Şimdi Ara

Eski kız arkadaşım kuzenimle evleniyor, düğününe gideyim mi? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
234
Cevap
0
Favori
12.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tesadüfün böylesiBen olsam giderim kuzenin hatırı bi kızdan daha önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FullPerfromance -- 22 Nisan 2007; 19:00:56 >
  • ......... anlattığını yazmışsın...

o zaman sorun ne?

mutlaka gitmelisin. gitmezsen, bir daha "aranızda hiçbirşey kalmadığını" kimseye anlatamazsın. inandırıcı olmaz.

en ufak bir rahatsızlık sezersen, çıkarsın. ama orada olmalısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narada -- 22 Nisan 2007; 19:13:54 >
  • ortada büyütecek birşey yok.
    arkadaşlık yapanlar illa ki sonunda evlenecekler diye bir kural yok.
    aksine arkadaşlık sürecinde evliliğin provasını yaparsınız ki ilerde karşılaşabileceğiniz sorunları görebilesiniz.
    paşalar gibi düğüne git. yüzünde gülümsemenle evli çiftleri kutla. hediyeni tak. içtenlikle mutluluklar dile. evine dön.
    uygar bir insana böylesi yakışır.
  • kararın ne gidecek misin?(git git git en doğrusu )
  • git git
  • quote:

Orjinalden alıntı: Saralondé

çok zor bir durum .. o cok sakladıın anıların hatrına kuzeninin darbe almaması adına uzaklasmak fedakarlık yapman gerek:)

çok kötü ya ben gidemezdim dayanamazdım.
  • geldim arkadaşlar.kusuruma bakmayın geç cevap yazıyorum biraz.

kiminiz git diyor mantıklıda açıklama yapıyor diyorum.kiminizde gitme diyor onun açıklamasınada katılmıyor değilim.

ama şuan için düşündüğüm şu:

beklicem son saate kadar. kuzenimin beni anlayıp arayıp şöle bir dostum gel demesini beklicem sanırım.yoksa hayla gidersem kötü edermiyim diyorum.yani onlar açısından ne düşündekileri konusunda bir fikrim yok. bu yüzden beklicem sanırım.

fakat kız arkadaşım bana gidelim daha iyi olur diyor. üzüyorum bu aralar çevremi sanırım.dikkat etmeye çalışıyorum farkındayım...

herkese eyw.
  • Ümit Besen'den NİKAH MASASInı dinle.
  • abi ne de olsa kuzenin yaw git kuzenine görün bi konuşun edin sonra da mekandan ayrıl zaten düğün telaşıyla eksikliğin de hissedilmez kız da seni gördükçe strese girebilir(belki!) fazla görünme kıza hatta hiç görünme :) benim düşüncem böyle

bu arada aşirete bulaşılmaz öfkeyle kalkan zararla oturur boşver takma dışarıyı onun yerine bi walkman tak dinle anasını satayim daha iyi :)

edit: aşiret düğünü olayı arka sayfada kalmış kusuruma bakmayın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0nur! -- 22 Nisan 2007; 22:32:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdemakbıyık

geldim arkadaşlar.kusuruma bakmayın geç cevap yazıyorum biraz.

kiminiz git diyor mantıklıda açıklama yapıyor diyorum.kiminizde gitme diyor onun açıklamasınada katılmıyor değilim.

beklicem son saate kadar. kuzenimin beni anlayıp arayıp şöle bir dostum gel demesini beklicem sanırım.yoksa hayla gidersem kötü edermiyim diyorum.yani onlar açısından ne düşündekileri konusunda bir fikrim yok. bu yüzden beklicem sanırım.

fakat kız arkadaşım bana gidelim daha iyi olur diyor. üzüyorum bu aralar çevremi sanırım.dikkat etmeye çalışıyorum farkındayım...

herkese eyw.

Bence kiz arkadasinda gidelim diyosa kesin git. Cunku iki acidan kiz arkadasin senden gitmeni istiyor cunku acaba biraz sevgisi kalmis mi ona diye gidersen onunda ici rahat olacak cunku artik anliyacak sevmedigini ama gitmezzen isler iyice arap sacina dolanabilir. Ve dedigim gibi kesinlikle git yukarda dedikleri gibi KUzen de yanlis anlayabilir. Yani demek istedigim ikisine kaybedersin buda eder double izdirap. Sanirim ilk sayfada kismetse insallah evenecegim ve dedigim gibi artik boyle hanimefendi kiskancligi hircinligi seytanligi olmayan kiz az. Yani biraz dusunursen bunlari mantikli bulursun.

• quote:

Orjinalden alıntı: tHe_iMmpPxX

quote:

Orjinalden alıntı: erdemakbıyık

geldim arkadaşlar.kusuruma bakmayın geç cevap yazıyorum biraz.

herkese eyw.

Bence kiz arkadasinda gidelim diyosa kesin git. Cunku iki acidan kiz arkadasin senden gitmeni istiyor cunku acaba biraz sevgisi kalmis mi ona diye gidersen onunda ici rahat olacak cunku artik anliyacak sevmedigini ama gitmezzen isler iyice arap sacina dolanabilir. Ve dedigim gibi kesinlikle git yukarda dedikleri gibi KUzen de yanlis anlayabilir. Yani demek istedigim ikisine kaybedersin buda eder double izdirap. Sanirim ilk sayfada kismetse insallah evenecegim ve dedigim gibi artik boyle hanimefendi kiskancligi hircinligi seytanligi olmayan kiz az. Yani biraz dusunursen bunlari mantikli bulursun.

çok saol arkadaşım.eyw güzel yorumun için

@onurdag
    dostum ben değil ama birkaç kişi şikayette bulunmuş düğün için. polisler geldi felan dağıldı düğün sesler gitti. koskaca saygın bir sitenin ortasına toplanmış bir dünya insan bam güm bam güm sesli hesapta düğün yapıyorlar.(bu konu başka düğün konusu aman diim karışmasın)

• msn varsa pmden at da biraz sohbet edelim, ne dersin?
  • bence gt ayıp olur ama fazla durma canın dahada sıkılır onları birarada görünce.
  • Erdem,

Çok zor bir durumdasın. Umarım her şey yoluna girer.

Kritik nokta şu ki eski sevgilinin evlendiği insan senin kuzenin. Senin için önemli olan şu an Kuzenin.

Onun iyiliğini huzurunu düşünmelisin ve kızla yaşadığın her şeyi ona açıklamak zorundasın ki ilerde gelip senden hesap sormasın.

Kızla yaşadığınızı cinsel muhabbetinizi bilmiyorum(bilmekte istemem) ama eğer kuzenin geniş bi insansa bunu sorun etmez,

Ama muhafazakar bir yapısı varsa kaldıramayacağı şeylerle karşılaşmaması için kızla yaşadığın cinsel muhabbeti de biraz olsun ona bahsetmelisin.
  • kız arkadaşınla veya onsuz... nereye kadar kaçacaksın o çiftten??? bu yüzden korkuların büyümeden,çekincen artmadan gerçekle yüzleş ve git. ayrıca herkes biliyor neyden korkuyor ve kaçıyorsun? kuzeninden telefon bekleme. git ya iştee aaa :)

düşünsene 10 yıl boyunca kaçmışsın(e kaçıyorsan korkun hala beynindedir)ve bir anda karşılaşıyorsun...bence bu çooooooooooooook daha kötü.
  • Bence kuzenini ara. Gelmiyim çünkü..., geliyim çünkü.. de. Bakalım kuzenin hangsini kabul etcek. Gidip de hiç bi duygsl bağ kalmadığını gösterme fikri daha akla yatın gibi. Ama çok zor bi karar dostum ama senin cidden bi suçun yok. İnsanlar çok fazla cinsellie takılmış ama olmuş ya da olmamış cidden bizi ilgilendirmez. Olmuşsa bile sen suçlu olmazsn yani bu doğal bir şey nese bence en mantıklısı gelip gelmeme işini kuzeninle konşmn gerçi sana gelme demez sanırım :S

Edit: Loop bence güzel demiş:

Çok zor bir durumdasın. Umarım her şey yoluna girer.

Kritik nokta şu ki eski sevgilinin evlendiği insan senin kuzenin. Senin için önemli olan şu an Kuzenin.

Onun iyiliğini huzurunu düşünmelisin ve kızla yaşadığın her şeyi ona açıklamak zorundasın ki ilerde gelip senden hesap sormasın.

Kızla yaşadığınızı cinsel muhabbetinizi bilmiyorum(bilmekte istemem) ama eğer kuzenin geniş bi insansa bunu sorun etmez,

Ama muhafazakar bir yapısı varsa kaldıramayacağı şeylerle karşılaşmaması için kızla yaşadığın cinsel muhabbeti de biraz olsun ona bahsetmelisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seka_1905 -- 23 Nisan 2007; 0:02:24 >

• senin durumunun bir açıklaması var.tüm insanlarda olan psikoloik bir durumdur.bana geçmişte çok çok kez olduğu için artık sallamıyorum bu tür bir duygu ile karşılaşınca, çünkü sahte olduğunu biliyorum.evet SAHTE.olay şu.geçmişte birlikte olduğun bir kız vardır normal şartlarda onu çoktan unutmuşsundur yeni bir sevgilin çok iyi bir hayatın vardır hatta bir gün karşına çıksa bile hiç ama hiç iplemezsin.normal şartlarda..fakat eğer geçmişte birlikte olduğun kızı (şu anda nefret etsen bile) bir arkadaşının tanıdık birinin kollarında görürsen kıza dakkasında aşık olursun ve durumuda geçmişte yaşadıklarınla filan açıklarsın..ama gerçekte bu duygu sahtedir..emin ol..o kadar çok örneğini yaşadımki..en basit örneği geçmişte çıktığım bir kız vardı bu kızdan artık nefret ediyordum sonra kız birgün tesadüfen benim eski bir dostumla tanışmış ve çıkmaya başlamıştı.1 ay süren sinir stres dostumla kavga etmeler gece kabus görmelerin sonunda dostum kızdan ayrıldı.ve kız benim için aynı dakika 0 oldu.ve şimdi o kadar pişmanımki kendimi o iğrenç kız için üzdüğüme dostumla kavga ettiğime.şu anda pek bir önemi yok ama o zaman için çok gereksizmiş.bu yanlızca özet geçtiğim bir anım..bunun gibi 10 a yaklaşan sayıda anım var ve dediğim gibi artık bu duyguyu tanıyor ve iplemiyorum.senin durumunda tam olarak bu..

bu duygu çok gerçekçidir anıların aklına gelir hayır ben onu gerçekten seviyodum diye karşı çıkabilirsin ve kıza bir sempati duyabilirsin.ama gerçekte bu duygu tamamen sahte ve aldatmacadır..sen sen ol bu duyguyu asla ipleme yoksa çok kaybın olur.kıza sanki arkadaşmış gibi davran.sevgilinide tak koluna git düğüne ye iç eğlen sonra çık git.unutma diğer kızı hala seviyor olsaydın 1.5 yıl ayrı kalamazdın.kolay kolay ayrılamazdın.eğer bir hata yaparsan bu sahte duyguya yenilip,çok acısını çekersin.ki bu çıkma da değil evlilik gibi ciddi bir durum ortada dostun var.biliyorum o kızı evlenirken gördüğünde için cızz edecek.çok fırtınalar yaşayacaksın içinde.ama unutma hepsi sahte..KALIBIMI BASARIM...bir süre sonra tüm bu duyguların uçup gidecek ve eğer sen dediğim gibi davranırsan bana dua edeceksin

• İlginç bir hayatın var bilader , bir babanı şikayet edersin mercedes almıyor diye, eski kız arkadaşınla kuzenini evlendirirsin,bir dahaki konu ne olcak merak içerisindeyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nJOY

selamlar hocam, derdini az çok anlıyorum. eğer düğün olursa düğüne mutlaka gitmelisin, hatta kız arkadaşınla gitmen daha iyi olur. eğer ortada bir ayıp varsa bu kuzeninin ayıbıdır, senin kendini kasmana gerek yok. kuzenin eğer bu konuya gerçekten önem verseydi durumu öğrenir öğrenmez ne olursa olsun o kızdan ayrılırdı. dediğim gibi ortada bir ayıp varsa o da kuzeninin ayıbıdır. bu arada kuzeninle konuşmuşsun ama ne var ne yok anlatmalısın. eğer kızla özel bir yakınlığınız olduysa bunu bilmek kuzeninin de hakkı. ilerde böyle birşeyi anlarsa kuzeninle düşman olursunuz bunu da böyle bilesin. mutlaka kuzeninle konuş. ne var ne yok anlat. yalanın yeri olmasın. belki kuzenine söylemezsen ilerde anladığında gelip seni suçlar, böyle birşey oldu neden beni uyarmadın diye. mutlaka konuş. gerekirse düğün de iptal edilsin, bunu sen düşünme, ömür boyu yaşanacak huzursuzluktan daha iyidir. herşey biter en son suçlu sen olursun. adam gibi al karşına konuş. senin bir suçun yok, herkes sevgilisiyle özel bir ilişkide bulunabilir. emin ol senin kuzenin de içi içini yiyodur ama gelip sana soramıyodur... kız arkadaşına sormuştur, o da bişey geçmedi aramızda demiştir öyle geçip gitmiştir belki de. ama bu şekilde de kuzenini aldatmış olacaksın. hadi sana kolay gelsin... bu arada kız arkadaşına da ne var ne yok anlat, rahatla. eğer ortada ilişki durumu olmadıysa da herşey yolunda zaten.

ŞU DURUMDA SENİN DÜŞÜNECEK HİÇBİRŞEYİN YOK, VERECEK HİÇBİR KARARIN YOK, SEN KUZENİNE ANLAT HERŞEYİ BIRAK O DÜŞÜNSÜN KARARI O VERSİN, GERİSİ ONUN GENİŞLİĞİNE KALSIN ÇÜNKÜ KIZLA EVLENECEK OLAN O...

Kesinlikle katılıyorum

• Çok Saçma Arkadaşım ya .

bunları söylemen onu hala seviyor olduhunu gösterir .

kız seni sevmiyor ve başkasıyla evleniyor. ve bu kuzenin . . .

mantıklı düşünürsen herşey ortadan kalkar .

Gideceksin 5-10 dakka kalacaksın mutluluklar dileyeceksin . Bitecek Gidecek .

burma bilezikte takabilirsin . (opsiyonel yani. 20likte iğneleyebilirsin . )
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.