı üni başlayınca unutup gidiceksin emin ol

Sen atlattın mı peki hocam ? katılıyorum 1 2 yeni kız arkdaş edindiğimde hiç bakmasamda olur diyorum ama onlarda elden uçunca... biraz anlatırmısın senin durumu hocam lütfen...

Okul varken bakmıyordum üni bitince tekrar bakmaya başladım fakat zamanla soğudum gitti. Fav rt atanları bile gördükçe kıskançlıktan çıldırıyodum fakat ne kadar boş işlerle uğraştığımın farkına vardım. Bu kdar takıntıdan kurtulmak için yeni insanlar muhabbetler kurman lazım o zaman anlıyorsun ne kadar boş bi takıntı yaptıgını. Hayatını bu genç yaşta bi kıza odaklı geçirme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ulan aynı şeyleri yaşıyoruz.
  • 3DMystic kullanıcısına yanıt
    Çok haklısın hocam. Yeni kız arkadaşları tanısam aslında tamamıyla hallolur gibi ama üniverste olmayınca ve 2 sene evde durunca çok sıkıntılı oluyor hocam :(( şimdi bakmamaya çalışınca hayatımda bi boşluk oluyor. "ulan napıcam ben" diyorum :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eski sevgilimi ifşa edeyim mi ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crestfallen.

ulan aynı şeyleri yaşıyoruz.

evet hocam, berbat bişey.
  • Hocam o anlattıkların max.3 ay sürer ya 2 sene cok uzun cevabıda kendin vermişsin aslında 2 sene evde oturdum asosyallikten diye aynen ondan başka kızlarla aynı ortamda düzelirsin aklına bile gelmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: fa362

Hocam o anlattıkların max.3 ay sürer ya 2 sene cok uzun cevabıda kendin vermişsin aslında 2 sene evde oturdum asosyallikten diye aynen ondan başka kızlarla aynı ortamda düzelirsin aklına bile gelmez

Hocam o üniye benden önce başladı ama o da bakıyor. gerçi onun sevgili bulma potansiyeli benimkisinden daha düşük. Ben dış görünüş birazda konuşmalardan çok kızı etkiliyorum genelde. Okuldada çok kız arkadaşım vardı ama asosyalliğin Allah belasını versin, bir daha ne olursa olsun böyle monoton yaşamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Logic54

quote:

Orijinalden alıntı: fa362

Hocam o anlattıkların max.3 ay sürer ya 2 sene cok uzun cevabıda kendin vermişsin aslında 2 sene evde oturdum asosyallikten diye aynen ondan başka kızlarla aynı ortamda düzelirsin aklına bile gelmez

Hocam o üniye benden önce başladı ama o da bakıyor. gerçi onun sevgili bulma potansiyeli benimkisinden daha düşük. Ben dış görünüş birazda konuşmalardan çok kızı etkiliyorum genelde. Okuldada çok kız arkadaşım vardı ama asosyalliğin Allah belasını versin, bir daha ne olursa olsun böyle monoton yaşamam

Bu sene evde calıstım bende gercekten cok kötü oluyo arkadaşlarının cogu üniye gitmiş yeni arkadaşlar yeni ortam sen evde mal gibi monoton bi hayat liseye giderken şu lise bitsin 1 yıl uyucam diyodum bitti liseyi arar oldum az daha evde kalırsam kafayı yicem bende yalnız değilsin :D

• fa362 F kullanıcısına yanıt
    Öyle hocam keşke... Bu sene gidicez Allahın izniyle, herşey güzel olur umarım. İnsanların içine çıktığımda sosyal iletişim bozuklıkları vardı başta 1 aydan beri sürekli insanlarla konuşuyorum. o bozukluğu atıyorum yavaşcana. üniye gittiğimde herşey güzel olur umarım hocam. senin adınada inş :)
  • yardım diye okudum.
  • Bence de asosyallikle alakalı.Bir kaç yeni insan tanıyınca yapmazsın bile tecrübeyle sabit.Bir de alışkanlık olmuş artık sigara gibi bakmadan rahat edemiyorsun.Bence o alışkanlığını yenmelisin çünkü ayrıldıktan sonra takip etmek moral bozar en azından bende öyle oluyor.
  • KitapSolucanı17 kullanıcısına yanıt
    aynen hocam yenisi olsa yüzüne bile bakmam gibi geliyor. Bir şey hissetmiyorum çünkü artık. Aışkanlktan başka bişey değil...
  • Yeni kız arkadaş edin sorun çözülecektir Yine aklına gelir gelmesine güzel şeyleri hatırlarsın ama bu da normal zaten sonuçta sevgilindi o senin . En çok sevdiğin şeydi bir zamanlar belkide hala bilemem . Güçlü ol önüne bak ne kızlar gelip ne kızlar geçecek merak etme sen :) Üzülmek istemiyorsan bağlanma bir daha ona bağlandığın kadar. Bir akşam vardır sabaha kalkarsın gitmiş kimseye güven olmuyor maalesef . Planını başkaları üstünden değil kendi üstünden yap her zaman .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CookieMonster -- 21 Temmuz 2014; 10:08:58 >
  • SEN STALKER OLMUŞSUN BİRADER HAYIRLI OLSUN.
  • Türkiye'de böyle sosyal ağ kullananların yarısından fazlası, daha yüzünü bile yıkamadan ilk olarak facebook veya twitter'a giriyorlarmış..
  • allah başka dert vermesin kardeşim
  • Üniversiteye başladığında unutacaksın ama gerçekten unutmak istiyormusun o önemli olan? seviyorsan eğer istediğin kadar yeni kız bul unutman mümkün değil. ama yok sevmiyorsan tamamen alışkanlık haline gelmiştir, zamanlada geçer.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.