Şimdi Ara

Eski bilgisayar için kasmayan güncel internet tarayıcısı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eski bir sistemim var windows 7 home basic lite yüklü eskiden google chrome kasmazken artık güncelleme gele gele video izlerken gezerken kasmaya başladı sistem yetersiz gelmeye başladı. Mozilla opera falan hepsini denedim aynı hatta onlar daha da kasıyor. Bildiğiniz fazla ünlü olmayan internette gezirken film video vs izlerken kasmayan hafif bir internet tarayıcısı var mı? Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konu acarken lutfen, Basina veya sonuna Bilgisayarin modelini ve donanim ozelliklerini yazarsaniz, Forumdaki arkadaslar sizlere daha iyi yardimci olabilir.

Eski pclerin islemci, HDD ve Ram gibi bilesenleri zayif kaliyor. Burda en sık sorun cikartan hdd ' dir. HDTune kullanarak " Health " kisminin resmini paylasabilir misin.

Tarayici olarak Vivaldi onerebilirim. Eski Opera CEO’su Jón S. von T. ve ekibi tarafından geliştirildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Operayı dene. Çok kapsamlı ve Chrome a göre çok hafif. Opera da kasarsa Vivaldi yi dene derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cool_ice45

Operayı dene. Çok kapsamlı ve Chrome a göre çok hafif. Opera da kasarsa Vivaldi yi dene derim.
    Operayı denemişsin onu görmedim. Vivaldi yi deneyin.
  • Kaynak kullanımı açısından güncel tarayıcıların chrome'dan çok farkı yok. Firefoxun eski sürümlerini kullanabilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Windows altında az kaynak tüketen tarayıcı var mı bilmiyorum ama android tabanlı uygulamalar daha rahat çalışacaktır. Belki emülatör kullanmanız hatta daha iyisi android x86yı windowsun yanına kurmanız derdinize deva olabilir. Sonrasında Dolphin Browser tavsiye ederim. Masaüstü moduna alıp rahat rahat kullanırsınız.
    Bu iş için bootable bir usb bellek de hazırlanabilir. Tercihe kalmış.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konu Hort

yaklaşık 2010 model 12 yıllık bilgisayar artık google chrome kullanmak imkansızdı. Firefox, Opera kullanmak imkansızdı. Türk forumları gezdim bir ara TOR Browser denedim olmadı bende ingilice google amcaya sordum ve

ur-browser()com/en-US/post-download kurdum ve chrome kadar bunaltmıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.