Şimdi Ara

Eski HP'si olup yeni bir HP alacak kullanıcıya 480TL'ye kadar para iadesi kampanyası. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.749
Cevap
172
Favori
126.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bugun vatandan alacaktim kdv indirimi oldugu icin ama Email gelmedi cesaret edemedim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bugün teknosadan hp notebook aldım, ancak bu başlığı sonradan gördüm.
    forumda verilen numarayı aradım ve linki aldım. görüştüğüm Recep bey çok ilgili birisi.
    faturalamadan önce aramamın daha doğru olacağını söyledi. şimdi teknosadan gelecek faturayı bekliyorum. eğer orada fatura saati varsa sıkıntı olabilir denildi. 480 tl az para değil. bakalım şansımıza artık:) iade etsek yeniden satın alsak black friday indirimi ve öğretmenler günü hometech tablet hediyesi bitmiş olacak sanırım.
  • staroftheskies S kullanıcısına yanıt
    HP'den benzer cevabı bende aldığım için ilk başta denememiştim, hatta üstteki yazıları da bu sebepten dolayı olmaz filan diyerek yazmıştım. Ama sonra deneyince ödemeyi aldım.
    (Fatura tarihim 03/10/2016, Mail tarihim 08/10/2016)

    Mail ve fatura gelsin, siz yine de deneyin, fatura tarihi soran yere mail geliş tarihini filan seçin...
  • Bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Benim mail tarihi ile satın alma tarihi aynı zaten. Sadece maili satın almadan 3-4 saat sonra talep etmiştim. Faturada saat geçmezse sıkıntı zaten olmayacaktır ama diğer türlü yoruma açık olabilir. Problem olacağını ben de düşünmüyorum açıkçası.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada ben de bu kampanyadan yararlandım. Ödeme gelir mi diye başlarda tedirgindim ama geldi :) Ödeme yurt dışından swift ile geldiği için işleme başladığınız tarihten sonra 13 14 gün içinde hesabınıza yatıyor. Doların böyle uçtuğu günlerde çok iyi gelen bir indirim .
  • Sizin aldığınız indirim dikkatimi çekti, bana gelen mailde satın aldıktan sonra 60 gün yazdığı için başvuru yaptıktan sonra alınacak ibaresi olmadığından yeni bilgisayarı başvuru tarihini geçtikten sonra almışım yani yaklaşık iki ay geç alınmış. Kayıda başvurduğumda İngilizce süre doldu deniyor.

    HP'yi arayıp bana gelen mailde başvuru tarihinden değil satın alınan tarihten 60 gün sonrası diyor diye itiraz ettim maili yurt dışına yollayıp düzeltme yapacaklar veya bana durumu bildirecekler.

    Siz önce yeni bilgisayar alıp sonra kayıt yaptırmışsınız. Bu mümkün mü? Ben mi yanlış anladım?
  • MonitörKertenkelesi kullanıcısına yanıt
    Ben önce kayıt yaptırdım ve mail geldi. bir hafta sonrasında da bilgisayarı aldım. Bendeki tek aksaklık ürün değişimi oldu ve seri numarası değişti. Onuda çağrı merkezine ilettim ve değişim fişini göndermemi istediler. Mail yoluyla gönderdim akabinde de hesabıma para yattı .
  • Şu seri kod bi ben bulamadım ya

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seyisulnam kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Sizden cesaret alıp ben de aksaklık için HP'yi aradım. Benim yaşadığım mağduriyet ise Mayıs ayında kayıt olmama rağmen Ekim ayında HP bilgisayarımı almış olmamdan.

    Aslında kayıt olduktan 2 ay içinde yeni bilgisayarı almış olmak gerekiyormuş ama ben bana gelen mailde yeni bilgisayarı aldıktan 2 ay içinde başvurmak diye belirtildiğini ve bu yüzden yanlış anlayarak cihazı almakta acele etmediğimi, başvurumun geçerliliğinin söz konusu olması gerektiğini belirttim.

    Durum şu ki evet, cümlede geçen yeni cihazı aldıktan 60 gün içinde başvuru yapılması gerekliliği ibaresi aslında yanlış. Kayıt yaptırdıktan sonra 60 gün içinde yeni cihaz için indirim çeki talebinde bulunmak gerekiyor. Bundan sonraki mailleri değiştirmeye karar verdiler ama benim mağduriyetimin söz konusu olduğunu teyit ederek bizzat beraber online olarak kayıt ve indirim çeki formunu doldurdular. Kendilerine buradan teşekkür ediyorum.

    Umarım bir sıkıntı olmadan para hesabıma yatar böylesi dolar mağduru günlerde bir nebze bu indirimler de bize cansuyu olur.

    HP her zaman sağlam ve güvenilir bir firma bu gün bir kez daha anladım.





  • Seyisulnam kullanıcısına yanıt
    Sizin değişim sebebi neydi?
    Ben de dün gelen hp pavilion wr7r26ea modelin üst kapağında, menteşelerin denk geldiği yerlerde, plastik kapağın çıkıntı yapması sebebiyle değişim talep ettim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • staroftheskies S kullanıcısına yanıt
    Ben full hd ips panelin renk sorunundan dolayı geri iade ettim photoshop gibi programlarda iş yapıyorum bu paneller daha sarı renk veriyor işimi yapamıyordum. Yoksa cihaz gayet başarılı ama ben full hd olmayan bir model aldım benim ihtiyacım olan buymuş.
  • MonitörKertenkelesi kullanıcısına yanıt
    siz iade ettiğinizde windows aktive olmuş muydu? iadede (daha doğrusu ben değişim talep ettim) windows un çalışır hale gelmesi sorun yaratıyor mu?
  • staroftheskies S kullanıcısına yanıt
    Ben bir ay kullandığım cihazı geri iade ettim, üzerinde her tür güncelleştirmeler, oyunlar ve programlar olduğu halde. Ben renk kalibrasyonunu yapıp geri verirler sandım ama böyle bir şey mümkün değilmiş sanırım ki geri iade aldılar hiç bir mazeret göstermeden. Ama bunun için yaklaşık bir ay boyunca telefon ile düzeltmeler yapmaya çalıştık ama müşteri hizmetleri de bunu başaramadı bu yüzden haklı olarak aldılar geri.
  • Arkadaşlar az önce HP Müşteri Hizmetlerini aradım. Kampanya ile ilgili bilgi aldım bende Laptom alacağım için yararlanmak istediğimi belirttim. Nasıl bir yol izlemem konusunda yardımcı oldu.

    öncelikle kayıt oluşturmamız gerektiğini ve Kampanyanın halen devam ettiğini söyledi.

    ad soyad adres ve mail bilgileri verdim sonra eski bir HP laptop seri numarası verdim. ilk verdiğim numara geçerli oldu
    ( isteyen olursa 5-6 adet daha seri numarası var )

    sonra mailime form geldi.

    2 ay içinde HP Laptop alıp faturasını mailime gelen forma ekleyip IBAN numaram ile gönderecekmişim. 2 haftaya kadar IBAN numarama banka hesabıma 160 TL iade ödeme yapılacak. 2000 TL üstü ise 320 TL ürün yapılacak. Ben n11 den 1.650 lik laptopu kuponla 1550 ye alıcam 100 TL bonuscard tan da 100 gelecek ayrıca 160 tl de HP den iade gelecek.
  • Arkadaşlar para iadesi talebim kabul edildi. Posta kutuma mail geldi paranın 25 gün içinde banka hesabıma yatırılacağı belirtiliyor. Uzun ve uğraşlı bir yoldu ama bu indirimi gözeterek cihazı almıştım, indirim böyle dolarlı günlerde iyi geldi valla.

  • Bende HP Müşteri Hizmetlerini aradım. Laptop alacağım için bu kampanyadan yararlanmak istediğimi belirttim. eski bir bilgisayarın seri nosunu verdim kontrol ettiler tamam dediler. Hangi ürünü almayı düşündüğümü sordular belli ise modelini söyleyin bakalım kampanya kapsamında mı dediler söyledim tamam problem yok dediler. mailime link gönderdiler ürünü aldıktan sonra bu linkte istenenleri doldurun hesabınıza 160 TL yatacak dediler...

    aldığım ürün bu:
    http://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/hp-notebook-15-ba013nt-amd-a108gb-ram1tb-hdd4gb-vgafreedos-P122262241




  • Arkadaşlar benim ürün para iadesi onaylandı. Size iki mail geliyor. Birinde size ne kadar para iadesi yapılacağına dair bir bilgi. İkincisinde bu ödemenin onaylandığına dair diğer bilgi. Şu an banka hesabıma para iadesinin yatmasını bekliyorum. Yaklaşık 320 liralık indirim parası yükleyecekler. Bu dolar pahalılığında 3000 liralık aldığım bilgisayar bana 2.680 liraya gelecek. Eh Allah razı olsun ne diyeyim, sağolasın HP. Biraz olsun merhem oldun yaramıza.

    Eski HP"si olup yeni bir HP alacak kullanıcıya 480TL'ye kadar para iadesi kampanyası.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 11 Aralık 2016; 10:28:14 >




  • Arkadaşlar merhaba, bir sorum olacak. Bu kampanyadan yararlanmak için eski bir netbook var bunun seri numarası geçerli olurmu? Ayrıca önce bilgisayarı alsam ve ertesi gün hp'yi arayıp kampanya'ya kayıt yaptırsam olurmu? Bilgisayarı N11'den alacağım bugün hp türkiye 444 0 307 numarayı aradım sadece haftaiçi hizmet veriyorlarmış. Bugün alıp pazartesi hp'yi arasam olurmu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar eski laptopu kayıt ettirirken tam olarak ne soruyorlar
    Ayrıca kayıttan sonra mail ne kadar Zaman'da geliyor?

    Cevap veren olursa şimdiden teşekkürler

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mbs02 kullanıcısına yanıt
    Laptopın altında yazan seri numarasını soruyorlar. Konuşma esnasında maili yollayıp sizden mail tarafıma ulaştı teyidi alıyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.