Şimdi Ara

Eski sevgili mevzusu yardım ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eski sevgilim, yeni sevgilisini gözüme sokmaya çalışıyor. Okul çıkışına çağırmalar,sınıfta tenefüste telefonla sevgilisiyle konuşmalar,onunla yaptıklarını benim bulunduğum ortamlarda yüksek sesle anlatmalar falan filan.
    Sınıftaki arkadaşlar arada bana baktığını söylüyorlar.Ben arkadaşlarımla konuşurken konuya giriyor muhattap olmuyorum lakap takıyor yine muhattap olmuyorum amacı ne arkadaşlar bunun ??? ilişkiyide o bitirdi bu arada benim duygularımla falan oynadı ama halen adeta herşeyin sorumlusu benmişim gibi tavırlar sergiliyor !

• Muhtemelen kızı seviyorsun hâlâ, kız da gözüne sokmaya çalışıyor. Sana aci çektirmek istiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ThEagles kullanıcısına yanıt
    Kızı sevdiğim yok usta çok kötü bi şekilde bitti ilişki, o öyle sanıyorsa bilemem yanıtın için teşekkürler :)
  • kezzototo10 K kullanıcısına yanıt
    O zaman tek amacı var. Kız yeni sevgilisini senin gözüne sokmak, bak yeni manita buldum seni unuttum diyor. Takma böyle şeyleri kafaya..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seni unutmamis kiskandirma amacida olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ThEagles kullanıcısına yanıt
    Dostum söylemeden edemicem yılbaşı akşamı ben bunu içip içip aramıştım baya bi içimi döktüm (aşk konusunda) , sınıfta arkadaşlar konuşuyoruz alkol mevzusu açıldı, ben bilerek bunun lafa gireceğini bildiğim için alkol çok kötü bişey içmeyin ben hiç içmedim falan dedim :D kızda hemen atladı sazan gibi senmi içmiyon içip içip beni arayan kimdi falan gibilerinden muhabbet yapmaya başladı :D unutamayan burdanda belli oluyor zaten :D :D
  • Öyle düşünüyorum dostum bende yanıtın için teşekkürler :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Unutamamış belli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Unutmaması neye bağlı dostum hala sevdiğine mi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.