Şimdi Ara

SIFIR - APPLE MAC MINI EN SON MODEL - Acil paraya ihtiyacım olduğu için bu fiyattan satıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • http://urun.gittigidiyor.com/APPLE-MAC-MINI-INTEL-DUO-1-83GHZ-YENI_W0QQidZZ3071697

Ürünü kutusundan hiç çıkartmadım. Gittigidiyor da olan satış, benim ürün. Kendim için yurtdışından aldım ama para sıkıntısı çektiğim için satmak zorunda kaldım.
    garanti bakımından; ben aradım ama siz de bilkom u arayın isterseniz. dediklerine göre bu son modelllerde şuana kadar sorun çıkmamaış (donanımsal olarak), yazılımsal sorunlarda makul bir fiyata apple center da hallediliyormuş (app. 40ytl). ürünün garantilisini isterseniz, hepsiburada.com da war ama 1.750ytl. BENİM SATTIĞIM FİYAT: 1.400 YTL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurkaplan -- 19 Mart 2026; 17:56:37 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• "YURTDIŞINDAN HEDİYE OLARAK GELDİ."
    ref : Mhzania (HDD) ,jilar (foto mak.) , wwwengin ( D600 ) , zenco, mecooo ( PSP ), brtana, domineex ( HDD ), Erdemliol ( HDD ), cathedral ( RAM ) , cuneightundes ( HDD ), Darth Vader RSi ( usb kutu ), ozogul4 ( modem ) oversleep (N70)

alışveriş yapmayacaklarım : more_than_ever_dream
  • gittigidiyor'da öyle yazma ihtiyacı duydum. orda da acil paraya ihtiyacım olduğu için satıyorum filan yazsam herkes son dk ları bekler üründe!!!

quote:

Orjinalden alıntı: Vaio

"YURTDIŞINDAN HEDİYE OLARAK GELDİ."

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.