Şimdi Ara

Eski oyunlar windows 7 de açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Eskiler bilir test driver 6 oyunu gözüme çarptı oyunu indirdim oynamak için.Ancak bütün uyumluluk modlarını yönetici olarak çalıştırıp denememe rağmen oyunu açamadım.Oyunu açmam için ne yapmam lazım?
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anaksimenes35 -- 13 Ağustos 2014; 2:40:30 >

• Win7 kaynaklı olduğunu düşünmüyorum ben çok daha eski oyunları bile kurup oynayabildim belki indirdiğiniz oyun sorunludur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EĞİNLİ

Win7 kaynaklı olduğunu düşünmüyorum ben çok daha eski oyunları bile kurup oynayabildim belki indirdiğiniz oyun sorunludur.

bakalım başka biyerden indirip deniyeceğim.
  • sonuç olumsuz.
  • 1999 yapımı bi oyun ama win 7 den kaynaklı olduğunu sanmıyorum.Hatırlarımda deli gibi oynardım diğer oyunları dene bide Quake 2 tavsiyemdir yada Max Payne 1.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soporo

1999 yapımı bi oyun ama win 7 den kaynaklı olduğunu sanmıyorum.Hatırlarımda deli gibi oynardım diğer oyunları dene bide Quake 2 tavsiyemdir yada Max Payne 1.

max payne 1 3 kere bitirmiştim quake 2 deneyeyim
  • quake3 indirdim kurulum yapmadan klasörün rarlanmış hali ile oyuna girdim sorunsuz açtı oynadım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ahah ps1 de oynardım şahsen emulator ile ps1 de oynuyor gibi oynayabilirsiniz bence, fakat tekrardan oyunun ps1 versiyonunu indirmeniz gerekecek 102 dalmaçyalıyıda öneririm bi ay önce falan oynamıştım emulator ile
  • Evet emulatör ile çalıştırabilirsiniz. Birçok eski oyunu böyle çalıştırabilirsiniz.
  • quote:

Evet emulatör ile çalıştırabilirsiniz. Birçok eski oyunu böyle çalıştırabilirsiniz.

hocam ps1 için uygun oyunu bulamadım
  • http://www.freeroms.com/roms/psx/test_drive_6.htm buyrun burdan indire bilirsiniz. Her ihtimale karşı vürüs programınız açık olsun.
  • quote:

http://www.freeroms.com/roms/psx/test_drive_6.htm buyrun burdan indire bilirsiniz. Her ihtimale karşı vürüs programınız açık olsun.

tamam hocam şimdi iniyor emulatörüde indirdikten sonra denerim.
  • dark colony
    starcraft 2
    populous 3
    empire earth denedim sorunsuz

sıra cossacs ta
  • İyi oyunlar o zaman
  • quote:

İyi oyunlar o zaman

hocam oyunları valla oynarken hüzünlendim.

bide beach dead 2002 vardı oda şimdi aklıma geldi onuda denicem

• uyumluluk modunda çalıştır.windows xp sp2 modunda.
  • Konu hortlaması gibi olucak ama benim gibi sorun yaşayan arkadaşların google'da arama sonucu buraya geleceğini düşündüğüm için çözüm veya sonuçları yazmak istiyorum..
    Kısayol>Özellikler'den uyumluluk moduna getirildiği halde çalışmayan oyunları farklı kaynaklardan(linklerden) indirin genelde setup'ları işletim sistemi ile uyumlu olmadığı için oyunlar açılmama sorunu yaşanıyor,Tabi crack'i varsa onuda yapmayı unutmayın..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.