Şimdi Ara

Eski bir fps oyunu ariyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Level dergisinin yaninda verilen cd de bir fps oyunu vardi. Sayinin ciktigi tarihi hatirlamiyorum fakat oyunu soyle tarif edeyim. Cd demo oyunlari icerdiginden icerigi kisitliydi yani sadece 2 bolum vardi. Ayrica oyun kurulurken gamespy da kuruluyordu. Bir bolumde ormanlik bir araziye ucakla indiriliyorduk ucak degilde 4 tane pervanesi olan havada asili kalabilen bir hava tasiti artik adi ne ise. Yanimizda bir asker oluyordu ve vurulabiliyordu cephanesini falan aliyorduk. Simdi oyunun en net hatirladigim kismi yanimizda tek bir silah oluyordu ama o silahi 1,2,3,4 tuslari ile istersek rpg ye istersek isaret fisegine istersek crysisteki gibi gauss silahina donusturebiliyorduk. Ayrica o bolumde ilerlerken bir tane tank ve yaninda 5,6 tane askerle uzerimize geliyordu. Valla hatirladiklarimi en dogru sekilde anlatmaya calistim. Yaklasik 8 senedir aradigim bir oyun. Umarim birisi hatirlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• belki işe yarar :

List of first-person shooters
    http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_first-person_shooters
  • Yorumun icin saol hocam ama oda samanlikta igne aramaya benzedi:)

• quote:

Orijinalden alıntı: cats.in.the.cradle

belki işe yarar :

List of first-person shooters
    http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_first-person_shooters

arkadaş bütün yaz arar herhalde :D
  • black hawk down :D böyle bir şey vardı film mi oyun mu aklıma o geldi.
  • Yok hocam o degil oyun level dergisinin yaninda gelen cd de demosu vardi hatta ileride aliens vs p. deki gibi bi bocek cikiyordu. Level dergisinin ya 2002 serisindeydi yalis hatirlamiyorsam. Cd kutusu koyu yesil kapakliydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kel Bir Mühendis -- 12 Mayıs 2014; 21:48:30 >
  • bulman çok zor söyledikelrin hemenh emen ehr fps oyununda olan şeyler. aklını kurcala daha tanımlayıcı bir şeyler var mı bakalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    eski bir simulasyon oyunu.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam oyunu diger fps oyunlarindan ayriran oyunda kullandigimiz silahti. Silah herseye donusebiliyordu. Sekil olarak sabit ama orta tarafi donebiliyordu. 1,2,3,4,5 tuslari ile cephanenizi secebiliyorduk. Birisi normal assault rifle digeri isaret fisegi istersek sniper dahi olabiliyorduk o silahla ve oldurdugumuz adamlardan cephaneleribi e yada f tusuna basarak acilan bir pencereden mouse ile surukleyerek kendi envanterimize aliyorduk. Ona benzer bir oyun vardi videosunu bulursam ana mesaja eklerim. Valla oyunu oynayali yaklasik 8-10 sene falan oldu pek fazla birsey hatirlayamiyorum hatirladiklarimi yazmaya calisirim.

• Allah sabir versin

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_first-person_shooters buradan 2002 yili savaş oyunlarina baksana kardeş

• Pc olmadigindan onu yapmak zor mobil sitelere zor giriyorum

• Evvvet oyunu buldum beyler oyunun ismi Codename: Outbreak yardımları için herkese teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.