Şimdi Ara

Eski kiz arkadasin tip kazanmasi :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ulan basariya giden yolda cekilen eziyetmiyim kiz ilkokulda sinif arkadasimdi ders konusunda yarisirdik filan sonra ben bu kiza farkli seyler hissettim oyle sevgili olduk. Ama olmaz olaydik benim okul hayatim bitmisti yani sbs vardi o donem hic umrumda degildi ben sadece kizi dusunuyodum derste kizi izliyodum sonra sonuclar bi aciklandi ben 374 o 450 puan aldi o trabzonun en iyi 2. Lisesine gitti ben yeni anadolu lisesi olmus bir liseye sondan 3.girdim lise 2 gibi ayrildik ayrilma sebebi ise benim onu uzdugumu dusunmesi belki farkinda olmadan uzmusumdur ama ustunden 4 yil gecmesine ragmen hala biseyler hissederim ona. 4 yil surdu iliskimiz halada arkadasimdir yani face kapatmadan once biraz konusmustuk. Kiz ilk senesinde erzurum tip kazanmisti suan 2. Sinif iste, ben ne yapiyorum salak bir unuversitede salak bir siralama ile insaat muhendisligi okuyordum, simdi tekrar hazirlaniyorum sinava umutum azalmis bir sekilde. az once gordum resmini kizin, ablamin instagraminda. Baska bir erkekle. Uzun zamandir (yaklasik 4 yildir) boyle hissetmemistim, aslinda iyi oldu insan yuzu az gorurken onun yuzunu gorup degisik duygular hissetmek filan. Cok ozlemisim onu be.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mezunus61 -- 28 Ekim 2016; 19:27:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Unutma zayıf olmamalısın.Önünde uzun bir hayat var.Bir şeyler başarmak istiyorsan böyle ilüzyonlara,bahanelere sarılma.Geçti gitti o mutlu şimdi..
    ya sen? Kendine toparla ve çalışmaya başla.

• Dr.Lokman D kullanıcısına yanıt
    Saolun hocam insanin kendisini motive etmesi gercekten cok zor.

• Valla kardeşim sigara paketten kafasını çıkarıp yanayım mı abi? dedi

• mezunus61 M kullanıcısına yanıt
    Bunların bir ilüzyon olduğunu fark edersen kolay.kendine çok çok sormalısın,kendimi 10 sene sonra nerede görüyorum böyle gidersem? Bundan mutlu olacak mıyım? diye..

• Vay be iyi motivasyon geldi bu aradahttps://www.youtube.com/watch?v=chJWZu8HrtY
  • Hocam valla evdede misafir var suan su muzikle beraber odama gecip aglayasim var ama ayip olur diye gidemiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kiz bir garip anliyamadim
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    kendiliğinden yandı
  • Çalışmak için daha güzel bir sebep yok :)

• Başkaları bir şeyler başarıyor diye bu senin başarısız olduğunu göstermez. Kendi hayallerinin peşinden koş eğer şuan hayalin tekrar hazırlanmaksa devam ama sırf eski kız arkadaşın tıp kazandı diye süper ego geliştirdiysen bu seni uzun vadede yıpratacak.

• Aynısını bu sene ben yapacağım sanırım Eski sevgilim olacak o neyse.. işte ona istediğim sıralamayı başarayım direk ona göndercem Geçen sene lys'ye 2-3 hafta kala ayrılmıştı ve beni psikolojik olarak çökertmişti.Şimdi gün intikam günüdür Bende onun psikolojisini çökertcem inş
  • tevfik serdar anadolu lisesi mi
  • Aman Vermez A kullanıcısına yanıt
    Hocam tevfikten once akcabat anadolu var bikac tane daha vardi yani isimlerini unuttum liselerin. Trabzon fen lisesi en iyisi ikinci de kanuni iste

4 yıl birlikte olmuşsunuz kız size karşı boş değil fakat sanırım sorun sınıf farklılığı.Eğer ondan daha iyi bir bölüme giderseniz tekrar birşeyler yapma şansınız olur.Bunu hayali ile çalışın

• quote:

Orijinalden alıntı: mezunus61

Hocam tevfikten once akcabat anadolu var bikac tane daha vardi yani isimlerini unuttum liselerin. Trabzon fen lisesi en iyisi ikinci de kanuni iste

Akçabaatta yaşıyorum hocam bi yıldızlı anadolu lisesi sağlam diğerleri çok iyi değil eski adı akçabaat anadolu sizin söylediğiniz
    bende yeterince iyi olmayan bi okula son yedekten girdim kardeşim ama yılmadım sbs de 45 bin olmuştum şuan mezunlara rağmen 9 bin oldum bence asla yılma
  • quote:

Orijinalden alıntı: stardustx

İnanmıyorum ya bu devirde bu kadar uzun seven erkek bulmak zor tabi ama okurken kendimi buldum..bu sene dershanede bi çocuktan hoşlanmaya başladım en olmadık zamanda o şimdi beni hiç düşünmeden çalışırken ben sürekli onu düşünmekten üzülmekten doğru dürüst ders çalışamıyorum pişman olmaktan da korkuyorum böyleyken.. lanet olsun bu dünya lanet olsun bu hayat ben seni çok sevmiştim sen neden böyle yaptın

Boşveeer bak sonunda sen zararlı çıkacaksın ki çıkmaya başlamışsın anladığım kadarıyla YGS LYS bitince ne b.k yiyosan ye ama sınavlar varken hiiiç bulaşma mezun kalacak olursan psikolojin alt üst olur. (Bknz: BEN)

• quote:

Daha öarşamba günü ya mezuna kalırsam diye hüngür hüngür ağladım ki hiç bi sebep yoktu şuan kötü değil durumum ama çalışmıyorum çok az çalışıyorum . Aynen haklısın sende senin işin de zor allah yardımcın olsun

Teşekkkür ederim. Bende az önce eski kız arkadaşımın ygsye çalışmadığını öğrendim bak bu gazla fena çalışırım ben Gerçi Türkçe çözerken ister istemez aklımıza geliyor ama olsun onun kaçarı yok Evet kabul ediyorum saykoyum

• quote:

Eski kız arkadaşın ygs ye çalışmamışmı sjdjdj tıpı kazanmış len nasıl çalışmamış olcakki🙄

Yok ben o konudaki arkadaş değilim hehehehhe
  • Herkes yaşam koçu olmuş mk nası öğütler akıllar veren var
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.