Şimdi Ara

eski kız arkadaşım buluşmak istediğini söyledi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 aydır görüşmüyorduk ben ayrılmıştım durduk yere 1 yıldan uzun sürmüştü beyler bicaklanmaktan korkuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Özlemiş seviyor hala büyük ihtimal
    Benimde bi kız arkadaşım vardı ayrılmıştık, sürekli buluşalım derdi ama ben ona barismayacagimizi soyledim o yinede sen gel dedi
    Sonra gittigim gibi dudaklarimi öpmeye calisti, bende öptüm yalan yok

Sonra dedigi laf : Barışmasak bile haftada 2-3 gün bana ayirir misin? Öpüsürüz sarilirim kucagina alirsin beni dedi
    Bende reddettim cunku acayip derecede zarar gorecekti, simdi baskasiyla cikiyor.

Kabul etseydim hayatini duzeltemeyecekti, hep bana bagli kalacak umutla bekleyecek uzulecekti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peekay kullanıcısına yanıt
    Şimdi buluşmak istediğini söyledi bana gidicem birazdan konuşmayı kısa kesmek istiyorum. Net bir şekilde tekrar birlikte olmayacağımızı söyleyeceğim tabi amacı buysa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • git em ve ona patronun kim olduğunu göster , sonra yüzüne bakma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

Özlemiş seviyor hala büyük ihtimal
    Benimde bi kız arkadaşım vardı ayrılmıştık, sürekli buluşalım derdi ama ben ona barismayacagimizi soyledim o yinede sen gel dedi

Sonra dedigi laf : Barışmasak bile haftada 2-3 gün bana ayirir misin? Öpüsürüz sarilirim kucagina alirsin beni dedi
    Bende reddettim cunku acayip derecede zarar gorecekti, simdi baskasiyla cikiyor.

Kabul etseydim hayatini duzeltemeyecekti, hep bana bagli kalacak umutla bekleyecek uzulecekti.

hocam yeri değil ama aklıma direk şu bölüm geldi

http://www.youtube.com/watch?v=OU1k0t95Aj4#t=3m17s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zero-man -- 16 Ağustos 2014; 11:51:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zero-man

quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

Özlemiş seviyor hala büyük ihtimal

hocam yeri değil ama aklıma direk şu bölüm geldi

http://www.youtube.com/watch?v=OU1k0t95Aj4#t=3m17s

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.