Şimdi Ara

Eski kasa a3 ler Nasıldır_?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ben sene sonunda kredi ile 2. el araba almak istiyorum.
    ilerde satılma kolaylıgı az masraf cıkarması tercihim.
    ama eniştemdeki clk200 2000model i baya kullandıktan sonra fikrim deişti. 2005 model clio falan ne bileym 2002 civic falan alacagıma eski e36 3.20 ne bileym eski kasa audi a3 1.8t falan dusunmeye basladım.

tabi bu arabalarıda alırsak satması ilerde dert olurmu arıza cıkarıp parçaları nasıldr falan bilmiorm.
    ablamda 2006 model 1.6 a3 var motor fanı paso calısıyordu gitti serviste bin ytl bayıldı ondan sonra korkmaya basladm audiden

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgacem

iyi gunler arkadaşlar.

ben sene sonunda kredi ile 2. el araba almak istiyorum.
    ilerde satılma kolaylıgı az masraf cıkarması tercihim.
    ama eniştemdeki clk200 2000model i baya kullandıktan sonra fikrim deişti. 2005 model clio falan ne bileym 2002 civic falan alacagıma eski e36 3.20 ne bileym eski kasa audi a3 1.8t falan dusunmeye basladım.

tabi bu arabalarıda alırsak satması ilerde dert olurmu arıza cıkarıp parçaları nasıldr falan bilmiorm.
    ablamda 2006 model 1.6 a3 var motor fanı paso calısıyordu gitti serviste bin ytl bayıldı ondan sonra korkmaya basladm audiden

bi tane araba öyle yaptı diye hepsi yapacak diye bi kural yok asıl öyle gidip 2000 ve öncesi eski araç alırsan bu tür sorunlarla karşılaşırsın

golf v şu an için sana göre en iyi araba hazır kasası değişmiş eskilerde fiyatlar inme durumundayken 2004 ve sonrası golf ler olabilir

beklersen a3 kasa değiştirecek seneye ama o zaman bu şimdiki kasa a3 ler de alınabilir duruma gelir, 1.6mpi 102hp motor en sorunsuz motorlardan biridir yakıt seçmez arıza çıkarmaz lpg ile çok iyi uyumludur vs. yani yüksek devirlerde kırmızı bantta zorlamadığın sürece uzun süre sorun çıkarmaz pek sana aynı motor golf te de olduğu için ekonomi derdin varsa öyle bişey alır lpg taktırırsın ve bence e36 bmw den çok daha iyi bi seçim olur bu en azından çakal havası vermez sana e36 ve e30 lar biraz kara listedir kızların gözünde hatırlatırım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.