Bildirim
ESKİ BİLGİSAYAR KASAMA MODİFİKASYON İŞLEMİNE BAŞLIYORUM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
Başarılar hocam. Takip ediyorum :) -
-
-
Gayet guzel görünüyor şimdiden.
İlerleyen zamanlarda cesaret edebilirsem zalman z11 plus kasami modifiye edicem. :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam ince işçilik istiyo valla ben yaptım ama pek içime sinmedi daha iyisi olabilrdi. kasa eski olduğundan giriştim bende yeni olsa ellemezdim :) -
quote:
Orijinalden alıntı: canyilmaz0
hocam ince işçilik istiyo valla ben yaptım ama pek içime sinmedi daha iyisi olabilrdi. kasa eski olduğundan giriştim bende yeni olsa ellemezdim :)
Haklısın :) olsun bende ilerleyen zamanlarda deniycem şansımı :) -
-
-
Takipp
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam güzel olmuş bu arada masayı nerden aldınız modeli nedir çok hoş -
ankara natavega tekzenden aldım. diğer tekzenlerdede bulunuyordur sanırım size link atmak için tekzenin sitesine baktım ama bu modeli internet sitesinde bulamadım -
Teşekkürler -
takip -
Disk sürücülerinin olduğu o kolon yüzleri çok yer kapliyor aynı kasa tipinden bendede var, o kısmı cikarip bir senaryo dusunecegim oraya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X