Şimdi Ara

Eski PCleriniz ile Okula Yardım Edin. Karşılığında Reklamınızı Yapalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Merhaba,

Elmadağ Atatürk İlköğretim Okulu Bilgisayar öğretmeniyim. Okulumuzda 1999 yılında kurulmuş bir bilgisayar laboratuarı var. 9 tane bilgisayarımız vardı 3ü bozuldu. 6 tane ile idare ediyorum. Bilgisayarların özellikleri aşağıdadır:

- Pentium II 450 Mhz
    - 32 MB ram
    - 4 GB HDD

İşte Fotolar:

Bu bilgisayarla des yapıyoruz. MEB sağolsun müfettiş göndermeyi biliyor ama yeni bilgisayar göndermeyi maalesef bilmiyor. Defalarca istedik umut yok..

Şimdi sizlerden isteğim okulumuz için elinizde kullanmadığınız eski PC ve PC parçalarını okulumuza bağışlamanız. Gerçekten ihtiyacımız var.

Aşağıda isimleri yazılı arkadaşlarımız sayesinde bilgisayar ihtiyacımız kalmadı.

Diğer ihtiyaçlarımız:

- 512 ve üstü ddr400 ram
    - Webcam (E-okul kayıtları için foto çekmek gerek)
    - Klavye
    - DVD Writer
    - CD writer

Bağış yapmak isteyenler için adresimiz:

Atatürk İlköğretim Okulu

Yenidoğan Mah. Okul Sok.
    Elmadağ / ANKARA

Tel: 0312 863 10 13

Kargoyu siz ödemek isterseniz Aras Kargo ya da Yurtiçi Kargoyu tercih edebilirsiniz.
    Kargoyu biz ödersek PTT aracılığı ile gönderebilirsiniz. Zira MEB, bir kısmını ödüyormuş.

Saygılar

Tam çalışan bir sistem hediye edenehttp://www.maxibote.com/ adresine karşılıksız 1 sene reklamını alacağım.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Yardımı Ulaşanlar:

> Bilal Korkmaz (tosun1) arkadaşımızın gönderdiği 3 adet çalışır durumdaki bilgisayar ve muhtelif bilgisayar parçaları elimize ulaşmıştır. Kendisine buradan teşekkür ederiz. Resimleri en kısa zamanda ekleyeceğim.

> Orcay nickli arkadaşımızın gönderdiği disket sürücüler, ethernet kartları ve muhtelif bazı parçalar elimize ulaşmıştır. Kendisine buradan teşekkür ederiz.

> Comiser (DH Yönetici) nickli arkadaşımızın aldığı 2 adet Harddisk elimize ulaşmıştır.Kendisine buradan teşekkür ederiz.

> Foresto nickli arkadaşımızın hediye ettiği 1 adet çalışır durumda bilgisayar kasası ve Klavye-mouse elimize ulaşmıştır. Kendisine buradan teşekkür ederiz.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustklc -- 12 Mart 2008; 19:26:56 >

• Kimi lüks semtlerin okullarında da son model bilgisayar labaratuvarları var ve kullanılmıyorlar; öğrenciler bozar diye. Hey Allah'ım akıl fikir ver
    Yardım edelim arkadaşlar! Çocuklar bizim çocuklarımız! Bizim geleceğimizdir! 3-5kuruşa sattığımız şeyleri bir zahmet kargosunu da ödeyerek yollayalım.
    Bu memlekette halâ öğrencilerini düşünen adam gibi öğretmenler olduğunu görmek de çok mutlu ediyor beni. Teşekkürler öğretmenim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koray_Aykut -- 22 Şubat 2008; 0:15:14 >
  • İlginize teşekürler.

Okulum maalesef fakir bir semtte. Öğrencilerden para vs toplamamız olanaksız. Elimden geldiğince sınıfın ihtiyacını karşılamaya çalışıyorum. Emektar bir PC'im vardı. dağıttım parçalarını okulda kullandım.

Ama yetmiyor gene de .

Acil olarak çalışan bir PC'ye ihtiyacımız var. Saygılar.
  • Hocam bu mesajı görünce çok üzüldüm. Bundan 10 gün önce bilgisayaraı yeniledim ve celeron işlemcili komple p4 bilgisayarı bedelsiz olarak bilgisayarı aldığım yerde bıraktım. Bilseydim böyle işe yarayacağını çok mutlu olurdum. Eminim başka arkadaşlar destek verebilcektir.
    Herşey eğitim için....
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarpkaya

Hocam bu mesajı görünce çok üzüldüm. Bundan 10 gün önce bilgisayaraı yeniledim ve celeron işlemcili komple p4 bilgisayarı bedelsiz olarak bilgisayarı aldığım yerde bıraktım. Bilseydim böyle işe yarayacağını çok mutlu olurdum. Eminim başka arkadaşlar destek verebilcektir.
    Herşey eğitim için....

sağlık olsun dostum. kısmet değilmiş. inşallah bulacağız bir kasa
  • p3 500
    256 sd ram 8 gb hd
    lg cd rom
    ethernet

celeron 433
    128sd ram
    12 hd(hd bazen kafa atıyor)
    cd rom
    ethernet

pII 450
    128 sd ram
    4 gd hd
    cd rom ethernet

3 ,nüde yollayabilirim
  • Çok teşekkür ederim.

özel mesaj ile gerekli bilgileri gönderdim

quote:

Orjinalden alıntı: tosun1

p3 500
    256 sd ram 8 gb hd
    lg cd rom
    ethernet

celeron 433
    128sd ram
    12 hd(hd bazen kafa atıyor)
    cd rom
    ethernet

pII 450
    128 sd ram
    4 gd hd
    cd rom ethernet

3 ,nüde yollayabilirim
  • slm.Hocam bu şekilde farklı bolgelerden ihtiyaç sahibi hocaların ortak bi noktası olsaya ne guzel olur.İnanın iki kasam vardı vericek yer bulana kadar ne kadar aradım.
    Yapmaya çalıştığınız işi takdir ve tebrik ediyprum.Herşeyi devletten beklememk lazım.
    Ortalığı bidaha karıstırıcam bıseyler cıkar umuyorum.Kolay gelsın...
  • hocam bende de var bi pc lazım olursa verebilirim ben ankaradayım
    P III 800
    128*2 sd ram
    4,2+6,4 gb harddisk
    cd rom varmı yokmu bilmiyorum
    disket sürücüsü
    ethernet kartı
    yalnız elimde kasa yok
    hocam eğer işine yararsa verebilirim

yalnız çalışan biri olduğum için ne zaman musait olurum onu bilemicem
  • pm attım
    quote:

Orjinalden alıntı: yusufkes

hocam bende de var bi pc lazım olursa verebilirim ben ankaradayım
    P III 800
    128*2 sd ram
    4,2+6,4 gb harddisk
    cd rom varmı yokmu bilmiyorum
    disket sürücüsü
    ethernet kartı
    yalnız elimde kasa yok
    hocam eğer işine yararsa verebilirim

yalnız çalışan biri olduğum için ne zaman musait olurum onu bilemicem
  • Merhaba mustafa bey, özel mesaj ile msn adresiniz varsa gönderin, irtibata geçelim.
  • gönderdim

quote:

Orjinalden alıntı: kartal_07

Merhaba mustafa bey, özel mesaj ile msn adresiniz varsa gönderin, irtibata geçelim.
  • valla benim satısa sundugum bazı parcaları verebilirim, bazılarını cıkardım çünkü işinize yarayacak parcalar degil o yüzden link burada işinize yararsa haber veriniz

http://forum.donanimhaber.com/m_21554487/mpage_1/key_//tm.htm#21554487

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orcay -- 3 Mart 2008; 11:56:48 >
  • öncelikle ilginize teşekkür ederim.

şu parçalar işimize yarar:

- Ethernet Kartı
    - Harddisk
    - 128 ram
    - ıde ve floppy kabloları
    - flopy

bu parçalardan artık gönlünüzden ne kadarı kopuyorsa alabiliriz.

Saygılar

quote:

Orjinalden alıntı: Orcay

valla benim satısa sundugum bazı parcaları verebilirim, bazılarını cıkardım çünkü işinize yarayacak parcalar degil o yüzden link burada işinize yararsa haber veriniz

http://forum.donanimhaber.com/m_21554487/mpage_1/key_//tm.htm#21554487

• 166 MMx
    Tomato Anakart
    128 Sdram
    Kasa
    Flopy
    Ethernet Kartı
    Cdrom
    S3 Trio 1mb ekran kartı
    4 GB Samsung disk

Hocam tek sorun power yok bu sistemi ilanı gördükten sonra topladım emanet bi powerla çalıştırdım,Win 98 çatır çatır çalışıyor(Orjinaldir Akıllarda soru işareti Kalmasın)

Ayrıca elimde
    8 adet agp ekran kartı (vanta,vodoo banshe,trio 3d vs)
    1 Adet pentium 133 işlemci
    2 Adet Celeron 600 işlemci
    1 Adet 3.2 GB Quantum Fireball
    1 Adet Flopy mevcut
  • merhaba, ilginize teşekkür ederiz.

arkadaşlar sayesinde ihtiyacımız kalmadı. gene de sağolun

quote:

Orjinalden alıntı: Cose Turche

166 MMx
    Tomato Anakart
    128 Sdram
    Kasa
    Flopy
    Ethernet Kartı
    Cdrom
    S3 Trio 1mb ekran kartı
    4 GB Samsung disk

Hocam tek sorun power yok bu sistemi ilanı gördükten sonra topladım emanet bi powerla çalıştırdım,Win 98 çatır çatır çalışıyor(Orjinaldir Akıllarda soru işareti Kalmasın)

Ayrıca elimde
    8 adet agp ekran kartı (vanta,vodoo banshe,trio 3d vs)
    1 Adet pentium 133 işlemci
    2 Adet Celeron 600 işlemci
    1 Adet 3.2 GB Quantum Fireball
    1 Adet Flopy mevcut

• dostum benimde elimde cd writerlar flopy power felan var işine yararsa verim öyle duruyor kullanmıyorum ilgilenirsen pm konuyu takip edemeyebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatalframe -- 28 Mart 2008; 4:06:29 >
  • pm attım
    quote:

Orjinalden alıntı: fatalframe

dostum benimde elimde cd writerlar flopy power felan var işine yararsa verim öyle duruyor kullanmıyorum ilgilenirsen pm konuyu takip edemeyebilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.