Şimdi Ara

Eski Sevgilim Engeli Kaldırmış? Why?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ayrılalı çok olmuyor. İki hafta falan. O gün olan şeyle beni engellemişti. Bugün Whatsapp'a girdim bir baktım engeli kaldırmış. Belki format falandır dedim. Engeli kaldırmışsın diye mesaj attım evet kaldırdım dedi. Hayırdır dedim ama 5 saattir görmedi. Kız zaten oldukça az giriyor sebep ne olabilir sizce? Birde gün içinde durum güncellemesi yapmış insan sevdikleriyle imtihan olur mu be öyle bir durum paylaşmış(evet kız dindar). Ayrılma sebebi çok uzun hikaye ama ben seni sevmiyorumdan daha ziyade aslında sen beni sevmiyorsun sevgimi de hak etmiyorsun temalı idi. Herneyse sebep ne sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Çıkar vur masaya

• Ciddi cevaplar verirseniz daha güzel olur hani

• Dostum küçücük şeylerden medet umup gururundan ödün verme bırak kaldırsın whatsappı unutma ki kaçan kovalanır ama dozunda gerek fazlası da geri tepiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: xMyth

Dostum küçücük şeylerden medet umup gururundan ödün verme bırak kaldırsın whatsappı unutma ki kaçan kovalanır ama dozunda gerek fazlası da geri tepiyor

Zaten artık cevap vermezse pek şey etmeyi düşünmüyorum. İlk ayrıldığımızda bayağı yalvardım buna alçaldım. Ama sonra biraz kendimi toplayınca yaptığımın ne kadar mantıksız olduğunu anladım. Kıza artık kendisi barışmak istese bile barışmayacağımj söyledim. Kıza öyle yalvarmamın sebebi ise o an kendi hayatıyla ilgili söylediği çok vurucu bir şeydi. Kıza acıdım kalbim yumuşamıştı o ara

• O kız bu elemana ne yapsa yeridir. benim gözümde bu böyle.

Hevesle bekliyormuş gibi bir görüntü vermiş. Kız muhtemelen bu tepkiyi görüp egosunu tatmin etmek için yapmıştır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

O kız bu elemana ne yapsa yeridir. benim gözümde bu böyle.

Hevesle bekliyormuş gibi bir görüntü vermiş. Kız muhtemelen bu tepkiyi görüp egosunu tatmin etmek için yapmıştır.

Evet olabilir valla saf biriyim bunu da inkar etmiyorum

• Engeli kaldırmamış, nımaranı sildiği için engelli listesinden çıktın. Geçmiş olsun.

• Sana yapacağın tek şeyi söyleyeyim kardeşim.

Şimdi sen onu engelle.

• quote:

Orijinalden alıntı: MinPayne

Engeli kaldırmamış, nımaranı sildiği için engelli listesinden çıktın. Geçmiş olsun.

Sanmıyorum. Kız engeli kaldırmışın dediğim Zaman evet kaldırdım dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: FSPehlivan

Sana yapacağın tek şeyi söyleyeyim kardeşim.

Şimdi sen onu engelle.

Bu fikir çok hoşuma gitti

• Birçok sebebi olabilir.
    Ama en kuvvetli ihtimal ; yalnız kaldı. Egosuna oynayan biri kalmadı. Yedek kulübesinden seni seçti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adnansetek

Birçok sebebi olabilir.
    Ama en kuvvetli ihtimal ; yalnız kaldı. Egosuna oynayan biri kalmadı. Yedek kulübesinden seni seçti

Ayrılalı iki hafta oluyor o kadar kısa sürede sanmıyprım yani

• quote:

Orijinalden alıntı: MinPayne

Engeli kaldırmamış, nımaranı sildiği için engelli listesinden çıktın. Geçmiş olsun.

Silse de listede kalıyor numara.

Arkadasa gelirsek kız senin üstünden ego tatmin ediyor büyük ihtimalle. İçinden nasıl geliyorsa öyle yap.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.