Şimdi Ara

Eski sevgilime sulanan çocuk. [CİDDİ KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
1.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Belki görmüşsünüzdür 2 gün önce sevgilimle ayrıldık ve ilişki durumunu değiştirmesinin altına bi çocuk yorum yapmış "Oleyy <3" diye. Öğrendim ki bu çocuk, eski sevgilimle ben çıkarken sürekli rahatsız ediyomuş falan ama sevgilim gidip çocuğa bişey yapmamam için bana hiç söylememiş. Şimdi birşey yapmalı mıyım yoksa tepkisiz mi kalmalıyım sizce?

• oleyy <3 diye gönderinin altına yorum yaptıysa ağzını yüzünü kır
  • Durman kabahat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

Belki görmüşsünüzdür 2 gün önce sevgilimle ayrıldık ve ilişki durumunu değiştirmesinin altına bi çocuk yorum yapmış "Oleyy <3" diye. Öğrendim ki bu çocuk, eski sevgilimle ben çıkarken sürekli rahatsız ediyomuş falan ama sevgilim gidip çocuğa bişey yapmamam için bana hiç söylememiş. Şimdi birşey yapmalı mıyım yoksa tepkisiz mi kalmalıyım sizce?

bildiğin boynuzu yemişsin kendini avutmaya çalışma
  • sevdiysen git döv bence.
  • önce göz dağı ver sonra gerekirse kaba kuvvet kullan ama çok gerekirse
  • tepkisiz kalma dostum ayrıca o şekilde birşey yazdıysa kesin ufak tefek birşeydir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prоwler

quote:

Belki görmüşsünüzdür 2 gün önce sevgilimle ayrıldık ve ilişki durumunu değiştirmesinin altına bi çocuk yorum yapmış "Oleyy <3" diye. Öğrendim ki bu çocuk, eski sevgilimle ben çıkarken sürekli rahatsız ediyomuş falan ama sevgilim gidip çocuğa bişey yapmamam için bana hiç söylememiş. Şimdi birşey yapmalı mıyım yoksa tepkisiz mi kalmalıyım sizce?

Yok hayır kız cidden beni çok seviyodu gözü de kimseyi görmüyodu, öyle bişey olmadığını biliyorum eminim yani

• kız eski sevgilin değilmi ister yaların ister döverin
  • Ama aklıma takılan olay şu, sonuçta eski sevgilim yani başkasıyla çıksa falan bişey diyemem, ama olay çocuğun öyle bi tepki vermesi. Benim karışmam veya bişey demem doğru olur mu diye tereddütteyim.
  • mesajdada söylediğin gibi eski sevgilin o, oley yazanda olacaktır mesaj atanda olacaktır takma bence
  • quote:

quote:

quote:

Yok hayır kız cidden beni çok seviyodu gözü de kimseyi görmüyodu, öyle bişey olmadığını biliyorum eminim yani

•  Eski sevgilime sulanan çocuk. [CİDDİ KONU]
  • Biri bir gün ohh'da der acı ama gerçek o yüzden takma bence artık seninle bir alakası yok zaten kızın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el_morad -- 13 Ekim 2011; 18:13:57 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Dostum sana hiçbişey ispatlamak zorunda değilim, öyle bi durum olmadığını ben biliyorum benim içim o konuda rahat

@el_morad : Öyle tabi ki ama çocuk bildiğin fırsat kollamış ayrılmamızı beklemiş :/

• Çocuğa biraz un kat.
  • Oleyy <3 diye ben yazdım.
    Problem?
  • Ben seni nerden tanıyom ya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kürşat.

Eski sevgilime sulanan çocuk. [CİDDİ KONU]

Allah'ını seven üstüme toprak atsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hallelujahh

Ben seni nerden tanıyom ya ?

İzmir-Buca'da oturuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ss4Gogeta -- 13 Ekim 2011; 18:24:50 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.