Şimdi Ara

eski donanımhaber

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu forum eskiden nasıldı msn zamanından beri internet kullanıyorum bu yıl keşfettim çok muhabbet kaçırmışım gibi duruyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yıkıklar mahvetti burayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden bu kadar tip, kız ve asosyallik konusu yoktu ama çok fazla siyasi tartışma vardı. En iyi sucuk konusundan siyasi kavga çıkmıştı.  Sonra yine çok fazla kural dışı konu açılıyor ve moderatörler çok etkindi. Anında silinir ve üye ceza alırdı. Etkileşim çok ama çok yüksekti. Bir konu çok kısa sürede çok fazla mesaj alırdı. Çok çeşitli altyapıdan üyeler vardı. Troll denemeleri çok yeni oluyordu ve ilgi görüyordu. Sonra bıraktım forumu ve bu yıl tekrar döndüm. Tasarım her ne kadar nostaljiyi yansıtsa da üye kalitesi düşmüş ki bu çok doğal. Elli çeşit platform var artık.

• ben daha çok muhabbet kısmındayım sanki eskiden buralar daha samimi daha sıcak daha yanar dönerli bir havası varmış gibi hissediyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eskiden kullanıcı sayısı çok fazlaydı, en saçma konular bile 1-2 saat içinde 1000 tıklanma alırdı. Çok fazla zebani konu vardı, günümüzdeki gibi sürekli yıkık konular açan kişilere çok az rastlanırdı.

Konu dışındaki aktif kullanıcı listesinde 200 civarı kayıtlı üye olurdu her zaman, şuan bakıyorum 50-60 arasında oluyor hep.

Son zamanlarda yıkık konular açan insan sayısı çok fazla olmaya başladı ve forumun belli bir kitlesi yok oldu, hatta korona virüs hiç çıkmamış olsaydı forum şuan daha ölü durumda olacaktı, çünkü virüs çıktığı zamanlardan itibaren yasak günlerinde insanlar burayı keşfedip üye olmaya başladı.

Demedi demeyin virüs bitsin forum yeniden düşüş yaşayacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Man In The Wılderness

Yıkıklar mahvetti burayı

Yalvarırım bana yardım edin  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nerede DH'nin en eski üyesi ?
    6 yıl önce açıldı
    Eski konu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.