Şimdi Ara

eski efsanelerinize ne oldu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilirsiniz voodoo kartlar vardı ve bana göre çok pahalıydılar bende hiç olmadı o kartlardan ve ozamanlarda da dolayısıyla hiç düzgün oyun oynayamadım fakirliğin gözü kör olsun.
    sonra tnt ler vardı nvidia nındı galiba. ondan once de s3 ler vardı ama s3 ler tnt lere ve voodoo lara asla yetişemezdi. zamanla bugunlere geldık ve hızla da ılerlemeye devam edıyoruz. ( sankı bızler bişeyler yapıyormuşuz gibi konuşuyorum ama kastettiğim insanlıktır)

o efsane kartlara dünya para verdiniz pekı şimdi neredeler. saklayan varmı ? yada halen çalışır durumda tutabilen varmı ?

ne belalar atlattık onlarla . ki bende bir efsane yoktu sadece s3 ile overclock yapmaya çalışan fakir ama gururlu bir bilgisayar kurduydum... :)

yorumlarınızı beklıyorum arkadaşlar biraz nostalji iyi gelecek inanın bana. . . iyi forumlar...

• Ben eski bilgisayarım hakkında çok az şey biliyorum celeron 333 MHz işlemci,64 ram,64 ekran kartı,40 gb hdd,cd-rom,klavye,15" CRT,kasa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tango-1 -- 20 Eylül 2010; 2:14:25 >
  • bu bölümde ekran kartları hakkında bilgisi olanlar az galiba ...
  • Buradayım buradayım.Efsaneler ölmez
  • eski bilgisayarım balkonun bir köşesinde duruyordu da babam birine vermiş.

zaten o zamanlardan sonra daha kral pcm oldu ama oyun oynanmıyor eskisi gibi
  • ilk pcim 486 dx 2-33 tü 2 mb ram, belki de kb idi :D 550 mb hdd vardı efsanenin kralı :D:D
    raptor ve sensiblela geçerdi koca gün bi de aladdin

• TNT kart duruyodur benim eski kasanın içinde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3dfx desene hacı. yaş kaç senin? ben 99 da voodoo 3 ü hatırlıyorum. ondan önceki voodoo ları bilmiyorum ama.
    @fatguncom benimde 386 ım vardı
  • benim bir akrabamda p3 750 mhz ,nvidia tnt 32mb ,128 mb ram 20 gb hdd bilgisayar vardı . 18 wos , cod , colin mcrae 1-2 , fifa98 -2000 oynardık hey gidi hey bir gün gta 3 açalım dedik kare kare oynuyoruz oyunu

sonra p4 2 ghz mx440 512 ram 80 gb hdd bilgisayar topladık. onun bilgisayar rafa kalktı tabi gta3 vice city bütün fifa serileri , cod2 , wolfenstein oynuyorduk.

mx440 yetmemeye başlayınca radeon 9550+512mb ram+200 gb hdd aldım

2007 yılında radeon 9550 ömrünü tamamlamıştı 1 sene idare edip imzamdaki masaüstünü aldım ve bugünlere kadar geldim . masaüstünde hd4850 var daha bir kaç sene idare edecek düzeyde. 24" lcd filen alsam tabiki yetmez

geçenlerdede laptop aldım ondada gt 330m var iyi kötü oynatıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 20 Eylül 2010; 7:10:12 >

• 330 hepsine bedel... laptoplar için. monsterler hariç :)
  • s3 trio vardı bende.2 mb olanlardan.işlemci celeron 333 - hdd 2gb maxtor
    pre2 dave orman cocugu bunları ms dos kipinde acabiliyodum win95 zamanında..
    hee unutmadan bi de win95'de bi kaykay oyunu vardı canavar cıkıp yiyodu falan

vodoo serisi ekran kartı denince ilk önce prince of persia akla gelir.
    daha sonra devrim niteliginde 32 mb tnt almıştım ne günlerdi bee..hatta kutusunda formula 1 pilotu falan vardı.

daha sonra fx5200ler falan filan...
    fakat burdakilerin yüzde 90'nın yaşı yetmez o günlere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktayd -- 22 Eylül 2010; 20:33:28 >
  • memlekete geldim yanımda koca kasayı getirdim eski kasada şuan yanımda duruyor hatta evdekiler bazen internete giriyormuş ama

pentium 2 özelliklerini siz düşünün:)
  • S3 vardı 8 MB'lık sistemimde.

Her zaman VooDoo 3 ekran kartına sahip olmak istemiştim o zamanlar. Gıpta ile bakıyordum o kartlara. Kutusu falan muhteşemdi.

• İlk makinem 486-dx olivetti pc. ilk oynadığım oyun pacman. Üniversitede bir makine topladım. 8gb hdd, celeron işlemci, s3 trio 4mb ekran kartı vardı. Bilgisayarcı tanıdıktı "3dfx kartlar varmış onu takalım" dedim "gerek yok" dedi, "8gb hdd yetmez abi 16gb takalım" dedim "ne yapacan 16gb diski" dedi. Sakarya' da okuyordum üniversiteyi, hiç unutmam arkadaşımla creative fps1000 4+1 ses sistemi aldım kadıköy' de eksen'den. Sene 1999' da Voodoo3 yeni çıkmış Pc Magazin den öğrendik arkadaşla, baba dan harçlık kopar arkadaşdan borç al atladık yine İstanbul Kadıköy'e, Eksen'den Voodoo3 3000 aldım ki ilk alanlardnım o kartı o sıralar. Kartı takıpta Tomb Raider II'nin başındaki kaplanı ilk gördüğüm anı ömrüm boyunca unutmam.

Halen kartın kutusu durur sıfır gibi atmaya kıyamadım ama kartı aptallık edip satmıştım. Hey gidi günler.....
  •  eski efsanelerinize ne oldu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: hakanugur

İlk makinem 486-dx olivetti pc. ilk oynadığım oyun pacman. Üniversitede bir makine topladım. 8gb hdd, celeron işlemci, s3 trio 4mb ekran kartı vardı. Bilgisayarcı tanıdıktı "3dfx kartlar varmış onu takalım" dedim "gerek yok" dedi, "8gb hdd yetmez abi 16gb takalım" dedim "ne yapacan 16gb diski" dedi. Sakarya' da okuyordum üniversiteyi, hiç unutmam arkadaşımla creative fps1000 4+1 ses sistemi aldım kadıköy' de eksen'den. Sene 1999' da Voodoo3 yeni çıkmış Pc Magazin den öğrendik arkadaşla, baba dan harçlık kopar arkadaşdan borç al atladık yine İstanbul Kadıköy'e, Eksen'den Voodoo3 3000 aldım ki ilk alanlardnım o kartı o sıralar. Kartı takıpta Tomb Raider II'nin başındaki kaplanı ilk gördüğüm anı ömrüm boyunca unutmam.

Halen kartın kutusu durur sıfır gibi atmaya kıyamadım ama kartı aptallık edip satmıştım. Hey gidi günler.....

Ses sisteminin aynısını bende almıştım eski zamanlar. Hala onu kullanıyorum zaten.

•  eski efsanelerinize ne oldu ?

• ben de hala kullanıyorum
    quote:

Orijinalden alıntı: Pamk

quote:

Orijinalden alıntı: hakanugur

İlk makinem 486-dx olivetti pc. ilk oynadığım oyun pacman. Üniversitede bir makine topladım. 8gb hdd, celeron işlemci, s3 trio 4mb ekran kartı vardı. Bilgisayarcı tanıdıktı "3dfx kartlar varmış onu takalım" dedim "gerek yok" dedi, "8gb hdd yetmez abi 16gb takalım" dedim "ne yapacan 16gb diski" dedi. Sakarya' da okuyordum üniversiteyi, hiç unutmam arkadaşımla creative fps1000 4+1 ses sistemi aldım kadıköy' de eksen'den. Sene 1999' da Voodoo3 yeni çıkmış Pc Magazin den öğrendik arkadaşla, baba dan harçlık kopar arkadaşdan borç al atladık yine İstanbul Kadıköy'e, Eksen'den Voodoo3 3000 aldım ki ilk alanlardnım o kartı o sıralar. Kartı takıpta Tomb Raider II'nin başındaki kaplanı ilk gördüğüm anı ömrüm boyunca unutmam.

Ses sisteminin aynısını bende almıştım eski zamanlar. Hala onu kullanıyorum zaten.

• bizim arkadaş bana derdi ben mx 440 kullnırken benim kuzende 3dfx var lan sen ne sayıklıyorsun derdi eski olm o derdim hadi lan derdi fx5200 e geçtiğimdeki 2 kat farkı ve o hazı anlatmak mümkün değil
  • o farkı bende farketmiştim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.