Şimdi Ara

Eski bir Galatasaraylı : Jorge Felipe (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
13.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: .Zlatan.

Lan Galatasaray'a transfer olan oyunculardan kitap çıkar ha şuna bak

size gelipde yıldızı sönen oyunculardan 12 ciltlik ansiklobedi çıkar..

Felipeye gelince adam emekliyerek çalım atan bir oyuncuydu onun gibi az futbolcu geldi Türkiyeye

Dominic Iorfa

http://fotoanaliz.hurriyet.com.tr/GaleriDetay.aspx?P=1&cid=6800&rid=0 Linke tıklayın tonla gereksiz adam var

• quote:

Orjinalden alıntı: reef1905

Selamlar ;

Ya forumda sessiz kalındığı için alıp yürüyen bir laf var.Saymama gerek yok, Türkiye'nin bir gerçeği var, TÜRKİYE YILDIZ TRANSFERİNİ GALATASARAY'DAN ÖĞRENMİŞ, bana bunun aksini ispat edebileceksen veya edebilecek olan varsa buyursun yazsın.

Yeltenirsin diyede bir uyarı sana.Galatasaray'ın Hagi, Popescu, Taffarel ve Jardel'e senelik verdiği paranın daha azına K.Anderson'lu Fenerbahçe izliyordunuz.

Ayrıca açıklamanın talihsizliğide yok, yöneticiniz J.Felipe'nin nasıl bir futbolcu olduğunu kendi ağzı ile anlatmış, neden talihsiz olsun ?

J.Felipe için meziyetsiz diyecek veya Katar'a gittiği için farklı düşünceler söyleyecek olan varsa şunu unutmasın ki birçok Dünya yıldızı Katar'a gitti.

Saygılarımla.

Sönmüş durumda avrupada alkolik gözüyle bakılan bir adamı almak mıdır yıldız transferi(size katkısından bahetmiyorum)? Türkiye yıldız transferini sizinle duymuşmuş ilginç o dönemki bütün kadroyu baştan aşağıya pekilersen farklı bir durum olmaz zaten.

O açıklama talihsizdir (ki ben hiç duymadım) bunu gene vurguluyorum.Bana göre alex'i izleyebildiğiniz için bile saygı duymalısın bu kulübe daha örnek vereceğim çok futbolcu var dediğimi gene anlamazsan örnekleri arttırabilirim.Bu adamları getiren kulüp felipeyle görüşemeyecek Etooyla bile görüşen kulüp Felipeyle mi görüşemeyecek kimmiş o Felipe!

Felipe kimdir,meziyeti nedir,nerde oynamıştır,napmıştır,gsden niye gitmiştir,niye katardadır? 2 maçını izlemekle yorum yapmayalım artık hele ligimizde bundan daha iyi yerli futbolcular varken.

Son olarak bence bu kadar heyecan yapıp tansiyonu arttırmana gerek yok,bana ilk yazdığın konuyla alakasız mesajına bakarsan fanatikliğini anlayacaksın.

• Selamlar ;

Bana fanatiklikten bahsettiğine göre benim daha önceki yazılarımı okumamışsın, ayrıca seni utandırmak için Alex ile ilgili daha önce yaptığım bir yorumumu ekledim.

Şimdi gelelim sadede.Hagi'den bahsediyorsun ama Hagi ile ilgili en ufak bilgin, birikimin yok, kimi okuduysan gazete, dergilerde kafanda derlemiş bir fikir oluşturmuşsun.Senin gazetelerden okuduğun Hagi ile ben 1 sene çalışmışım, yani ben anlatırım sen dinlersin.En basitinden bunu söyleyeyim sana.

Saçma sapan iddanı, hani alkolik dediğin Hagi'yi bu şartlarda görüntülemiş tek bir kare bir gotoğraf koyabilir misin ? Yapamazsın, dedim ya laf olsun torba dolsun konuşuyorsun, bilgin birikimin sıfır Hagi ile ilgili.

Benim yıldız transferi ile ilgili iddaama cevap veremeyeceğini biliyordum, üstündede durmaya gerek görmüyorum, netice belli.

Senin bahsettiğim açıklamayı duymaman bu açıklamanın yapıldığı ve benim kulaklarımla duyduğum, gözlerimle gördüğüm gerçeğini değiştirmez.J.Felipe kimmiş yöneticin zamanında açıklamış, bende açıkladığı gibi yazmışım, oku bilgilen.

Çook komik bir yorumda bulunmuşsun, J.Felipe gibi birçok yerli futbolcu varmışmış, arkadaşım sen bu adamı izlememişsin düpedüz sallıyorsun.Sana şu kadarını söyleyeyim, mantıksız bir Hagi - Alex kıyaslaması ve anlamsız bir çırpınış var hangisinin üstün olduğu bariz belliyken.Eğer ki F.TERİM J.Felipe'yi yollamasaydı şu an mantıklı şekilde J.Felipe - Alex karşılaştırması yapılacaktı.

Heyecan yapıp tansiyon yükselttiğim yok, ama insanların bilmedikleri konuda anlamsız yorum yapmasına tahammül edemiyorum.Seni tanımam, forumdan yazdığım bir arkadaşsın, seni kırmak, üzmek bana birşey kazandırmaz.Futbol yaşam sebebimiz değil ki, sadece hobimiz.

Saygılarımla.

quote:

Selamlar ;

Alex'in hakkı Alex'e.Bende bu seneye kadar Avrupa maçlarında Alex'in gereken performansı sahaya yansıtamadığına inananlardanım.Ama bu sene farklıydı, Alex takımı diri tutan, gol atan, rakibi bunaltan ve övgü almaya layık ne kadar iş varsa yaptı.Sadece dünkü Chelsea maçında diri bir Alex göremedim, yada beklediğim gibi diyeyim.Alex'i Türkiye liginde anlatmaya gerek yok, her sene üstüne koyarak devam ediyor.

Şimdi gelelim konunun özüne.Bana Avrupada başarı hedefleyen bir takımda Alex'mi yoksa ( mesela )Riquelme'mi deseniz ben şahsen Riquelme derim.En az Alex kadar ligde başarılı olur, Avrupa maçlarındaki tecrübesi ve devamlılığı benim gözümde bir adım öne çıkartır takımını.Riquelme sadece bir isim, mesela bizim sezon başında peşinden koştuğumuz Juninho veya büyük paralar ile kandırılabilecek Diego vb. futbolcular Alex'ten daha üst düzey olarak düşünülebilir.

Bu görüşleri belirtirken şunuda belirtmekte fayda var.Ben bunu alternatif olarak, arkadaşın görüşüne paralel bir düşünce tarzıyla yazdım.Alex üstüne katarak devam eder diye varsayarsak, seneye çok iyi işler çıkartacağını bu seneki performansına bakarak söyleyebilmek mümkün.Yani eğer böyle bir karar verilecekse iki kere düşünmekte fayda var.

Son sözümü ise Alex'i göndermeye veya yedek oturtmaya karşı olan arkadaşlara söylemek istiyorum.Baliç gitti Revivo geldi, Revivo gitti Pierre van Hooijdonk geldi, O gitti ( yedekte kaldı sanırım ) Alex var.Bu futbolcular zamanında çılgıncasına alkış tuttuğunuz, yere göğe sığdıramadığınız oyuncular.Demek ki her oyuncunun alternatifleri veya daha iyileri mevcut.Uzun lafın kısası, daha iyisi gelirse Alex yedekte kalabilir, kulüptende gidebilir bence.

Forvet konusunda yapılması gereken ilk iş, devamlı memnuniyetsizlik belirten Kezman'ın yerine etkili ve özellikle başarıya aç bir futbolcu getirmek olmalı diye düşünüyorum.Semih'in bu sene yakaladığı çıkışın devamını getirebilmesi durumunda bu şekilde daha verimli bir forvet hattına sahip olur Fenerbahçe.

Saygılarımla.

http://forum.donanimhaber.com/m_22449572/mpage_1/key_reef1905/tm.htm

İnanmayın Demiştik!

• aralarında kalmalarını istediğim ve sevdiğim 3 isim.

Başta SASA Ilıc . Cesar Prates ve Felipe
  • Peki şunu söyliyim işinize gelene fotoğraf kanıt delil istiyorsunuz,gelmeyene istemiyorusunuz misal 7-0 buna örnek veremezsiniz bu bir tezattır.(skor fark kavgasına girmeyelim şimdi örnek amaçlıdır )

Konunun özüne dönelim.Ben alexe kötü dediğini ima etmedim alıntılaman gereksiz oldu futbolu az çok bilen alexi türkiyeye gelen en iyi oyunculardan olduğunu bilir zaten.Amaç paylaşımsa söylediğin açıklama için kaynak koyarsan sevinirim çünkü bakıpta bulamadım açıkçası(pek detaylı bakmadım gerçi).Bu varsa Felipenin karakteriyle ilgilidir ya da gsde gördüğü şartlardan ötürü masaya oturmamıştır.Bu konudan bahsedip büyük taslamanız anlamsız felipeyi alamadık diye sizden kötü bir kulüp mü oluyoruz? Adı sizinle anılıp devreye biz girince bize gelen oyuncuları da sayalım oldu olacak. Yani bunula bir gösteriş mantıksız bana göre.

Hagiyle ilgili birikimin 0 diyorsun bence sen bardağın sırf dolu tarafından bakıyorsun.Söylenecek olumsuz şeylerde var bilinen.Neleri kastettiğim bellidir herhalde(haksızda değilsin dolu tarafı çok daha ağır basıyor)

Herşeyi geçerimde alexle felipeyi yanyana kullanmana tahammül edemem açıkçası.Senin dediğin tam halamın bıyığı olsa mantığıdır olana bitene bakacaksın.Şimdi felipeyi bu kadar övmeni nedenini merak ediyorum.Gs de şanssızlık yaşadı diyorsun heryerdemi yaşadı bu şanssızlığı ?Ayrıca bir çok ondan iyi futbolcu derken belli başlı oyuncuları kastettiğimi anlayacağını düşündüm.

En azından seviyeyi dibe vurdurmadığın için tebrik ederim.Bende gördüğüm tutarsızlıklara karşı kayıtsız kalamıyorum onuda söyliyim.

İyi forumlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: fatihterim1905

quote:

Orjinalden alıntı: .Zlatan.

Lan Galatasaray'a transfer olan oyunculardan kitap çıkar ha şuna bak

size gelipde yıldızı sönen oyunculardan 12 ciltlik ansiklobedi çıkar..

Felipeye gelince adam emekliyerek çalım atan bir oyuncuydu onun gibi az futbolcu geldi Türkiyeye

Ortega ve kezmandan başka?

Michael Joseph Jackson
    1958 - ∞

• Selamlar ;

Öncelikle endişemi haksız çıkarttığın için teşekkür, genellikle bu tarz paylaşımlarda alınan çok oluyor, sende de olur mu kuşkusuyla yazmıştım son yorumumu, olmadığı için mutlu oldum.Dönelim konumuza.

Bak bu fotoğraflı kanıt olayı saçma, benim bakış açım.7-0 skoru gerçek, Hamilton kupası veya fotoğrafın konulamadığı konularda güvenilir kaynakların ifade ettiği gibi.Hagi alkolik falan değil, bu tamamen Türk basının uydurması, bu Türkiye'de geçirdiği süreçle ilgili yalnız.Avrupa macerasında alkol içerken tutarda birisi foto koyarsa bu alkolik olduğunu ifade etmez.Tam 1 sene çalıştım aynı ortamda Hagi ve Galatasaray kulübünde, en ufak bir olumsuzluk görmedim, insan kere insan bir kişilik.Bunu anlatış sebebim asla ve asla senin yazdıkların değil, sebebi J.Felipe'yi tanımamış, izlememiş olan arkadaşların fikir sahibi olması içindi.Bunun en güzel örneğini rakip takımın en ateşli yöneticilerinden birisinin ağzından vermek çoğu tartışmayı bitirir düşüncesiyle yazdım.

Ben bu forumda yaşanılmışlıklar göze alınırsa belkide en tutkulu taraftarımdır.14 saat demirlerin arasında maç beklediğimide bilirim, stada defalarca soyunma tünellerinden girdiğimide, takımla beraber deplasmana gittiğimide.Ama hiçbir zaman, konu kim olursa olsun haksızlığa tahammülüm yok.Bahsettiğim konuyu bulamaman normal, bu olay olalı çok uzun zaman oldu.Yanılmıyorsam Atv'de Faik Çetiner'in sunduğu programda yaşandı anlattıklarım.

Hagi'nin karakterini tartışmıyoruz.Ama konusu açılmışken şunu söyleyeyim.Hakemlerin etki altında kaldığını gören Hagi'nin oyun içinde hakemi baskı altına almasındaki yanlışı kim söyleyebilir bana ? Sen hakem etki edecekse lehine olsun istemez misin ? Hagi'nin yaptığıda buydu.Bana Erol ERSOY örneğinden bahsedeceksen, ben o adamın maçta dayağı hakkettiğine inanıyorum, düşüncemi saklayamam.

J.Felipe emin ol Alex gibi meziyetli bir topçuydu, keşke izleme zevkini tatsaydık doyasıya.Belki uyum sağlayamadı bilemiyorum, ama Galatasaray'dan F.TERİM'in " koşmuyorsan güle güle " demesi ve inatlaşması yüzünden ayrıldı.

İnşallah artık tutarsızlık kalmadığına ikna olmuştursun, olmadıysan yaz devam edelim.Yalnız işten eve geçeceğim bir süre sonra, belki cevap gecikebilir, sonra deme ki devam edelim dedin yazmadın diye.

Saygılarımla.

İnanmayın Demiştik!

• Hey Allahım, mübarek günde şu kuyuya taş atma olayından vazgeçin yahu. Felipe şunları okusa heralde kaba etleri acırdı gülmekten. Geçin arkadaşlar kabiliyetli, kabiliyetsiz, kimler geldi kimler geçti.
    Şu ürik asit yarışını o hale getirdik ki bugünküler bitti geçmişdekilerin muhasebesi kaldı. Birkaç gün sonra Simoviç mi iyiydi Schumaher mi diye başlık açılırsa hiç şaşırmam. Gerçi anladığım kadarıyla bu adamları seyreden arkadaşlar zaten pek girmiyor tartışmalara.

Orjinalden alıntı: Electra

Eski bir Galatasaraylı : Jorge Felipe

Dominic Iorfa

http://fotoanaliz.hurriyet.com.tr/GaleriDetay.aspx?P=1&cid=6800&rid=0 Linke tıklayın tonla gereksiz adam var

Yuha

• hey gidi günler heyy.. nostalji iyidir. yaşlarda ortaya çıkıyor:) kubilay türkyılmaz vardı.müthiş kornerleri vardı.ljung solda tekpas oynardı çok iyi ortalar yapardı.

Selamlar ;

Ya forumda sessiz kalındığı için alıp yürüyen bir laf var.Saymama gerek yok, Türkiye'nin bir gerçeği var, TÜRKİYE YILDIZ TRANSFERİNİ GALATASARAY'DAN ÖĞRENMİŞ, bana bunun aksini ispat edebileceksen veya edebilecek olan varsa buyursun yazsın.

Almanlar Efsanevi Kalecisi dünyanın bildiği saydığı Toni Schumacher Hagiden sonra geldi tabi Türkiyeye.
    Arkadaşlar, Efendiler ve ey Millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler, Dervişler, Müritler, Meczuplar memleketi olamaz! En doğru, en hakiki tarikat, Medeniyet tarikatıdır!
  • Ribery vardı ya nasıl kaçırttık elimizden

Onu geç güzel kardeşim sadete gelelim, sende bende biliyoruz gerçeği, Toni Hagi'den önce gelmiş olabilir.Bak bakalım o zamanlara hangi takımda kimler oynuyormuş.Bunu tartışma yaparsanız pes derim artık.

Toni 1988 yılında gelmiş Fenerbahçe'ye, bak alta Galatasaray'ın ve Fenerbahçe'nin 1986 kadrosunu ekliyorum ne dediğim daha iyi anlaşılsın diye.

Saygılarımla.

GALATASARAY 1986 :

Zoran Simoviç, Hayrettin Demirbaş, İsmail Demiriz, Raşit Çetiner, Erhan Önal, Cüneyt Tanman, Ahmet Ceyhan, Yusuf Altıntaş, Semih Yuvakuran, Cevat Prekazi, Uğur Tütüneker, İlyas Tüfekçi, Arif Kocabıyık, Muhammet Altıntaş, Adnan Esen, Suat Kaya, Savaş Koç, Mirsat Guneş-Kovaceviç, Tuncay Soyak, Erkan Ültanır, Öner Kılıç, Bülent Alkılıç

FENERBAHÇE 1986 :

Lukovcan - Yaşar - İsmail - Hasan - Müjdat - Cem - Tuğrul - Abdülkerim - Aykut - Önder - Pesiç - Zafer - Cihan - Şenol - Erdoğan - Kayhan - Yüksel - Osman - Birol Ergun - Hasan -Talat - Murat - Onur - Sedat - Nurettin - Hamdi - Bilal - Mustafa - Hüseyin

quote:

Orjinalden alıntı: Brooklyn

quote:

Selamlar ;

Almanlar Efsanevi Kalecisi dünyanın bildiği saydığı Toni Schumacher Hagiden sonra geldi tabi Türkiyeye.

İnanmayın Demiştik!

• quote:

Toni 1988 yılında gelmiş Fenerbahçe'ye, bak alta Galatasaray'ın ve Fenerbahçe'nin 1986 kadrosunu ekliyorum ne dediğim daha iyi anlaşılsın diye.

Saygılarımla.

GALATASARAY 1986 :

Zoran Simoviç, Hayrettin Demirbaş, İsmail Demiriz, Raşit Çetiner, Erhan Önal, Cüneyt Tanman, Ahmet Ceyhan, Yusuf Altıntaş, Semih Yuvakuran, Cevat Prekazi, Uğur Tütüneker, İlyas Tüfekçi, Arif Kocabıyık, Muhammet Altıntaş, Adnan Esen, Suat Kaya, Savaş Koç, Mirsat Guneş-Kovaceviç, Tuncay Soyak, Erkan Ültanır, Öner Kılıç, Bülent Alkılıç

FENERBAHÇE 1986 :

Lukovcan - Yaşar - İsmail - Hasan - Müjdat - Cem - Tuğrul - Abdülkerim - Aykut - Önder - Pesiç - Zafer - Cihan - Şenol - Erdoğan - Kayhan - Yüksel - Osman - Birol Ergun - Hasan -Talat - Murat - Onur - Sedat - Nurettin - Hamdi - Bilal - Mustafa - Hüseyin

Pardon ama bu kadrodaki yıldız kim. Simoviçmi, prekazimi. Hepsi iyi oyunculardı o ayrı mesele hiçbir taneside yurt dışında tanınmış yıldız isimler değildi. Hele Toni kadar hiç değildi. Her ikiside Galatasarayın yarı final başarısıyla tanındılar.

• quote:

Orjinalden alıntı: SOBLACK

quote:

Saygılarımla.

GALATASARAY 1986 :

FENERBAHÇE 1986 :

Pardon ama bu kadrodaki yıldız kim. Simoviçmi, prekazimi. Hepsi iyi oyunculardı o ayrı mesele hiçbir taneside yurt dışında tanınmış yıldız isimler değildi. Hele Toni kadar hiç değildi. Her ikiside Galatasarayın yarı final başarısıyla tanındılar.

gs kadrosuna bakınca çoğu tanınmış kişiler.fenerde çok az müjdat var.erhanlar-rambo yusuflar-muhammetler(kaza geçirdi)vs...o yıllar gs yın yıllarıydı normaldir birazda.hatta o yıllarda doğanların çoğu gs lıdır sanırım.yada o yıllarda 7-8 yaşında olanlar.gs kadrosunun yüzde 80 i bilinen isimler.

• quote:

Orjinalden alıntı: teknocel

gs kadrosuna bakınca çoğu tanınmış kişiler.fenerde çok az müjdat var.erhanlar-rambo yusuflar-muhammetler(kaza geçirdi)vs...o yıllar gs yın yıllarıydı normaldir birazda.hatta o yıllarda doğanların çoğu gs lıdır sanırım.yada o yıllarda 7-8 yaşında olanlar.gs kadrosunun yüzde 80 i bilinen isimler.

Yanlış anlamışsın hocam. Zaten kadroya tanınmamış demedik. Arkadaş "Türkiye Yıldız Transferini Galatasaraydan öğrenmiştir. Aksini ispat eden varsa çıksın." neviinden iddaalı bir cümleye binaen bu kadroyu vermişte bende Türkiyenin öğrendiği yıldız transfer olayını öğrendiği kadrodaki yıldızlar kim diye sordum.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.