Şimdi Ara

Eski HP'si olup yeni bir HP alacak kullanıcıya 480TL'ye kadar para iadesi kampanyası. (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.749
Cevap
172
Favori
126.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • çok suistimal edildi çünkü. böyle bir mekanizma kurmaları normal. adam sürekli müşterimize bi faydamız olsun diyor, sahibinden de bazı çakallar aynı seriali 5-10 kişiye satıyor.
  • Arkadaslar bu iade olayi ne zamana kadar gecerli? Hp pavilionum var 3-4 ay önce bozulmustu koşede bir yerde duruyor şuan. Ona göre yeni bir notebook alacağım ya da biraz daha bekleyeceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanya devam ediyor. Bilgisayarinizin arizali olmasi sarti gecerli.musteri hizmetleriyle gorustugunuz zaman bilgisayarin arizali oldunu anlamak icin birkac islem yaptiriyorlar.sonrasinda mail adresinize form gonderip ekran goruntunuzu cekmenizi ve sorununuzu anlatmanizi istiyorlar. para iadesi onayi verilirse surec basliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • =>https://www.epey.com/laptop/hp-250-g6-1xn32ea.html#

    linkteki cihazı almayı düşünüyorum ama, HP Essential / İş mobil olarak geçiyor cihaz, bireysel kullanım / ticari kullanım dalgası varmış bilgisi olan arkadaşlar ödül programına kayıt olunabiliyor mu linkteki cihaz ile ?

    Ayrıca bazı arkadaşlar facebook sayfasındaki canlı destek hizmetinden sorgusuz sualsiz katılım yapılabildiğini iletmişler sözde, cihaz arızalı eski pavillion dv6 serisi kronik anakart sorunu var fakat İstanbul'daki evde kimse yok, ve gitme imkanım da yok illaki video mu istiyorlar işlem için ? Yani telefon harici misal facebook veya başka bir kanaldan iletişime geçtiğimiz takdirde herhangi bir süreç isteniyor mu cihazla ilgili ? Son olarak daha önce yararlanmıştım ben bu kampanyadan, daha önce yararlanmış kişiler tekrar yararlanabiliyor mu kampanyadan ?




  • arquerox kullanıcısına yanıt
    Kayda girmez hocam. Girenlerin ekran görüntüsünü atayım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SomeoneWhoCares -- 1 Şubat 2018; 23:4:6 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yeni aldığım pc sorunluydu değiştirdim , geri ödemeye başvururken faturada değiştirdiğim pc nin seri numarası vardı onun ile başvurdum faturada onun seri numarası yazdığı için sorun olur mu acaba sonradan alığımın seri numarasını mı yazmalıydım
  • Bugün kaydımı açtırdım. Eski dizüstünün fotoğraflarını mail olarak attım tamam dediler. Alacağım ürünü de kontrol ettirdim. Uygundur dediler.

    https://www.hepsiburada.com/hp-15-bs107nt-intel-core-i5-8250u-8gb-1tb-radeon-520-windows-10-home-15-6-tasinabilir-bilgisayar-2pm33ea-p-HBV000009OJ5Z?magaza=Farksa

    Ofis, internet ve film izleme gibi basit işler için kullanacağım. Oyun için konsoldan başkasını kullanmıyorum zaten.

    Hp para iadesi ve maximum kampanyası ile bilgisayar 2100 liraya gelecek. Fiyat oldukça iyi geldi.




  • arkadaşlar selam ben bugün iade programına dahil olabildim ancak fakat ürünü dün sipariş ettim bugün geldi o zaman olmuyo mu şansım gittigidiyor üzerinden aldım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leeroy Genghis kullanıcısına yanıt
    Olmaz katılım tarihi fatura tarihinden eski olacak maalesef iade edip tekrar sipariş geçin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonidas26 -- 3 Şubat 2018; 0:7:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk önce kayıt sonra sipariş diye biliyorum. Yanlış bilmiyorum değil mi?



    Bugün kayıt oldum siparişi yeni vereceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FrknEgeOztrk

    Kayda girmez hocam. Girenlerin ekran görüntüsünü atayım



    Hocam verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. 1 kişi kampanyadan yalnızca 1 defa yararlanabiliyormuş, ben daha önce yararlandığım dan mütevellit sistem kabul etmedi, başkası adına olması gerekiyor. Hayır anlamadığım nokta şu; benim 1500 ₺ gibi bir bütçem var, ve bütçeye uygun cihazlar arasında HP nin bir çok modeli var f/p olarak. işin garip olan kısmı ise şurası, HP 2200 ₺ ye kadar olan tüm cihazların hepsini iş/mobil ticari sınıfı olarak piyasaya sürmüş. Yani resmen "Kullanıcı voucher programından yararlanmak istiyorsa misal, en az 2200 ₺ civarı bir tutarı gözden çıkarmalı." gibi bir algı oluşturulmuş. Yani kampanyaya katılabilmek için genel kullanım cihazları en düşük 2200 ₺ rakamlardan başlıyor. Ben zaten o rakama çıkabilsem, gerisini halleder gtx1050 li 3000 ₺ lik serilere bakarım, 480 iadeden + kupon, banka promosyonu vs. 2500 2600 gibi bir rakama gelir ki, 2200 verebilecek durumda olsam 400 ünüde bulur geçerim bir yerden. Para olmayınca olmuyor, max 1500 ₺ bütçe ile anlaşılan ya beklemeye devam edeceğiz, yada başka marka cihazlara bakacağız.




  • arquerox kullanıcısına yanıt
    ucuz olmasının nedeni zaten ticari firmalara ticari amaçla satılmış olması. bir a şirketi var, benim aldığım 2 si bir arada ayrılabilir tabletin üst modelini (₺2500 a aldım ben spectre x2 yi) hp den ₺1500 (elite x2) e alıyorlar. ticari olarak alınınca çok ucuza geliyor ve firmalar bunu satıyor. yani hp den değil hp nin sattığı adamdan alıyorsunuz (index bilgisayar vs vs.) ve bu cihazları sadece iş amaçlı veriyorlar bu firmalara.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SomeoneWhoCares -- 2 Şubat 2018; 22:5:52 >
  • arkadaşlar kayıt açtırmış ama kullanmayacak olan var mı veya elinde iadeye uygun seri no foto vs olup verebilecek var mı, varise pm den detayları görüşebiliriz.
  • 3 saat önce bir mail geldi. 01.02.2018 tarihinde havale edilmiştir paranız diye. 20.01.2018 tarihinde de kayıt açtırmıştım. Fakat hesabıma gelen bir para yok. Bunun nedeni ne olabilir?
  • Kaydımı yaptırmıştım 06.02 tarihinde havale yapıldığına dair bir mail geldi fakat hala herhangi birşey yok hesabımda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • viktory.. V kullanıcısına yanıt
    12.06.2017 tarihinde başvuru onay maili geldi.
    14.06.2017 tarihinde alacak dekontu geldi.
    20.06.2017 tarihinde 480,0 TL hesabıma yattı.
  • 2 gün önce odediklerine dair dekont geldi, bakalım para hesabıma ne zaman yatacak

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Havale değil arkadaşlar eft ile geliyor para. Eft nin hesaba yatması 7 iş gününü bulabilir. Eft nin yapıldığı banka ise ing bank

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hp seri nosunu satan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.