Şimdi Ara

Eski Nesil Kart Arıyorum Toplu Alıcam.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Nvidia Kartlardan GT 9600 GT 9800

Bu modellerden elinde 5 adet olan varsa özel mesaj atsın istediği fiyatıda yazarsa sevinirim. 10-15 Senelik kartlara saçma fiyat isteyecekler boşa mesaj atmasın zaten birçok kişi kullanmıyordur yada hurdaya ayırmıştır herhalde bana internet ve cs 1.6 için lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ada_İnternet -- 20 Ocak 2020; 11:28:8 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

“Kur'an okuyan mümin portakal gibidir: Kokusu hoş, tadı güzeldir. Kur'an okumayan mümin hurma gibidir: Kokusu yoktur, tadı ise güzeldir. Kur'an okuyan münafık fesleğen gibidir: Kokusu hoş fakat tadı acıdır. Kur'an okumayan münafık Ebu Cehil karpuzu gibidir: Kokusu yoktur ve tadı da acıdır.”
  • bu kartlarla CS ... gibi oyunlar daha mı sağlıklı çalışıyor?yoksa fiyat perfonmans için mi?
    Sorunlu Alış-veriş: "Haruntan"
    http://forum.donanimhaber.com/m_46974413/mpage_1/f_/key_//tm.htm
    Hava Soğutma ile bilinen yanlış!... oda sıcaklığının altına inemezsin!
    http://forum.donanimhaber.com/m_51680880/mpage_1/f_/key_//tm.htm#51680880
  • Bu aralar vs 1.5 1.6 oynaya başladı kafede çocuklar elimde boşta pcler var onlar iş görüyor ekleme yapicam boşa RX ve GTX leri kullanmasınlar sonuçta FPS isteyen bir oyun değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

“Kur'an okuyan mümin portakal gibidir: Kokusu hoş, tadı güzeldir. Kur'an okumayan mümin hurma gibidir: Kokusu yoktur, tadı ise güzeldir. Kur'an okuyan münafık fesleğen gibidir: Kokusu hoş fakat tadı acıdır. Kur'an okumayan münafık Ebu Cehil karpuzu gibidir: Kokusu yoktur ve tadı da acıdır.”
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.