Şimdi Ara

Eski Saç Stilimi Bulmama Yardımcı Olurmusunuz?(Düzgün Cevaplar Lütfen)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
4.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkdaslar Ben Birinin Fotografını Atıyım Benim Saçların Onu Aynen Oyleydi

Saçın Onler (Üçgen) Aynı Boyleydi Arkalarda Kalkıktı(Tam Olarak Bu Saç Degil Önler Boyleyli) Berberim Berberliği Bıraktıgı İçin (Ulasamıyorum Bu Saçı Yaptıramıyorum(Papaz Gibiyim)

Modelini Araştırıyorum Umarım Yardımı Dokunan Bırı Çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Téquila -- 4 Eylül 2010; 22:28:14 >

• Berberin iyi ki berberliği bırakmış.

Not : ciddiyim.
  • böyle yapacağına kazıt
  • arkdaslar sadece onler üçgen anlamıyormusunuz hani beckham ın üçgen saçı varya benımki onden bakınca onunki gibi ama arkalar kalkık (onun komple uçgen benim onler)
  • şuan ki saç modelim :) ve cidden çekici geliyor herkese. Hatta bir kaç arkadaşım Beckham modeli falan diyorlar...
  • apaçi?
  • model adını verirmisin ama bu saçsa olmas:) yukarıdakı elestırıden degıl benım sacada aynı tepkıler gelıyorda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • apaçilikle ne alakası var anasını satıyım ufaktan uzamasın saç hemen apaçi diyorsunuz tabi DH 3 numara forever dimi

Böyle Bir Model Olsa Apaçi Desen Tamam Ama O Saçada Olmazki

Not:Resmı Google Amcadan Apaçi Saç Diye Aratıp Buldum Fotograftakı 3 Sahısla(Heleki Buldugum Siteyi Gorsenız Aglarsınız Dur Lınk Atıyım http://http://cumhuriyetanadolu.blogcu.com/etiket/Apaçi)Alakam Yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Téquila -- 4 Eylül 2010; 22:56:25 >

•  Eski Saç Stilimi Bulmama Yardımcı Olurmusunuz?(Düzgün Cevaplar Lütfen)
  • arkdaslar sakamısınız adam gibi soru sorduk duzgun cevap verin bana

bildiginiz model varsa atın fotoyu yoksa boyle abuk fotograflar koymayın lutfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: SıleNtKillEr

arkdaslar sakamısınız adam gibi soru sorduk duzgun cevap verin bana

bildiginiz model varsa atın fotoyu yoksa boyle abuk fotograflar koymayın lutfen

Bırak dağınık kalsın.
  • saç konusunda uzman bir arkadas bekliyorum (Umutla)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SıleNtKillEr

apaçilikle ne alakası var anasını satıyım ufaktan uzamasın saç hemen apaçi diyorsunuz tabi DH 3 numara forever dimi

Böyle Bir Model Olsa Apaçi Desen Tamam Ama O Saçada Olmazki

Not:Resmı Google Amcadan Apaçi Saç Diye Aratıp Buldum Fotograftakı 3 Sahısla(Heleki Buldugum Siteyi Gorsenız Aglarsınız Dur Lınk Atıyım http://http://cumhuriyetanadolu.blogcu.com/etiket/Apaçi)Alakam Yoktur.

Sayfayı inceledim kopma garantili bir yazı dizisi var :) Teşekkürler dostum

• Önce cümle kurmayı öğren.
  • Subay Traşı
  • Konu Dışı Özel'de bile aklınca dalga geçenler var.

Hayır, her konuyu hıyar addedip tuzla koşanların durumu ne merak ediyorum? Orlando Bloom klonları olarak yazıyorsunuz sanırım, o yüzden bu tafralar.

Umarım konuya hakim biri yardımcı olabilir arkadaşa.
  • hocam kuaförünü değiştirmeni öneririm illaki o kuaföre gitcen die bi kaide yok daha kaliteli yerler var..kuaförünü değiştir gençlerin gittigi özellikle yerlere bakın ve sor yani kuaföre ben böyle böyle saç tasarımı istiyorum saçımda yapabilirmisiniz her kuaför yapamaz ciddyim bu konuda fönle alakalı fön çekemiyo her kuaför
  • nasıl erkeksiniz ya siz ! vurdur 3 numaraya güvensiz misin arkadaşım kendine ? kadınlara mı özeniyorsun ? neden saç uzatma gereki duyuyorsun ?
  • o dediğin saç için jöle veya spreylen alıştırma yapman gerekecek kolay bişe aslında ama belirli bir uzunlğu gerektiriyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: YnS!

nasıl erkeksiniz ya siz ! vurdur 3 numaraya güvensiz misin arkadaşım kendine ? kadınlara mı özeniyorsun ? neden saç uzatma gereki duyuyorsun ?

Saç uzan olunca kadınsı olunuyor yani.Oldu o zaman .

Not: Saçlarını uzatmayan biriyim.

Not 2: Geçin şu zihniyeti.Saç uzatmanın güvensizlikle alakası yoktur.kendine güvenen adam saç uzatır zaten.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.