Şimdi Ara

Eski fenerbahçeyi özleyen?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Van Hooijdonk'un frikiklerini, Appiah'ın gol sevincini, Alex'in gollerini, Deivid'in uzaktan vurduğu şutlarını falan, ne bileyim arada benim aklıma geliyor. Aslında burada nostaljileri paylaşabiliriz. En azından ben paylaşayım...

• Appiah gibi elimi kulağıma götürürdüm gol atınca:))
    Pierre takımı çok seviyordu benfica maçı için portekiz'de fb'liyim demişti yanılmıyorsam benfica'da o kadar başarılarına rağmen gidip orda onlara fener'i destekliycem demek büyük olay.
    Deivid cl'de harika oynamıştı o sezon ah o chelsea'yi eleyebilseydik bir türk takımının yüz yılda bir yapabileceği yarı finali yapardık.duygulandım baya:))
    Appiah gibi orta saha gelmedi bu ülkeye daha da gelmez.Hem golcü hemde inanılmaz fiziksel çarpışıyordu schalke'ye ne gol atmıştı.inş bu yaz bu klasta adamlar transfer ederiz avrupa için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duygularımı iyi özetlemişsiniz hocam. Bu arada bir de Fabio Luciano vardı onu da unutmayalım.
  • 2008 yılı bence efsane bir yıldı hem çeyrek final hem de milli takım çok iyiydi hatta Hırvatistan maçından sonra bir kızla tanışmıştım Ne günlerdi be özledim
  • Appiah iyiydi ya golden sonra yapardık hareketini.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kezmanı da seviyordum ben, çok kritik ve güzel golleri vardı şampiyonluktan da etmişti o ayrı...

• PVH frikik kullanmadan once gol diye seviniridim,cogunuda atardi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Appiahın schalkeye attığı golü izliyorum arada hayla tüylerim diken diken oluyo böyle oyuncular çok zor gelir artık.

• o daum zamanıydı heralde kurulan takım efsaneydi ya unutulmaz yani her hafta içimiz rahat olurdu cambaz çoktu , şimdi ki kadromuz da çok iyi bence , saolsun aykut hocamız armağan etti bize seveni sevmeyeni var ama çok payı var :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bonafide

Appiah iyiydi ya golden sonra yapardık hareketini.

Valla şaşırdım:) normalde hep bi trolleme donuyor biliyorsun tam yorumlari okurken kim trollemis diye bakarken duzgun bi yorum gormek mutlu etti beni

• Appiah'ı bende severdim schalke 04'e attığı golu canlı izlemiştim efsane gol bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ariel Ortega vardı bir de, konuştukça eskilere doğru gidiyoruz...
  • Eskileri bende özlüyorum. Tribünlerin Saraçoğlu'nu kah cehenneme, kah cennete çevirdiği günleri...

• quote:

Orijinalden alıntı: Barred

Eskileri bende özlüyorum. Tribünlerin Saraçoğlu'nu kah cehenneme, kah cennete çevirdiği günleri...

Okul açık..

•  Eski fenerbahçeyi özleyen?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.