Şimdi Ara

eski bilgisayar için hafif stabil hızlı linux tavsiyesi ?? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
6.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ewo -- 15 Aralık 2012; 2:27:00 >
  • Sana tavsiyem lubuntu

birçok dağıtımı denedim xfce dahil içlerinden en hızlısı lubuntu bence.. sistem boşta 130mb ram harcıyor gerisini sen düşün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Earcome

Sana tavsiyem lubuntu

birçok dağıtımı denedim xfce dahil içlerinden en hızlısı lubuntu bence.. sistem boşta 130mb ram harcıyor gerisini sen düşün

Celeron işlemcili pc var elimde. dw için kullanmayı düşünüyorum. sizce kaldırır mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

Orijinalden alıntı: Earcome

Sana tavsiyem lubuntu

Celeron işlemcili pc var elimde. dw için kullanmayı düşünüyorum. sizce kaldırır mı?

kaldırır kardeşim için rahat olsun hatta sitesinde en düşük sistem gereksinimi pentium2 ve 128mb ram yazıyor

• dostlar yine eski bir pc için tr desteği olan ve windows üzerinden kurulan (boş dvd im yok :)) bir linux sürümü tavsiye edermisiniz ubuntu kurdum ama kasıyo pc notebook dv6645et hp .
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkayer62

dostlar yine eski bir pc için tr desteği olan ve windows üzerinden kurulan (boş dvd im yok :)) bir linux sürümü tavsiye edermisiniz ubuntu kurdum ama kasıyo pc notebook dv6645et hp .

Sistem özellikleri buradaki gibiyse sizde Linux Mint 13 Mate masaüstünü deneyebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: kelebekx3

quote:

Orijinalden alıntı: erkayer62

dostlar yine eski bir pc için tr desteği olan ve windows üzerinden kurulan (boş dvd im yok :)) bir linux sürümü tavsiye edermisiniz ubuntu kurdum ama kasıyo pc notebook dv6645et hp .

Sistem özellikleri buradaki gibiyse sizde Linux Mint 13 Mate masaüstünü deneyebilirsiniz.

bilgi için teşekkürler hocam denicem

• slm arkadaslar.
    linux hic kurmadim ve kullanmadim.eski bilgisayarimi internette film ve youtube gibi sitelrde film izlemek icin kullanmak istiyorum.xp, filmi tam ekranda kare kare gosteriyor.uygun olan dagitim tavsiyelerinizi bekliyorum.

donanim
    ----------------------
    islemci 2,4 ghz
    512mb ram
    fx5200 nvidia ekrankarti
    40gb hdd
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.