Şimdi Ara

Eski bir ateri oyunu arıyorum-bilgi gerekli (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yemin ederim 2 yıldır su oyunu bulmaya çalışıyorum. Allah razı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle efsane oyunları hd çözünürlükte oynamak için mame mi gerekli yoksa konsol mu almalıyız komponent kablo ile?
  • Arake kullanıcısına yanıt
    retron 5 diye diye bi makine var hatırladığım kadarıyla hdmi çıkışı var 16:9 destekliyor. upscale ediyor. yada emulatör kullanacan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar gogomania nın dediği oyunu ben de çok aradım,bir çinli adamın kafasındaki tepsi ile topları atarak sütunları vurup düşürme oyunuydu,arada bazı özellikler ile tepsi uzuyordu,toplar tepsiye yapışıyordu falan,durmadan sütunlara vurdurup düşürüyorduk,en sonunda oyunun boss karakteri vardı, çinlinin kız arkadaşını kaçırıyordu falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: privateer

arkadaşlar gogomania nın dediği oyunu ben de çok aradım,bir çinli adamın kafasındaki tepsi ile topları atarak sütunları vurup düşürme oyunuydu,arada bazı özellikler ile tepsi uzuyordu,toplar tepsiye yapışıyordu falan,durmadan sütunlara vurdurup düşürüyorduk,en sonunda oyunun boss karakteri vardı, çinlinin kız arkadaşını kaçırıyordu falan.

Geneli breakout - arkanoid - dx-ball olarak geçiyor o oyunların ve sayıları çok fazla.

Block Breaker var ama çinli adam falan olan sizin dediğiniz oyun değil sanırım. Şişman çinli (sumocu gibiydi sanırım) adam vardı bir oyunda. Hatırlarsam yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gergozen -- 1 Nisan 2015; 13:19:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Punisher®

quote:

Orijinalden alıntı: sabirmusti

Aradığınız oyun Doki! Doki! Yuuenchi
     Eski bir ateri oyunu arıyorum-bilgi gerekli

Herkese ilgisinden ötürü teşekkür ederim.

Bir süredir tatildeydim ve bakamadım.

Hocam şu oyunu hatırlayan birini buldum ya... İnanın hâla ezbere bildiğim o boss savaşı müziğini duymak tüylerimi diken diken etti :)
    Aradığım oyun tam olarak bu idi işte :)
    Çok teşekkür ederim.

Oyunu oynamamış ve eski konsol oyunlarından hoşlanan varsa mutlaka tavsiye ederim.

Doki! Doki! Yuuenchi

:)

disneyland nerde :D

• quote:

Orijinalden alıntı: furkansevke

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sabirmusti

Aradığınız oyun Doki! Doki! Yuuenchi

Herkese ilgisinden ötürü teşekkür ederim.

Bir süredir tatildeydim ve bakamadım.

Hocam şu oyunu hatırlayan birini buldum ya... İnanın hâla ezbere bildiğim o boss savaşı müziğini duymak tüylerimi diken diken etti :)
    Aradığım oyun tam olarak bu idi işte :)
    Çok teşekkür ederim.

Oyunu oynamamış ve eski konsol oyunlarından hoşlanan varsa mutlaka tavsiye ederim.

Doki! Doki! Yuuenchi

:)

Disneyland sanarak aradığım şey Doki! Doki! Yuuenchi imiş :)
    Bir arkadaş önceki mesajlarda söylemiş, sanırım oyun 2 isimde çıkmış. Malum pazara göre aynı oyun farklı isim vardı o zamanlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: furkansevke

Disneyland sanarak aradığım şey Doki! Doki! Yuuenchi imiş :)
    Bir arkadaş önceki mesajlarda söylemiş, sanırım oyun 2 isimde çıkmış. Malum pazara göre aynı oyun farklı isim vardı o zamanlar

Bazen kartuşlara ilgi çeksin diye orjinal oyunla ilgisi olmayan resimler ve isimler basılır, bazen de avrupa ve amerikada satsın diye farklı veya çeviri isimler verilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gergozen -- 29 Nisan 2015; 3:18:27 >

• Punisher® kullanıcısına yanıt
    Doki! Doki! Yuuenchi
  • Ps3 versiyonu var Doki Doki Universe psndl.net te

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ateri

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cespa -- 11 Eylül 2016; 16:23:43 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.