Şimdi Ara

ESKİ NOKİA CİHAZLARDA SEBEKE YOK SORUNU SSLİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    umarım çürük alırsın ve kurtulursun. askerlik kadar gereksiz ve rezil bişey yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    Sen yaptin mi hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    12 Aralık 2011'den 15 Mayıs 2012'ye kadar 155 gün yaptım. acemilik Samsun, usta birliği Kıbrıs'ta tankçı olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 26 Nisan 2025; 13:46:18 >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    Hizmetin için teşekkür ederim hocam o7 ben o sıralarda çocuktum vatan sana emanetti o7

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    rica ederim hocam da bi hizmet yapmadım ot yolmak dışında tank görmüş oldum sadece.

o zamanlar forumda askerlik konusu vardı, çarşı iznine çıkınca yazışırdık hep. Nero638373892 tarzı nick'li arkadaş vardı benim hemşehri, onun Hakkari Yüksekova çıkmıştı. baya zor geçmişti onun. adam gece karlı dağda nöbet tutuyo, kulede duruyo, içeri girmesi yasak, kulenin balkon kısmında durmak zorunda. hem soğuktan donuyo, hem de sesler geliyo karanlıktan, adam kuş gibi ölmeyi bekliyo. tam hedef durumuna. adamda psikoloji kalmamıştı.

ben ise Kıbrıs'ta S4 ofisinin yazıcısı oldum, şu ABD filmlerinde orduda kullanılan ışıklı masa vardı, üzerine kocaman asetat kağıdını koyup tankların hareket planlarını çiziyodum. her renk her çeşit asetat kalemi vardı. çiz babam çiz. benim çizimim iyi diye full bana yaptırıyolardı. Kıbrıs'ta Ocak ve Şubat ayları böyle geçti. sonra hava ısınınca işler bitti ot yolmaya başladık

• uğraşma git al bi tane b3310 veya hiking tuşlu devam et.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.