Şimdi Ara

'ESKİ KİTAPLARINIZI ÇOCUKLARA GÖNDERİN!'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
66
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Maraş'tan yükselen yardım çağrısına kulak verin!
    Kahramanmaraş'taki Göksun N.Pakdil Yatılı ilköğretim okulunun yöneticileri Bizlerin aracılığıyla kitap bağışı çağrısı yapıyor. Duyarlı okurlarımızın kampanyaya katılması bizi de mutlu edecek.

İŞTE O ÇAĞRI...

Merhaba
    Bizler Ülkenin geleceğine yön veren öğretmenler olarak bir takım zorluklarla karşı
    karşıyayız; Bunlardan birkaçı; Velilerin ilgisizliği, çocukların okumaya karşı isteksiz
    olması, çocukların en önemli ihtiyaçlarından biri olan sportif faaliyetlerini yapacak
    bir spor salonunun olmaması ve daha sayamayacağım birçok sorun. Fakat tüm bunlardan öte
    ve bence en önemlisi bir kütüphanenin eksikliği... Burada gerçekten kazanmamız gereken
    büyük bir öğrenci kitlesi var fakat yaşadıkları birçok olumsuz şeyden dolayı (örneğin
    aile içi şiddet, aile dışı şiddet) bu çocuklar çok küçük yaşlardan itibaren her şeyden
    nefret etmeye ve umutsuzluğa kapılmaya başlıyorlar. Böyle bir durumdan onları kurtarmanın
    tek yolu onları kitap okumaya Yönlendirmek.. İşte burada sizlerin devreye girmenizi Ümit
    ediyorum. Bize gönderebileceğiniz kitapların bizim için nasıl bir değer taşıyacağını
    tahmin bile edemezsiniz 1 tane bile olsa... Asıl sorunumuz kütüphaneyi kitaplarla
    doldurmak. Bu bağlamda sizden okul kütüphanemize kitap yardımında bulunmanızı
    öğrencilerim adına rica ediyorum. Sizler de takdir edersiniz ki bugünkü neslin en büyük
    problemi kitap okumamak. Biz de cehaletle mücadele eden aydın insanlar olarak sizlerin bu
    konuda gerekli duyarlılığı göstereceğinizden eminiz.
    Öğrencilerimiz de eğitimin sürekli olduğunu kanıtlamak çabasında olan aydın kişiler
    olarak sizlerin bu talebimizi geri çevirmeyeceğinizden emin!
    Aydınlık Türkiye için ışıklarınızı yakın, her kitabın gelecek günlerde
    suça karşı dikilen bir güç kaynağı olduğunu unutmadan...
    Buradaki çocuklarımızın aydınlık Türkiye'nin birer takipçisi olmasını istiyorsanız bu
    maili lütfen dikkate alın.

Saygılarımla
    R. Ekrem ERDOĞAN
    Göksun N.Pakdil Yatılı ilköğretim Bölge okulu
    Göksun/K.MARAŞ
    ekrem24@hotmail.com

Okul Müdürü
    Feyzullah MERCAN
    0505 373 56 13

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kan34 -- 2 Ocak 2006 17:43:07 >

• muduru arıycan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.