Şimdi Ara

Eski ELVAN gazozu tadında !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
0
Favori
6.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaşı 25'in üzerindekiler bilirler.Eskiden ELVAN gazozu vardı.Tüm harçlğımıza bu gazozu alırdık. Bu aralar bir gazoz içiyorum.Tıpkı ona benziyor. Markası NİĞDE GAZOZU. Ankara'da yavaş yavaş yayılıyor. Ben çok sevdim. Sebebi frambuaz aromalı olması. Çamlıca,Sprite,Sensun limon aromalı,Fruko ise karışık meyve aromalı.Onları pek sevmiyorum. Bulursanız bir deneyin.Ben yıllar sonra gazoza yeniden başladım.Frambuaz aromalı olarak AKSARAY GAZOZU diye bir marka daha var ama sevmedim asiti az.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunoda -- 11 Temmuz 2009; 22:27:28 >

• eski uludağ gazozunun tadını unutamam bende, şişesi falanda bi değişikti. yaşı ufak olanlar hatırlamaz ama çok oluyo piyasadan kalkalı.
  • Niğde gazozu hakkında şurda bişeyler yazmışlar. Ordaki 20.yoruma bakın

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=ni%C4%9Fde+gazozu&nr=y&pt=nigde+gazozu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunoda -- 11 Temmuz 2009; 22:39:52 >
  • cam şişede su lar vardı . unutamazdım. halen bazı restoranlarda önünüze gelmekte günümüzde..
  • Denizlili olanlar iyi bilir Zafer Gazozunun tadını :)
  • Elvan deyince o tat insanın damağında anında beliriyor. Niğde gazozuna İstanbul'da hiç rastlamadım.
  • Niğde çok güzel ama pahalı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pınar hazır köfte reklamı
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: İlahi Morluk

Elvan deyince o tat insanın damağında anında beliriyor. Niğde gazozuna İstanbul'da hiç rastlamadım.

Ankara'da büyük marketlerde ben de bulamıyorum. Küçük marketlerde ya da bakkallarda oluyor.
  • ilkokulda okulun bahçesinde gazoz savaşı yapardık buda elvan gazozuydu sanırım tadıda çok güzeldi olsada içsek
  • facebookta grubu bile varmış be

http://www.facebook.com/group.php?gid=7931140468
  • Niğde Gazozu nun tadı harika ama iki yudum gazoza 75kuruş para verilmez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Etkisizeleman

Niğde çok güzel ama pahalı...

Şisesini 60 kuruşa yada 75 kuruşa alıyorum alıyorum ben.Valla içince değiyor.Bence pahalı değil. aşağıdaki linkte 20.28.30.33.46.47.48.69.yorumlar sizi ikna eder

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=ni%C4%9Fde+gazozu&nr=y&pt=nigde+gazozu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunoda -- 11 Temmuz 2009; 23:09:58 >

• quote:

Orjinalden alıntı: bakidoruk

Niğde Gazozu nun tadı harika ama iki yudum gazoza 75kuruş para verilmez.

Bence değiyor.Aynı paraya freşa ya da ne biliyim meyveli maden suyu almıyormuyuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: harunoda

quote:

Bence değiyor.Aynı paraya freşa ya da ne biliyim meyveli maden suyu almıyormuyuz?

onlar 50 kuruş
    bizim burda bazı yerlerde gözüme çarpmıştı niğde gazozu hiç almadım çünkü ben genelde 1.5 litrelik gazozları tercih ederim ufacık şişe kesmez adamı gerçi artık meşrubatların eski tadı yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: wtwt24

quote:

Orjinalden alıntı: harunoda

quote:

onlar 50 kuruş
    bizim burda bazı yerlerde gözüme çarpmıştı niğde gazozu hiç almadım çünkü ben genelde 1.5 litrelik gazozları tercih ederim ufacık şişe kesmez adamı gerçi artık meşrubatların eski tadı yok

İşte o eski tadı ben bu gazozda buldum. O yüzden burayla paylaştım.

• quote:

Bugün BİLDİRİCİ marketten tanesi 49 kuruştan aldım.Bu market Ankara'da biçok yerde var.
  • Fayrouz Armut
  • Bizim karabüktede bağlar vardı artık moku çıktı tadı rezalet
  • anadaolu yakasından alan, gören veya bilen varmı??
  • Konyada hergün 6lı olarak alıyorum 3 lira ödüyorum çok güzel diğer gazozlar gibi baymıyor.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.