Şimdi Ara

Eski sevgilimi çok özlüyorum nasıl barışırım ? 8 aylık ilişki

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
2
Favori
6.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba , öncelikle dertleşmek için sizden iyi arkadaşım yok forum olarak hepinize sonsuz teşekkürler.

Bundan 5 ay önce sevgilimden ayrıldım , sürekli kavga edip barışıyorduk , 8 aylık bir ilişkimdi .Genelde annem kız arkadaşımın beni üzdüğünü düşündüğü için onla pek görüşmemi istemiyordu kız gece kütüphaneye falan çağırdığında annemden izin alamıyordum o da annen beni istemiyor diyordu ama söz vermiştik hiç kimse yüzünden ayrılmayacaktık. Son zamanlar annemde kızı benimsemişti arayıp halini hatrını soruyordu.
    İşte bigün bu memleketine giderken , ( bu arada ikimizde üniversite okuyoruz aynı yaştayız 3. sınıf ) (o biraz uzaktan geliyor bense kendi şehrimde okuyorum.) eskiden bundan hoşlanan ama son 3 yıldır arkadaş olduğu bi çocuk vardı onla görüşmek istedi terminalde . Daha doğrusu kız otobüs + uçak yapacaktı ama havaalanını bilmiyordu banada arkadaşım bana yardımcı olur havaalanına getirir hem bide onu görmüş olurum dedi . Çocuk cidden arkadaşca davranıyordu mesajlarını v.s okudum , ama ben o gün çok sinirliydim aldım telefonu arkadaşını aradım bak kız arakdaşımı bi daha arama sakın buluşmak yok dedim kız benden ayrıldı sen bu kadar düşüncesizmisin v.s diyerekten ondan sonra 3-4 gün sonra yine buluştuk ben senin düzeldiğine inanana kadar arkadaş kalalım eğer güvenirsem sana tekrar adam gibi davranırsan sevgili oluruz yine dedi , 1 ay boyunca arkadaş kaldık ama yine kızın telefonu bende her yere beraber gidiyoruz falan sonra instagramına girdim şifresi vardı bende eski sevgilisiyle konuşuyordu çocuk yurt dışında yaşıyor ama naber nasılsın gibi konuşmalar , kız tamda o gün bana çok sıkıldım bişeyler yapalım diye çok ısrar etti yanıma geldi sevgili gibi öptüm sinemaya gittik bana benden pek umut bekleme senin düzeleceğine inanmıyorum gibi şeyler söyledi , gözüme hep yakışıklı geliyorsun senle vakit geçirmek çok hoş ( bu arada kızı uzaktan takip ederim hep benden başka 8 ay boyunca 1 erkekle kahve bile içmedi) . Yani bana yalan söyleyen bi kız değil telefonuda hep elimde , yanımdayken açtım instagram mesajlarına baktım bu eski sevgilinle neden konuşuyorsun dedim o da bana bişeyler açıkladı senden gizleseydim mesajları silerdim zaten dedi hem ben senin yanındayım dedi . Kız bana sürekli takıntılısın diyordu haklıydı da , bende o gece kıza mesaj attım ben senle arkadaş olarak yapamıyorum görüşmeyelim hiç unutayım seni dedim madem umut yok tekrar sevgili olmak için dedim . Aradı beni ağladı sen beni nasıl kırarsın yaptığın o terbiyesizliğe karşı ben yine senle geziyorum senle vakit geçiriyorum bu kadar düşüncesiz misin , kafanda saçma şeyler kurup beni üzüyorsun hatta görüşmeyelim diyorsun dedi.

Kızın amacı ben biraz akıllanayım diye bana ceza vermekmiş , ama bende beni arkadaş moduna aldı başka sevgilisi var sandım yeni yeni aklıma girdi.
    Kız ilk cinsel deneyimlerini benle yaşadı , gerçekten çok sevdiğim ciddi bir ilişkimdi , onun arkadaşları beni tanır benimkiler onu tanırdı.
    Benden ayrıldıktan 20 gün sonra , bir arkadaşı ile beni kıskandırmak için sevgili oldu instagram şifresi bende olduğu için arkadaşa benle sevgiliymiş gibi davran işte ona kapak olsun azcık delirsin gibi şeyler söyledi , sonra benim etrafımda geziyorlar el ele kol kola hiç takmadım ben bunları , 8 gün sonra da cocuk geldi yanıma kardeşim kusura bakma içimde tutamadım kız sürekli senden bahsediyor ben sana oyun yapamam sizin barışmanız için her şeyi yapacam ben böyle oyun oynayacak biri değilim dedi , kızdan ayrıldım dedi . Sonra bizi iftarda bi şekilde buluşturup kızla yalnız bıraktı kızla az bişey sohbet ettikten sonra ben yine içimde ki sese hakim olamayıp cocuk gelip bana oyun yaptığınızı anlattı neden onla sevgili oldun dedim sığınacak bir liman aradım vs dedi .Bende baya kavga ettim kız ağlaya ağlaya gitti sonra araya yaz tatili girdi .

Bu bana yaz tatilinde sırf benim yüzümden ona yaptıklarımdan , kendi memeleketine geçiş yaptığını söyledi ben 3 ay boyunca üzüldüm ama 1 ay önce gördüm baktım geçiş yapmamış okulda karşılaştık o gece ona uzun bir mesaj attım , beni bir daha rahatsız etme rahatsız edersen seni savcılığa veririm dedi ve kuzenime de işte ayrıldık 5 ay oldu halen bana yazıyor demiş benimde ailemle aram kötü oldu o kız sana yakışmıyordu v.s

Arkadaşlar olanların %80 i benim düşüncesizliğimden oldu ben sevgilimi 1 kere bile aldatmadım , oda bana karşı öyle .

Çok seviyorduk ben bu sevginin bittiğini düşünmüyorum her günüm onu düşünmekle geçiyor , o da belki bana karşı öyle 8 ay boyunca 1 gün görüşmediğimizi hatırlamam.
    Ben bu kızın nasıl gönlünü alırım , mesaj atarak imkansız terslicek ve yine kuzenime söylicek beni rahatsız ediyor diye.

Bu arada bende kilo fazlalığı var kızla spora gidiyorduk beraber , ben spordan sonra hep cok yemek yerdim o da bana sen kilo veremezsin falan dedi .
    Şuan personal trainer ile çalışıyorum 2 aydır 10 kg verdim , bi 3 aya 25 kg veririm .Bu arada merak edenlere boy 1.90 kg 128.

Kızla şiir okurduk sahil kenarına giderdik , beni şuan her yerden engelledi zaten . Kızın arkadaşları ile de konuşamıyorum hiç biri konuşmuyor benle . Ben nasıl kendimi affetirebilirim ona değiştiğimi nasıl gösteririm ?

Büyük edit yazmayı unutmuşum : Bu olaydan sonra kızdan kendimi çektim , hatam şuydu kız bana sende benle ankaraya gel beni havaalanına kadar sen bırak hem vakit geçiririz başka şehirde 2-3 saat de olsa dedi , ben gelemem işlerim var dedim .(halbu ki ailemden izin alamadım günü birlik 4 saat yol gitmeye). Bunun üzerine zaten kız kendi başına gitti , o çocuğa mesaj attı buluşmayalım gelme istemiyorum diye .Yani kızın şöyle bi huyu var beni kızdırmak çok hoşuna gidiyor ,ben ona bişeyi yapma dersem yapıyor , ama iyi yap dersem yapmıyor :)) Sonuç olarak tek başına gitti çocuğa gelme istemiyorum yazdı , belkide ben onu kırdığım için bana inat aradı çocuğu .Bana sonra çok ısrar etti sende gel beraber gidelim diye kız ankaraya gitmemiş hiç aştiden havaalanına nasıl gidilir bilmiyor bide ilk uçak deneyimi korkuyordu biraz , bende onun yanında olmayınca bir arkadaş aradı .5 ay boyunca düşündüm kızların erkek arkadaşları olabilir , hiç bi erkekle buluşmasın demek yobazlık olur ama şunu gördüm bir sürü erkek yazıyordu okuldan v.s hiç biriyle oturup konuşmadı . Son 1 aydır da gizli gizli takip ediyorum 15 kere falan gördüm hep ya kendi ya da kız arkadaşları ileydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headshoot06 -- 7 Kasım 2016; 13:2:47 >

• "eskiden bundan hoşlanan ama son 3 yıldır arkadaş olduğu bi çocuk vardı onla görüşmek istedi terminalde"

Şuraya kadar yazman yeterliydi. O ilişki bitmiş sen yedek olmuşsun. Gururuna yedirebiliyorsan git barış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.90 128 kilo adamin bunlari yazdığına inanamıyorum ya, 1.72 60 kilo gibi bi yazı

• Eski sevgilin seni özlemiyor.
  • Kiz seni semih senturk yapmis hocam, ne oyle terminalde gorusmeler falan. Birak kiminle ne yapiyosa yapsin

• klasik vefasız bir kız özlenecek kadar değeri hak etmiyor

• Okuyacak biri cikmaz DH'de bunu. Okuyan da zaten has Dh'li deildir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceryan Muhendisi

Kiz seni semih senturk yapmis hocam, ne oyle terminalde gorusmeler falan. Birak kiminle ne yapiyosa yapsin

Hocam büyük edit yazmayı unutmuşum : Bu olaydan sonra kızdan kendimi çektim , hatam şuydu kız bana sende benle ankaraya gel beni havaalanına kadar sen bırak hem vakit geçiririz başka şehirde 2-3 saat de olsa dedi , ben gelemem işlerim var dedim .(halbu ki ailemden izin alamadım günü birlik 4 saat yol gitmeye). Bunun üzerine zaten kız kendi başına gitti , o çocuğa mesaj attı buluşmayalım gelme istemiyorum diye .Yani kızın şöyle bi huyu var beni kızdırmak çok hoşuna gidiyor ,ben ona bişeyi yapma dersem yapıyor , ama iyi yap dersem yapmıyor :)) Sonuç olarak tek başına gitti çocuğa gelme istemiyorum yazdı , belkide ben onu kırdığım için bana inat aradı çocuğu .Bana sonra çok ısrar etti sende gel beraber gidelim diye kız ankaraya gitmemiş hiç aştiden havaalanına nasıl gidilir bilmiyor bide ilk uçak deneyimi korkuyordu biraz , bende onun yanında olmayınca bir arkadaş aradı .5 ay boyunca düşündüm kızların erkek arkadaşları olabilir , hiç bi erkekle buluşmasın demek yobazlık olur ama şunu gördüm bir sürü erkek yazıyordu okuldan v.s hiç biriyle oturup konuşmadı . Son 1 aydır da gizli gizli takip ediyorum 15 kere falan gördüm hep ya kendi ya da kız arkadaşları ileydi.

• Biz erkeklerin ortak kaderi ve sorunu sanırım. eski sevgiliyi özlemek dönmek istemek değiştim demek..
    Ben de senin gibiydim ancak bir gün dank etti kafama ve bıraktım giden gittiyse gitmiştir, dönmek isterse de kendi dönsün.
    Dönmüyorsa da canı sağolsun. Ne olursa olsun ne kadar özledim derseniz diyin asla geri yazmayın bu bir çözüm değil çünkü geri dönse bile koz onun elinde olacak ve ufak bir tatava çıktığında yine en başa döneceksin.

Uğraşmayın hocam odak noktanızı farklı bir yere yöneltin. ve biraz da zamana bırakın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: terapi_triyaki

Biz erkeklerin ortak kaderi ve sorunu sanırım. eski sevgiliyi özlemek dönmek istemek değiştim demek..
    Ben de senin gibiydim ancak bir gün dank etti kafama ve bıraktım giden gittiyse gitmiştir, dönmek isterse de kendi dönsün.
    Dönmüyorsa da canı sağolsun. Ne olursa olsun ne kadar özledim derseniz diyin asla geri yazmayın bu bir çözüm değil çünkü geri dönse bile koz onun elinde olacak ve ufak bir tatava çıktığında yine en başa döneceksin.

Uğraşmayın hocam odak noktanızı farklı bir yere yöneltin. ve biraz da zamana bırakın..

5 aydır zamana bırakıyorum , ben hep suçlu olduğumda hep o toparladı bugune kadar . Artık benim bişeyler yapmam gerekiyor kilo verip öyle mi karşısına çıksam nasıl yapsam bilemiyorum ama çok özlüyorum

• headshoot06 H kullanıcısına yanıt
    Yahu hocam bırakın aramayın, yazmayın takip etmeyin. Olmuyorsa zorlamayın. Kendinizi geliştirin spora gidin ben sizin geçtiğiniz süreçten geçtim ve hiç bir çözümü yok. çok da zor oldu kendime gelmem 5 yıl sevgili olduk ayrıldık ama yıprata yıprata sinir stres sahibi ola ola. Bir şey olmuyorsa olmaz kardeşim, değiştim demen bahane. Benden demesi.
  • Yahu uniye giden adamsin paragrafli yazsana şunları. Kornealarımı çok üzdün.

Konuya gelirsek kadinlar, erkekler gibi değil. Bes ayda hayatlarına devam ederler.

Halen seni sevdigine veya sana donecegine inaniyorsan zorla ama bence zor. Ona senin bu kıskançlık krizlerinin guven degil özgüven sorunu olduğunu anlat. Cok iyisin seni hak etmiyordum vs

• quote:

Orijinalden alıntı: terapi_triyaki

Yahu hocam bırakın aramayın, yazmayın takip etmeyin. Olmuyorsa zorlamayın. Kendinizi geliştirin spora gidin ben sizin geçtiğiniz süreçten geçtim ve hiç bir çözümü yok. çok da zor oldu kendime gelmem 5 yıl sevgili olduk ayrıldık ama yıprata yıprata sinir stres sahibi ola ola. Bir şey olmuyorsa olmaz kardeşim, değiştim demen bahane. Benden demesi.

hocam sonuçta kötü anılar kadar , güzel yaşanmışlıklarda var böyle sahil kenarından giderken geçip dalıyorum . Hiç mi bir taktiği yok bu barışmanın ? Kızla bir şekilde arkadaş olsam 3 günde ısındırırım kendime bağlarım eminim ama bi kafede bir yerlerde oturup konuşma fırsatım keşke olsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: headshoot06

quote:

Kiz seni semih senturk yapmis hocam, ne oyle terminalde gorusmeler falan. Birak kiminle ne yapiyosa yapsin

Hocam büyük edit yazmayı unutmuşum : Bu olaydan sonra kızdan kendimi çektim , hatam şuydu kız bana sende benle ankaraya gel beni havaalanına kadar sen bırak hem vakit geçiririz başka şehirde 2-3 saat de olsa dedi , ben gelemem işlerim var dedim .(halbu ki ailemden izin alamadım günü birlik 4 saat yol gitmeye). Bunun üzerine zaten kız kendi başına gitti , o çocuğa mesaj attı buluşmayalım gelme istemiyorum diye .Yani kızın şöyle bi huyu var beni kızdırmak çok hoşuna gidiyor ,ben ona bişeyi yapma dersem yapıyor , ama iyi yap dersem yapmıyor :)) Sonuç olarak tek başına gitti çocuğa gelme istemiyorum yazdı , belkide ben onu kırdığım için bana inat aradı çocuğu .Bana sonra çok ısrar etti sende gel beraber gidelim diye kız ankaraya gitmemiş hiç aştiden havaalanına nasıl gidilir bilmiyor bide ilk uçak deneyimi korkuyordu biraz , bende onun yanında olmayınca bir arkadaş aradı .5 ay boyunca düşündüm kızların erkek arkadaşları olabilir , hiç bi erkekle buluşmasın demek yobazlık olur ama şunu gördüm bir sürü erkek yazıyordu okuldan v.s hiç biriyle oturup konuşmadı . Son 1 aydır da gizli gizli takip ediyorum 15 kere falan gördüm hep ya kendi ya da kız arkadaşları ileydi.

Kardesim kesinlikle geri donmeni tavsiye etmem. Ipler kizin elinde olacak. Karsisinda zayif gozukuceksin, onsuz yapamadigini ona hissetirmis olacaksin, inanki kaybedeceksin. Barissaniz bile, ileride cekip gidecek, o haklisa olsa haksizda olsa. Sen baglandigin icin, hep sen yazicaksin, hep sen yalvaricaksin. Kizin gozunde bir degerin kalmiyacak. Bak bu yazdiklarimi bire bir yasadim, konuda actim anlattim orada. Sen dur sadece, eger seviyorsa o gelir zaten, ha yok duramiyorum dersende, yazdiklarimi yasamaya goze aliyosan git arani duzelt.

• Derde bak anasını satıyım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: headshoot06

quote:

Kardesim kesinlikle geri donmeni tavsiye etmem. Ipler kizin elinde olacak. Karsisinda zayif gozukuceksin, onsuz yapamadigini ona hissetirmis olacaksin, inanki kaybedeceksin. Barissaniz bile, ileride cekip gidecek, o haklisa olsa haksizda olsa. Sen baglandigin icin, hep sen yazicaksin, hep sen yalvaricaksin. Kizin gozunde bir degerin kalmiyacak. Bak bu yazdiklarimi bire bir yasadim, konuda actim anlattim orada. Sen dur sadece, eger seviyorsa o gelir zaten, ha yok duramiyorum dersende, yazdiklarimi yasamaya goze aliyosan git arani duzelt.

hocam git aranı düzelt diyorsun :)) bu git aranı düzelt kısmı özür dilenip olacak şeyler değil .
    Yani bu git aranı düzelt fiilinin nasıl yapılacağı konusunda desteğe ihtiyacım var , yoksa gerisini 5 ay boyunca düşündüm ben

• yyildirayy kullanıcısına yanıt
    çekmeyen bilmez çok zor bir durum hayatın anlamını yitirir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pcnet1907

çekmeyen bilmez çok zor bir durum hayatın anlamını yitirir

Hocam inanırmısın her şey çok güzel gidiyor bi o eksik , onla sevgiliyken maddi sıkıntılarım vardı şuan sıkıntıları tamamen aştım çalışıyorum baya birikimim oldu bile :) yani zaman güzelken yapılacak onca şey varken ondan ayrı kalmak düşündükçe delirtiyor
  • headshoot06 H kullanıcısına yanıt
    önemli olan onunda sevmesi gerçekten sevdiyse ve hala seviyorsa yanına gittiğinde belli eder git konuş herşey belli olur maddi olarakta iyi durumda olman avantaj maalesef günümüzde çok önemli bu durumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pcnet1907

önemli olan onunda sevmesi gerçekten sevdiyse ve hala seviyorsa yanına gittiğinde belli eder git konuş herşey belli olur maddi olarakta iyi durumda olman avantaj maalesef günümüzde çok önemli bu durumda

öncedende iyiydide babamdan gizli girdiğim borçlar vardı aylık 2000 tl borç ödüyordum şimdi borçları kapattım , çalışıyorum bide sigortalı
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.